Evo ja sam pioneer u resavanju (povremenog) seckanja kod DIRT-a. u stvari brat je provalio. Desi se da kad udjem u igru pocne da secka (pogotovo na trkama sa protivnicima). I onda lepo izadjem iz igre i ponovo udjem i igra LETI. Znam da zvuci skroz ludo i da ce Goranstein ponovo da se lupa lopatom po glavi

, ali kad god to uradim radi fenomenalno.
Meni je na 1024x768 (imam 17" CRT) sa max podesavanjima. Sinoc sam igrao celu noc nisam mogao da verujem kako je dobro radilo, evo jutros ponovih isto i opet radi odlicno.
Nisam merio sa Frapsom, ali mogu da kazem golim okom da fps ne pada ispod 40 (merio sam milion puta sa fraps-om pa sam stekao osecaj

).
Probajte i vi ovo... mozda uspe.
edit: jos da kazem da sam presao igru 100% ma ProAm (na kojoj vi tezini igrate ?), tako da mogu da iznesem utiske.
- Premalo trka ima, vozis million razlicitih vozila na istim trkama.
- Grafika fenomenalna to i sami znate, ali dosadna ljudi. Pa jednostavno se nisu dovoljno potrudili oko staza (vozila su fenomenalna), ima jedna lokacija na jednom delu trke (mozda u Spaniji) sa shumom i taj prizor ostavlja bez daha...
- Naravno kada ocekujes da igra bude bar malo simulacija (kao sto su bili 2., 3., i 4. deo, ko kaze da ovo nisu bile vise simulacije nego arkade, laze ko pas

), onda ce totalno razocaras. Igra je trebala da se zove Test Drive DIRT ili Need For Speed DIRT...
- Tako da ko ima malo slabiji racunar, onda ne treba da se cima previse, jer ova igra u sustini ima samo grafiku da ponudi, pa ako to ne moze da "prikaze" vas racunar (zbog cpu ili graficke) onda je to kao igranje pucacine bez misa. Nije neki feeling...
Al sam poetican, sad se setih, inace ja sam presao gomilu pucacina, ukljucujuci Doom 1 i 2, Hexen,... Quake2, bez misa, nisam mislio da to moze da funkcionise dobro, pa me je komsija posavetovao da probam sa misem KAO bolje je...

.