Bojan Novakovic je napisao(la):Allo bre, nemoj sada da se vadis, treba da znas da suvozac govori vozacu gde su krivine a ne vozac, pa koja bi onda svrha bila suvozaca![]()
![]()
.
Kvacilo uoste i nemas na autima sa poluautomatskim menjacima!Sto se tice slobode okretanja volana tu si u pravu , kao i za pogled!gx-x je napisao(la):a sta ako neko voli kola i realnost i RBR mu uopste nije realan, pogotovo kad bos ili u papucama vijas pedale po podu i nemas kvacilo, volan se okrece za stotinjak stepeni i sve to na kraju nema veze sa realnoscu pogotovo sto nemosh ni glavu levo desno da okrenes i gledas u pravcu u kom klizis...Kolina bar uzmes da vozis i znas da nije realan ali se dobro zabavis i ne nerviras se mnogo 8)
Games/richard burns rally=realnost=?...Boris Lozac je napisao(la):U kom threadu..??
gx-x je napisao(la):a sta ako neko voli kola i realnost i RBR mu uopste nije realan, pogotovo kad bos ili u papucama vijas pedale po podu i nemas kvacilo, volan se okrece za stotinjak stepeni i sve to na kraju nema veze sa realnoscu pogotovo sto nemosh ni glavu levo desno da okrenes i gledas u pravcu u kom klizis...Kolina bar uzmes da vozis i znas da nije realan ali se dobro zabavis i ne nerviras se mnogo 8)
leksa je napisao(la):Evo probah najzad malo i Colina 2005. Sta reci, RBR je gurnuo kolina u totalno drugi zanr, tako da se ovo vise nikako ne moze nazvati simulacija. Tako da ko hoce realnost, simualiju i sl, tu je RBR, ko hoce malo da se zabavi i opusti, tu je Colin. Sto se tice verzije 2005, mislim da je dosta bolja od '04. Poboljsali su dosta stvari, ubacili puno modova za igru, puno novih vozila, grafika je bolja itd. Ne znam da li posle RBR-a ima smisla pricati o fizici, ali sto se toga tice, dosta me podseca na Colina 2. Uglavnom, prilicno pozitivni utisci na kraju, po meni svakako napredak u odnosu na predhodne dve verzije. Ko voli Colina treba da nabavi ovo svakako.
gx-x je napisao(la):e izvini Borise, :d al stvarno nisam namerno tebe kvotovo, hteo sam Bojana al ne znam kako si mi ostao u glavi, valjda sto ste obojica neki lozaciNHF :wave:
fanatic je napisao(la):Ma meni se RBR uopšte ne sviđa. Prvo sam pomislio da je extra realan, pa sam onda krenuo da ga analiziram i eto. To sam već postovao ovde, jednostavno se desi da sa 50 km/h na sat uđem u krivinu sa idealnom putanjom a on me odvuče sa staze. Tako se trkački auto ne ponaša. Pokušavao sam gomilu krivina da prođem pod "kontrom" ali nema šanse. Auto se ponaša kao karting, jednom sam čak uspeo da ga nateram da kočim pred krivinom "pod kontrom" i da ga držim tako napetog da bih imao idealnu putanju za kontra krivinu ali nema šanse čim sam pustio kočnicu i dao gas auto se okrenuo za 180 stepeni, nije pomogao ni ap gas, ni puštanje gasa ... Ništa. Znam šta pričam, vozio sam auto trke, znam šta je brzina, ponašanje kola itd. Jednostavno mnogo je sve osetljivo, i gas i kočnica i volan. Uspeo sam malo da smirim auto na setovanjima kontrola, i voleo bih da postujem neko svoje vreme ovde ali nisam uspeo stazu ni jednu da završim ljudski.
P.S. Vozim sa Logitech WINGMAN FF GP volanom. Sa tastaturom nisam ni probao. A što se tiče Colin-a mislim da je dvojka za peticu zakon. Doduše igrao sam samo ta dva dela pa ne znam za 3 i 4.
Toliko.
MONTOYA u MCLAren-u ... Mislite o tome ... :banana: :banana: :banana:
fanatic je napisao(la):P.S. Vozim sa Logitech WINGMAN FF GP volanom. Sa tastaturom nisam ni probao. A što se tiče Colin-a mislim da je dvojka za peticu zakon. Doduše igrao sam samo ta dva dela pa ne znam za 3 i 4.
fanatic je napisao(la):MONTOYA u MCLAren-u ... Mislite o tome ... :banana: :banana: :banana:
driver je napisao(la):Sretja da su tu WRC 3 i RBR![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari