Šta je novo?

Colin McRae Rally 2005...

Ja bih voleo da probam, posto mi je 4. bila ok, a RBR sam iskulirao jer je nemoguce voziti ga i uzivati istovremeno :). Tako da i mene zanimaju iskustva onih koji su dosta igrali 3. i 4. ...

Colin Trojka je cist krs od igrice kao da vozim kutiju a ne auto. Dosta sam je igrao ali mi se nikako ne svidja. Cevorka je bila skroz ok dok nije dosao RBR koji sada igram i koji se strava.
Peticu nisam igrao i nemam pojma kakva je.

Ne moze da se vozi i uziva u isto vreme. Zato se max trudis dok vozis (kako i treba)
a uzivas u replay-u.

Pa nije bas tako brate, kada se malo uvezbas onda ide oboje u isto vreme. Samo treba vremena, neznam za tebe al od kada jaimam kompijuter voznje su mi neizostavne igre na njemu tako da se obicno brzo prilagodim na voznje... sportovi tesko :). Videces samo kad prodje jos vremena i ustelis se ima i da uzivas i da vozis u isto vreme :).

ma mislim da je o ovome vec bilo famozni starforce je onemogucio da uzivam ali se slazem da je cmr04 bio odlican . ok rbr je super realan ali zato i imam prava kola a igrice su za opustanje (po meni dozvoljeno je misliti drugcije)

Bojan Novakovic je napisao(la):
Pa nije bas tako brate, kada se malo uvezbas onda ide oboje u isto vreme. Samo treba vremena, neznam za tebe al od kada jaimam kompijuter voznje su mi neizostavne igre na njemu tako da se obicno brzo prilagodim na voznje... sportovi tesko :). Videces samo kad prodje jos vremena i ustelis se ima i da uzivas i da vozis u isto vreme :).
Pazi ja kad sam igrao rbr igrao sam bez pokazivaca smerova , znaci slusas suvozaca i ubijas se gledajuci na put!Kada vozis neku stazu od preko 10km nije bas lako ma koliko ti znao voziti(koncentracija,paznja,brzina!)Ja sam cak dobio upalu u ramenima od te lake voznje!
Poz...svima!

Colin Trojka je cist krs od igrice kao da vozim kutiju a ne auto. Dosta sam je igrao ali mi se nikako ne svidja. Cevorka je bila skroz ok dok nije dosao RBR koji sada igram i koji se strava.
Peticu nisam igrao i nemam pojma kakva je.

I koja je poenta onda tvog posta. Ni na jedno pitanje nisi odgovorio...!

Ja sam dosta igrao i treći i četvrti deo. Treći mi je bio odvratan čak i sa volanom, dok četvorku gulim i dan danas. Često se skupim sa ortacima, pa se ganjamo u LAN-u, mada se svodi na borbu za drugo mesto, jer nas jedan lik večito pere i to sa ogromnom vremenskom razlikom.

Nisam još nabavio peticu, ali koliko čujem, tehnički je preslikana četvorka, sa par novih lokacija i konačno ispravljenom debilnošću da saobraćajni znak u mestu ukopa vozilo i pri max. brzini. Inače, mene interesuje hardverska zahtevnost u poređenju sa četvrtim delom.

poz' :wave:

Poslednja izmena:
ZeeGerman je napisao(la):
...i konačno ispravljenom debilnošću da saobraćajni znak u mestu ukopa vozilo i pri max. brzini...
e hvala bogu! stvarno su sljam, cetiri verzije izaslo i tek se sad setili... zbog ove gluposti sam batalio kolina jos kod dvojke...

nije to nista, ja sam u Xpand reliju udario u kravu

Danas ga instalirao ... Pa onako, liči ... Na rally ... Šta znam ...

byMaX je napisao(la):
I koja je poenta onda tvog posta. Ni na jedno pitanje nisi odgovorio...!

Sam si rekao da bih voleo da cujes iskustva onih koji su vozili 3 i 4-ku. uostalom ako ti se moj post ne svidja a nije direktna uvreda ka tebi ili nekom drugom, slobodno ga zaobidji.

MarkoJ. je napisao(la):
Pazi ja kad sam igrao rbr igrao sam bez pokazivaca smerova , znaci slusas suvozaca i ubijas se gledajuci na put!Kada vozis neku stazu od preko 10km nije bas lako ma koliko ti znao voziti(koncentracija,paznja,brzina!)Ja sam cak dobio upalu u ramenima od te lake voznje!
Poz...svima!

To vala jeste, i meni je nekako trip da vozim dugacke staze. Jebi ga treba da drzis koncetraciju na maksimumu a posebno ako si na realistic ostecenjima i jos plus da uzivas u voznji... tesko... posebno na asfaltu. Ali kazem ti... sve to ide kako kome, nekom ide lakse a nekom teze ja sam to za cas savladao sto naravno ne znaci da sad ja govorim kako ja brze kapiram od drugih i tako to... odma da se razumememo. Jednostavno to mi ide od ruke kod svih voznji... A naravno da je preteasko voziti bez 3D pacenotes-a. Ipak su potrebni, mnoooogo, ako pazljivo slusas vozaca znas i kakva je krivina i koliko je dugacka sto je takodje mnogo bitno. Samo malo njih pridodaje znacaju tog suvozaca a on je vazan koliko i ti. Ne znam ko od vas prat WRC ali setite se samo kako su vozaci losije rezultate pravili kad im se promeni suvozac... ipak je mnogo bitan

Poslednja izmena:
Raspisaste se vi, ali niko nije Crnom odgovorio na pitanje.
Mislim da je tema CMR05, a ne istorijat serijala.

Jel kod CMR05 StarForce u pitanju, pa se slabo i pominje na nasim forumima?

Sam si rekao da bih voleo da cujes iskustva onih koji su vozili 3 i 4-ku. uostalom ako ti se moj post ne svidja a nije direktna uvreda ka tebi ili nekom drugom, slobodno ga zaobidji.

Onih koji su vozili trojku i cetvorku a videli su i peticu. Nije uvreda, nego su glupi ti postovi (naravno, ima ih na hiljade) gde neko pita za nesto, a onda dodje neko ko ne pruzi nikakvu informaciju i kaze "to ti je sr@nje"... ;) Samo to...

ma famozni starforce je umesao prste zato ga i nema i retko ko ga probo ja pokusao da nadjem a svi mi rekose pa nije izaso (isto kao i toca rd2)

To vala jeste, i meni je nekako trip da vozim dugacke staze. Jebi ga treba da drzis koncetraciju na maksimumu a posebno ako si na realistic ostecenjima i jos plus da uzivas u voznji... tesko... posebno na asfaltu. Ali kazem ti... sve to ide kako kome, nekom ide lakse a nekom teze ja sam to za cas savladao sto naravno ne znaci da sad ja govorim kako ja brze kapiram od drugih i tako to... odma da se razumememo. Jednostavno to mi ide od ruke kod svih voznji... A naravno da je preteasko voziti bez 3D pacenotes-a. Ipak su potrebni, mnoooogo, ako pazljivo slusas vozaca znas i kakva je krivina i koliko je dugacka sto je takodje mnogo bitno. Samo malo njih pridodaje znacaju tog suvozaca a on je vazan koliko i ti. Ne znam ko od vas prat WRC ali setite se samo kako su vozaci losije rezultate pravili kad im se promeni suvozac... ipak je mnogo bitan
Po tvojim recima rbr ti dosta dobro ide , pogledaj moja vremena imas na drugom postu o rbr!Postuj tvoja mozda si bolji ko zna , ako kazes da ti ide ko od ruke!

@markoJ: Pa ne vozi on, on je suvozac :D

Boris Lozac je napisao(la):
...ako pazljivo slusas vozaca znas i kakva je krivina i koliko je dugacka sto je takodje mnogo bitno.

gx-x je napisao(la):
@markoJ: Pa ne vozi on, on je suvozac :D
He , nisam primetio ha,ha,ha!!!
Pardon hhmm!

Nabavio sam ja 5-icu danas!U pitanju je Starforce zastita koja je verovatno uzrokovala kasniji dolazak igre kod nas.Za pola sata igranja mogu samo reci - SRAMOTA! :mad: :mad: :mad: Ako ste delili misljenje da su trojka i cetvorka ocajni,onda svakako niste videli ovo.Podbacili su u gotovo svakom aspektu.Prvo sto je bitno-fizika.Toliko je slabo uradjena da i Xpand Rally ima bolji feeling tokom voznje.Grafika je takodje njesra.Kola jesu unapredjena,kao i neki novi efekti (prilikom udarca u neki objekat ima motion blur),ali je okolis odrajen veoma traljavo-skoro na nivou dvojke.Zvuk svih kola je nekako tup,nije rezak onakav kakav treba da bude.

VEOMA SLABO!

@eternity
mislim da je za zvuk potrebno nesto tipa Live! 5.1 pa nadalje! kod drugara sam oslusnou na SoundStormu, i nije ni izbliza kao kod mene na Live! 5.1!!! naravno ovo govorim za CMR4, koji ce izgleda ostati jedini dobar nastavak doticnog seriala :)

gx-x je napisao(la):
Originally Posted by Boris Lozac
...ako pazljivo slusas vozaca znas i kakva je krivina i koliko je dugacka sto je takodje mnogo bitno.

Kad sam ja bre ovo rekao, to je Bojan napisao, kako si uspeo da napises "originally posted by Boris Lozac"... ??!!!!
:trust:

Poslednja izmena:
Boris Lozac je napisao(la):
Kad sam ja bre ovo rekao, to je Bojan napisao, kako si uspeo da napises "originally posted by Boris Lozac"... ??!!!!
:trust:

Allo bre, nemoj sada da se vadis, treba da znas da suvozac govori vozacu gde su krivine a ne vozac, pa koja bi onda svrha bila suvozaca :D :D :D .

Koji ste vi freakovi....

I je li neko probao cmr5?
Ne znam da li da ga uopste probam posle rbr!

Nazad
Vrh Dno