studiovpc
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2003
- Poena
- 650
heheh nije mi palo to na pamet, dobra fora, ma CMR 2 je najjaci deo do sad sve posle toga je sve gore i gorepa zato se i zove Dirt![]()
heheh nije mi palo to na pamet, dobra fora, ma CMR 2 je najjaci deo do sad sve posle toga je sve gore i gorepa zato se i zove Dirt![]()
30 Frejmova Na Mojoj Makini-to Jest Kanti. Kolike Sam Pare Pukao Na Upgrade I Vidi Sad Ovo!!! Sva Podesavanja Na Low I 1180x864(valjda), Aa2x Posto Igram Na 19". Da Nije Tuzno Bilo Bi Smesno. Od Sad Ce Cmr Biti Reper Za Zahtevnost A Ne Splinter I Slicne Igre Koje Ti Nesto Daju Za Uzvrat Kad Odradis Upgrade. Puknes Pare I Cekas Da Izadje Sa Smeskom. Ovo Je Sramota. Bitno Je Da Ima Eax5.0. To Je Jako Bitno-da Znam Odakle Vetar Duva!!!
Splinter se igra na high sa 6600gt i 512ddr1.!
Svi zvezdaši su takvi, otvore se za neku siću, misle da su ne znam koga povukli za mooda, sve se uzdaju u tu bedu i onda dođu Liberec i Saturn :d
Jao siroma', potpuno razumem tvoje muku i patnjuAli posle svog tog cimanja (2 sata DL image-a), 10 minuta instalacija - shvatis da igra ne vredi toliko![]()
Ono sto sam primetio je da igra nedozvoljava senke na ultra high(konstantno vraca na high). Patchovao sam je na 1.1.
Desilo mi se jednom prilikom bug sa texturama. Moze se videti na screenshotu. Jel se jos nekom dogadjalo slicno?
Ono sto sam primetio je da igra nedozvoljava senke na ultra high(konstantno vraca na high). Patchovao sam je na 1.1.
Desilo mi se jednom prilikom bug sa texturama. Moze se videti na screenshotu. Jel se jos nekom dogadjalo slicno?
Pa neznam, memorija mi je na 960 MHZ, heh verovatno je sama igra preosetljiva na OC, mada to mi se desilo samo jednom, pa ako se ponovi situacija smanji cu jos malo klok.smanji klok na grafickoj, preterao si![]()
Hvala, e jesu ga usrali sa te strane....vec sam objasnio to, odes u kontrole i izmenjas da umesto strelica budu dugmad sa gamepada ili axis koji oces...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari