Nisam uopste reagovao sa "nemas pojma, ovo je odlicno", nego mi je cudno da se tvoje misljenje razlikuje sa 95% ostalih i hteo sam da znam gde si to video trku koja izgleda bolje, da uzmem i ja da igram. Poenta je da dosta ljudi na forumu, ako mogu da izvuku neki polu pogrdan kontekst ili kontekst sa atakom iz necijih postova, izvuci ce ih, a ja u 99% slucajeva pišem sa pozitivnom konotacijom.
Sto se licno teme tice, mislim da grafika može da se posmatra na dva načina - ako gledas komponente grafike u NFS Most Wanted (maksimalan broj detalja, na PC-ju), sve je ustvari žešći krš. Teksture su low-res, malo poligona okoline, nekako je sve presvetlo, modeli automobila su prosečni i ne mogu da se oštete, kolizije destruktabilnih objekata su smešne, senke su grube i neprecizne, a isto važi i za particle efekte. Ali sve u celini i ne izgleda tako loše, čak deluje i atraktivno. Mislim da, ne prema shotovima koji su dati ovde, CMR6 izgleda daleeeko bolje, čak i kada se posmatraju te komponente, a i grafika u celosti. Zato mi je bilo čudan komentar da grafika može da bude bolja, kad za PC još uvek lepše trke nema... ili grešim?