Šta je novo?

Colin McRae: DiRT 3

Barem sa hardverskom zahtevnoscu sam zadovoljan :D, ostalo cemo da vidimo ali sve u svemu jedva cekam da izadje

Vidim da nije mnogo stvari promenjeno u odnosu na dirt 2,ocekivao sam vise...al svakako dobro dodje neka rally igra posle silnih Need for sheet-ova ;)

fjw90s8ake1w195es8a5.jpg

ključ skoro pa džabe :)

Stavka #3 je RAM? Sto se mene tice, im in deeeep green. :D

e ako od ovog nesto ne ispadne, mislim, kad je vec toliko svi nahvalise, onda fck it.

ASUS Rampage II Extreme, Intel Core i7-920 Oc'ed 3.7GHz, 6GB DDR3 RAM, ATI Radeon HD 5870 running Windows 7 on a Acer GD245HQ @ 1920x1080
ista masina ko moja, kaze da ide 80fps-a i da ne pada ispod 75

Poslednja izmena:
Znaci, jos jedna od arkada.
Mislim da je Grid daleko kvalitetnije uradjen.

Ljudi bre Ja jedva cekam ovu igricu.Reli po snegu oduvek mi bio vrh :D
brisite ovu drugu sta baguje ovaj forum ?

Ma kakav Grid, uvek je bio dosadan. Najveći problem arkadnih trka (ako ne računamo one sa pucanjem i rasturanjem svega) je to što su uglavnom dosadne. Meni je NFS Shift 2 stvarno dosadan. Mnogo je zabavniji bio Hot Pursuit, na primer. DiRT 1 je bio skroz ok, jer je ipak imao solidan driving model kada se igra bez asistencija. Sa DiRT2 su potpuno poludeli sa onim skejtersko-borderskim street fazonom, što je meni totalno bezveze. Sva sreća pa su uvideli da je DiRT2 bio crap, pa su sa DiRT3 vratili stari dobri "više simulacija nego totalna arkada" model, što čini igranje bez volana izazovnijim, a i samo igranje ima nekakvog smisla. Ubaci u sve i dosta poboljšanu grafiku i odsustvo piss filtera i eto WIN kombinacije... Drugim rečima, DiRT 3 je sada najbolja arkadna vožnja za PC i konzole.

Biće dok ne izađe Trackmania 2. A na PS3 postoji Wipeout HD+Fury koji pružaju mnogo više, iako je u pitanju samo dorađena HD verzija igre sa PSP-a.

Poslednja izmena:
Trackmania 2 je totalna arkadcina, tako da nisu bas za poredjenje.

Pa tako nijedna igra onda nije za poređenje. Jeste arkada, ali u najpozitivnijem smislu.

I apsolutno nikakve dodirne veze nema sa DIRT-om, sem sto se zove racing game. Al` dobro, ako ti kazes da je za poredjenje, kao sto i npr. po tebi cod4 i q3 mogu da se porede i uporedjuje skill, tako i ovde mozes da poredis...

Nisam ni rekao da imaju dodirne veze.

Poslednja izmena:
Pa kakve veze onda Trackmania ima sa ovom temom, jel o njoj rec i njenoj vrsti "gejmpleja"? U redu, znam, to je zato sto hoces da sto vise ljudi treba da znaju za nju. Fora je samo sto vec ko igra Trackmaniu zna da treba da izadje nova, stoga ti toliki trud nije potreban. :)

Razocarace se kad mu kazem da sa trenutnom medicinom igra ne snima progress... :D

Dobra je igra, nije nesto napredovala u odnosu na Dirt 2 doduse, ali dobra je, videcemo, tek sam na pocetku. Malo je osetljivije upravljanje sto mi se bas i ne svidja ali to moze verovanto da se sredi.

Benchmark 6950 (otkljucanoj) @ 880/1375 (1920x1080, sve max, 8xMSAA):

Screenshots:

Poslednja izmena:
problem je sto ce i automobili jos bolje da lete :d lebdenje iznad staze, ken blok, sarenis i obaranje lizalica od 2m.. epske discipline :d

sve ovo prijatelju moj baca u vodu tu dobru optimizaciju.

Igra se zadrzala kod mene celih 10 minuta.
Sa 200 na sat izmedju gumenih drveca i nastavis da vozis...

Poslednja izmena:
Meni ne smeta jer sam i prosli deo igrao bas dosta. Ako je handling i "fizika" vozila jos malo bolja onda je to jos samo plus na ovako probrane discipline jer ima vise rallyinga nego u prethodnom delu.

btw, nemojte da kacite slike na imageshack jer mislim da je on jedan od najgorih imagehostera...

Ukratko skating 3 je jos vise izrazenij nego ranije,ne pomaze ni volan ni sam bog.strasno sta uradise.sta vredi iako ima vise rally staza kada skijas po njima(ili kroz krosnje ako sto rece kolega).formulu i nisu lose uradili ali ovo je veliki promasaj.

Nisam jos probao ali verovacu na rec. Imam instaliran i dirt2 pa kad malo odigram uporedicu...

Uradim sve kako treba, kreiram ono na pocetku sve sto treba,posle udjem u live napravi offline profil,odigram malo karijere izadjem iz igre i udjem opet u igru kad mi kaze da je profil load failed zasto??? lek koji koristim je skid...

Mene samo zanima kako ce da radi na mom dual core procesoru 3ghz posto ovde imate svi phenome x4 pa vam naravno leti. A ja sam procitao negde za minimum je 2.8ghz x2. Samo se plasim da nije optimizovana za 4 jezgra kao hot pursit

Mene samo zanima kako ce da radi na mom dual core procesoru 3ghz posto ovde imate svi phenome x4 pa vam naravno leti. A ja sam procitao negde za minimum je 2.8ghz x2. Samo se plasim da nije optimizovana za 4 jezgra kao hot pursit

Ma to je isti engine kao i DIRT 1 sa mozda malim poboljsanjima, ako ti je i prvi deo dobro radio i ovo ce pretpostavljam.

Prvi deo je svima ocajno radio, tek je neki patch resio stvar. Dakle dirt1 je bio ludacki zahtevan. Dirt2 je bio odlicno optimizovan cak i na dx11.

Nazad
Vrh Dno