Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
CMR nikada nije bio simulacija, tako da ne moze ni biti upropascena kao simulacija ...

Zna se sta je simulacija .. A ne ta voznja camca obucenog u kola :D
:D :d Agilni rece UPROSCENA a ne UPROPASCENA
a da je colin simulacija(uproscjena ili ne,ipak je simulacija) to jeste nema sta da se prica

A expert si i za simulacije ? :)

CMR (recimo trojka) je za NFS chista simulacija koliko se razlikuju, pa se moze reci da je CMR kao simulacija u kojoj si ukljuchio neke pomoci.

driver je napisao(la):
A expert si i za simulacije ? :)

CMR (recimo trojka) je za NFS chista simulacija koliko se razlikuju, pa se moze reci da je CMR kao simulacija u kojoj si ukljuchio neke pomoci.

ROFL ... nista drugo do ROFL ... Simulacija u kojoj si ukljucio neke pomoci :D

Pa za konstataciju da CMR nije simulacija stvarno ne treba biti expert ....

starac je napisao(la):
Dobro, poštedi me...;) Ne da mi se objašnjavati.

@Chinaski

I NFS i CMR serijali spadaju pod igre. Znači ne radi se o realističnim simulacijama, ili kao što ja volim reći nadigrama. No CMR je reli prilagođen za mase, ili ajmo reći polusimulacija.

Izvini chicha,ali ja mislim da je za sve ovo kriv onaj ko je i postovao ovaj trejd...Mislio je da ce nesto pametno ukazatil,ali silno se *****ao...Kao i uvek...:wall:

ROFL ... nista drugo do ROFL ... Simulacija u kojoj si ukljucio neke pomoci :D

Pa za konstataciju da CMR nije simulacija stvarno ne treba biti expert ....

Jasno je da ne znash o chemu prichash, to ROFL ti nece pomoci :D

OFFTOPIC : Hajde da svoje komplexe lecis u nekoj ustanovi predvidjenoj za to .. Ostavi ljude da diskutuju o igri ...
koji bre komplexi?o cemu pricas?covek je lepo rekao da nemas pojma,i nemas, pogotovo kad tako pricas,a sto se tice tvog NE razumevanja u trke to stoji i to postovi sami za sebe govore
p.s. u odnosu na NFS ,CMRR je hard core simulacija:)

Poslednja izmena:
M!ST!CX je napisao(la):
koji bre komplexi?o cemu pricas?covek je lepo rekao da nemas pojma,i nemas pogotovo kad tako pricas,a sto se tice tvog NE razumevanja u trke to stoji i to postovi sami za sebe govore
p.s. u odnosu na NFS ,CMRR je hard core simulacija:)

NE razumevanja se pise zajedno :p

I u odnosu na albansku fudbalsku reprezentaciju, nasa je vrhunska, a svi znamo kakva je .... to je otprilike sto si rekao, i sto je "vozac" rekao ....

Dakle, CMR nije simulacija .... Simulacije su RBR, GTR, LFS, GT:L, modovi za F1, i molio bih te da se suzdrzis od primitivnih komentara ....
A sto se shotova za CMR : Dirt tice, svakako nije nemoguce da izgleda tako, receno je da izlazi 2007., ali ne i koji mesec ....

Poslednja izmena:
NE razumevanja se pise zajedno :p

I u odnosu na albansku fudbalsku reprezentaciju, nasa je vrhunska, a svi znamo kakva je .... to je otprilike sto si rekao, i sto je "vozac" rekao ....

Dakle, CMR nije simulacija .... Simulacije su RBR, GTR, LFS, GT:L, modovi za F1, i molio bih te da se suzdrzis od primitivnih komentara ....
A sto se shotova za CMR : Dirt tice, svakako nije nemoguce da izgleda tako, receno je da izlazi 2007., ali ne i koji mesec ....

Ako nemash protivargument, poslednji put te upozoravam da vredjanje ovde ne moze da prodje. Na stranu to shto ti pola ljudi u threadu govori kako CMR i NFS nemaju veze shto se tiche nivoa realnosti.

Automobilske simulacije su jedino shto igram na PCu duze vremena, a igram ih 20 godina, pa mislim da znam shta pricham za razliku od tebe koji mislish da ce ti se ljudi diviti ako prvi postavish thread za neku igru ovde, a na netu si prochitao kako su GTR, RBR i GTL simulacije.

Nemam nameru da ti objashnjavam shta sve chini simulaciju, moracesh sam da odvozish (poshtenim volanom), da uporedish to sa pravim automobilima, pa da se javish za nekoliko godina da prodiskutujemo.

i ja tvrdim da CMR nije prosao pored simulacije relija. pored RBR, CMR je arkada na 5 kvadrata. tu se ulazi u krivinu sa 150 na sat bez imalo zanosenja. probajte to u RBR pa da vidite sta ce se desiti...bukvalno, NFS=CMR, sto se tice realnosti.

Ako ćemo iskreno...
NFS<CMR<RBR

Chinaski je napisao(la):
i ja tvrdim da CMR nije prosao pored simulacije relija. pored RBR, CMR je arkada na 5 kvadrata. tu se ulazi u krivinu sa 150 na sat bez imalo zanosenja. probajte to u RBR pa da vidite sta ce se desiti...bukvalno, NFS=CMR, sto se tice realnosti.

Pa sve zavisi od terena.;) Je..š RBR! Za njega mi treba volan, a za CMR ne.

Ej, pa nije ni CMR bebica! I tu dobro dođe kvalitetan volan. Gamepad mi je letio par puta zbog kiše i blatnjave Engleske, pa sam morao kupiti novi.

Pa sada meni je CMR i kisovita grcka bila poprilicno teska sa zadnjom vucom posto mi nije radio car setup u colinu:p .

Pa trebao si skinuti patch za to pa bi ti radio car setup

starac je napisao(la):
Pa sve zavisi od terena.;) Je..š RBR! Za njega mi treba volan, a za CMR ne.
pazi, retki su stejdzevi na RBR-u gde nisam srusio rekord, a sve vozim na tastaturi. to ne mora nista da znaci. ono gde je Colin najvise zakazao je fizika (a to je ujedno i najvaznija komponenta simulacije), pa je auto jako lak za voznju. njega sam presao na advanced (2005) sa jednom rukom u gacama, a kad vozis RBR preznojavas se i treses do zadnjeg metra staze...

E pa sad...ovako je barem bilo hardcore :)

Na tastaturi!? Ja ne mogu ni NFS voziti na tastaturi!

Chinaski je napisao(la):
pazi, retki su stejdzevi na RBR-u gde nisam srusio rekord, a sve vozim na tastaturi.

Dovoljno je shto vozish na tastaturi pa da ne mozesh da prichash o simulacijama. A to shto si srushio sve rekorde, govori da imash puno slobodnog vremena.

Koliko CMR nije simulacija, toliko nije ni RBR, jer fizika velike konzerve mislim da nema neke velike veze sa automobilom. Da se razumemo, od RBRa na PCu nema bolje, ali kada bi pravi automobili bili tako neupravljivi, niko ne bi preziveo tamo na reliju.

Cwelle je napisao(la):
Ja sve vozim na tastaturi. :smoke:

Puno lakše je sa gamepadom. A jeftini su.

Chinaski je napisao(la):
njega sam presao na advanced (2005) sa jednom rukom u gacama
To se zove Hardcore :) Prva ljubav zaborava nema :d

driver je napisao(la):
Dovoljno je shto vozish na tastaturi pa da ne mozesh da prichash o simulacijama. A to shto si srushio sve rekorde, govori da imash puno slobodnog vremena.

Koliko CMR nije simulacija, toliko nije ni RBR, jer fizika velike konzerve mislim da nema neke velike veze sa automobilom. Da se razumemo, od RBRa na PCu nema bolje, ali kada bi pravi automobili bili tako neupravljivi, niko ne bi preziveo tamo na reliju.
sto ne bih mogao da pricam o kvalitetu igre ako vozim na tastaturi? probao sam igru i na volanu, ali ga ne posedujem, pa vozim na tastaturi. ono sto je sjajno kod ove igre je da i na tastaturi moze jako dobro da se vozi, pa volan nije neophodan.
pazi, mozemo da pricamo da li je RBR manje ili vise realna simulacija, ali to je vec za drugi thread, ali je svakako simulacija. sa druge strane CMR to nije. nije uproscena simulacija, niti bilo kakva simulacija. tacnije, nema ni "s" od simulacije. katastrofalna fizika ga jasno diferencira od igara kao sto je RBR...
cudi me da ti, koji si ocigledno veliki ljubitelj voznji, zoves Kolina simulacijom, pa makar i uproscenom. i moja baba bi mogla da predje Kolina na advanced, zar ne?
@filipenko:
:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno