Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

30 Frejmova Na Mojoj Makini-to Jest Kanti. Kolike Sam Pare Pukao Na Upgrade I Vidi Sad Ovo!!! Sva Podesavanja Na Low I 1180x864(valjda), Aa2x Posto Igram Na 19". Da Nije Tuzno Bilo Bi Smesno. Od Sad Ce Cmr Biti Reper Za Zahtevnost A Ne Splinter I Slicne Igre Koje Ti Nesto Daju Za Uzvrat Kad Odradis Upgrade. Puknes Pare I Cekas Da Izadje Sa Smeskom. Ovo Je Sramota. Bitno Je Da Ima Eax5.0. To Je Jako Bitno-da Znam Odakle Vetar Duva!!!

Kolike si to pare pukao za apgrejd? Imaš ultralowend CPU, giga rama, grafičku kartu srednje klase prošle generacije...Mislim, ne kapiram koja su bila očekivanja :)
Da se razumemo, ne podbadam (i sam imam sličnu mašinu), nego konstatujem...

Čekaj, pališ AA svesno znajući da ume da obori frejmrejt i duplo, i onda kao "ne radi mi lepo na low". Kako možete da igrate sa low teksturama ali sa AA, nije mi jasno :)

30 Frejmova Na Mojoj Makini-to Jest Kanti. Kolike Sam Pare Pukao Na Upgrade I Vidi Sad Ovo!!! Sva Podesavanja Na Low I 1180x864(valjda), Aa2x Posto Igram Na 19". Da Nije Tuzno Bilo Bi Smesno. Od Sad Ce Cmr Biti Reper Za Zahtevnost A Ne Splinter I Slicne Igre Koje Ti Nesto Daju Za Uzvrat Kad Odradis Upgrade. Puknes Pare I Cekas Da Izadje Sa Smeskom. Ovo Je Sramota. Bitno Je Da Ima Eax5.0. To Je Jako Bitno-da Znam Odakle Vetar Duva!!!

al ti je upgrejd...Filipenko ti je sve rekao...Zapravo nije upgrejd problem, vec tvoja ocekivanja od doticnog... :(

Smorio sam se ko radijator usred leta dok se igra nije instalirala. I ponadao sam se da je vredna toga, kad ono medjutim.
Prvo, meni je strasno konfuzan i nepregledan, nije mi jasno sto uvek moraju da izmisljaju toplu vodu. Drugo, znam da je arkada u pitanju ali ovo je strasno :) Pa Rollcage je realisticniji nego Dirt.
Trece, graficki nije nista spektakularno odradjen, onako prosek proseka. Zvuk takodje.

Na mojoj masini u 1680x1050 sa svim setovanjima na high radi skroz ok. Nema seckanja i sl. AA i AF nisam probao nisam imao zivaca da se akam sa onim nakaradnim menijima.
Tako je posle 10 minuta smaranja pao uninstall i brisanje image fajla od 8.8 GB....

Poslednja izmena:
svake godine to odradim po istom receptu- to jest, ako te godine izguram splinter igracu sve. uzecu jos giga rama ali to izgleda tako nebitno. graficku od 300 eura nece dobiti pa sta god da je. to ne zavredjuje ni jedna igra a kamoli CMR. Paljenje AA je, takodje, nebitna stvar. sta god stavite igra se vuce. razlika je i po 10-15 frejmova ali onda je 1024 i sve na low!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o cemu vi pricate? Splinter se igra na high sa 6600gt i 512ddr1.
uhvatio sam se bez veze za splinter posto se od besa ne secam ni jedne igre. a ima ih.
a slag na torti je sto ne cuva save. pa genijalno!

Poslednja izmena:
stvar je u tome sto svi imamo priblizno slicne kompijutere i svi se konstantno igramo na zadovoljavajucem nivou.od 30-45 fps medium setovanja ali ovo je drskost.
vidim u readme-u: mozete imati problema ako nemate dual core CPU( zaboravili su da napisu 2x10000 MHz )

zigicu sta si se istripovao !
imam slicnu masinu samo malo OC-ovanu ("orao" na 2.5GHz + 1GB + 7600GT[@]610/1.4GHz) i odokativnom-metodom-mereno sam zadovoljan ... iskreno, uplasio sam se kada sam slusao ljude kako su reagovali na demo verziju, ali je krajnji rezultat "glatko" sta god to znacilo .... :)

@kUdtiHaEX
za smor ... 10xword :wave: ... + zamisli situaciju kada "prozRAR" otpakuje fajl u "privremeni" koji se nalazi na C-u a tu mi je free space 9GB ... i ja sav sretan sto imam toliko slobodnog, kad odjednom "doing" ... "low free space on disk C" ... lol

Ma ajde prostor manje-vise, ne tangira me toliko. Bar diskovine imam :)
Ali posle svog tog cimanja (2 sata DL image-a), 10 minuta instalacija - shvatis da igra ne vredi toliko :)

Svi zvezdaši su takvi, otvore se za neku siću, misle da su ne znam koga povukli za mooda, sve se uzdaju u tu bedu i onda dođu Liberec i Saturn :d

Ponesi ladnu kocu, fidzoku sa diskom i dodji u ponedeljak na nbgd da ti snimim :D

Poslednja izmena:
^
heh sta ti je prednost velegrada ... brzi linkovi i vesti moderatori :D

Primam i kutije sladoleda :)

ajoj ljudi, ja tek sad malko duze igrao :S:
koji smor ... ona prva trka u karijeri sa Nevada Nissan (valjda), prasnjava ona staza, ja spicim 120 Km/h i "smotam" tockove u jednu stranu! nema proklizavanja, skrenes iz prve, cak sam jednom uspeo da se okrenem oko svoje ose :p
ovako nije isao ni onaj auto na daljinsko upravljanje koji sam davno davno davno dobio od caleta za odlican uspeh ....

Ono sto sam primetio je da igra nedozvoljava senke na ultra high(konstantno vraca na high). Patchovao sam je na 1.1.
Desilo mi se jednom prilikom bug sa texturama. Moze se videti na screenshotu. Jel se jos nekom dogadjalo slicno?

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    147.4 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Ono sto sam primetio je da igra nedozvoljava senke na ultra high(konstantno vraca na high). Patchovao sam je na 1.1.
Desilo mi se jednom prilikom bug sa texturama. Moze se videti na screenshotu. Jel se jos nekom dogadjalo slicno?

Ovo moze da se desi i kada je memorija na grafickoj klokovana vise no sto treba ... Nisam imao nekih problema sa dirtom uopste

Poslednja izmena:
kako resiti problem sa autosave-om? ne mogu da igram prokletu igru.:mad:
pechovao na 1.1. sta vise da joj dam?:crash:

Prilozi

• save.JPG
    save.JPG
    29.8 KB · Pregleda: 64
Već jedno 5 puta u poslednjih nekoliko strana ljudi tvrde da je rešenje patch 1.1 a ja im kažem da nije,ali dobro.Rešenje koje je potvrđeno od strane Codemastersa a i meni lično samo tako radi, je da budeš konektovan na internet.Drugačije ne može.Ovaj problem se ne reflektuje svima tako da nekima sa patchom to ne radi ali neki moraju ovako.:wave:

Poslednja izmena:
konektovan sam dial-up om ali ne radi. cisto da se" nakacim" ili treba nesto posebno da uradim?

Poslednja izmena:
Vidi da ga ne blokira firewall.

smanji klok na grafickoj, preterao si ;)

smanji klok na grafickoj, preterao si ;)
Pa neznam, memorija mi je na 960 MHZ, heh verovatno je sama igra preosetljiva na OC, mada to mi se desilo samo jednom, pa ako se ponovi situacija smanji cu jos malo klok.
Jel zna neko kako da podesim da igram preko gamepada a ne preko tastature?

Poslednja izmena:
vec sam objasnio to, odes u kontrole i izmenjas da umesto strelica budu dugmad sa gamepada ili axis koji oces...

Ma Collin 2005 je zakon :D :D
Nadao sam se ovom naslovu, ali nemam ja para da igram to cudo :(

Wow. Igra ubija koliko je dobra. Za razliku od demoa nesto je optimizovanija....
Eh odoh da se igram..... :banana: :banana:
:wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno