Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Pa sta ako si video :d.
Cuo sam negde i GRID2 da planiraju da rade, da im ne bude previse posla ;).
Bolje da naprave jednu hard core simulaciju i jednu arkadu, nego dve igre slicne "realnosti", mislim ovi iz Codemasters-a.

E stvarno grozno. posle ovoga imam osećaj da će da ukenjaju ovaj Dirt2 samo tako. Šteta prvi dao mi je bio i ostao omiljana vožnja.

Ako mislite na ono sto je rekao da damage ne utice na performanse auta, covek kaze da ce to ubaciti kao jos jedan MOD u igri, ne i da ce cela igra biti takva (sto bi bilo retardirano).

Poslednja izmena:
Inace, jako mi se svidja slika koja je iza na videu (Iza Gaj Pirsa, LoL)...nigde vrisht blooma, senke pravilno "obojene" u hladnu nijansu...DiRT je bio OK manje-vise, ali me mnogo nervirao zbog onolike kolicine blooma.

Poslednja izmena od urednika:
you've gone too far i pobrisao sam 10-ak postova. slobodni ste da nastavite svadju o tastaturi vs. volanu u RBR igri u njenom zvanicnom thread-u...

Naprotiv, prvi deo je bio odličan. Katastrofalan je jedino ako si očekivao hardcore simulaciju, a DiRT to nije ni pokušavao da bude.

Doduše, bio je očajno optimizovan (GRID je radio daleko brže, iako je imao detaljnija okruženja i po 20 vozila na stazi), trke kamiona su bile stravično dosadne, a i karijera je bila loše osmišljena.

Naprotiv, prvi deo je bio odličan. Katastrofalan je jedino ako si očekivao hardcore simulaciju, a DiRT to nije ni pokušavao da bude.

Doduše, bio je očajno optimizovan (GRID je radio daleko brže, iako je imao detaljnija okruženja i po 20 vozila na stazi), trke kamiona su bile stravično dosadne, a i karijera je bila loše osmišljena.

sve u svemu krs... a tesko da ce 2 deo biti ista bolji... od Colin 2 ode mas' u propas'

[YOUTUBE]6AIAvAB2FMk[/YOUTUBE]

Novi Dirt i opet ce svima da secka, bez obzira koji hardver imali :D.

Novi Dirt i opet ce svima da secka, bez obzira koji hardver imali :D.

Dobro, nije bas Dirt kec bio toliko zahtevan. :) Meni je radio sasvim lepo na 8800 GTS-u i to sa forsiranim AA. Ni vlasnici 7900GT/1900XT karti se nisu mnogo zalili, mada su morali da malo olabave sa detaljima. Kriza je ta koja nas je svojevremeno sve bacila na noge sa "jedenjem" hardware-a. :)

Kome je kochio prvi Dirt? Igrao sam ga na 8800GTS 512Mb u 1680x1050 sa AA bez da je shtucnuo.

Bio je prvi Dirt kad je izasao zahtevan al za karte srednje klase (8600GT na primer i karte te jacine)... Naravno na ni jednoj 8800 nema biti problema...

Meni Dirt 2 bas ekstra izgleda grafika ce biti vrh...

Zeljno ocekujem izlazak ove igre,9. septembar je u pitanju,jel?

Kad bi napravili remake colin2, e to bi bilia igra.

Prvi dirt mi je radio odlicno na 3870, ali tek posto je upecovan.

Poslednja izmena:
Ovo izgleda bas onako super... jel ovo budzeni ego, neo, ili nesto trece?

Uuu, extra, extra. Jedva cekam.:banana:

Kome je kochio prvi Dirt? Igrao sam ga na 8800GTS 512Mb u 1680x1050 sa AA bez da je shtucnuo.

Kad je izasao Dirt, a kad tvoja karta, a tek kad si je ti kupio ;).
Ne mozes tako da gledas.
U tom stilu... Sto su ljudi pricali da je Quake3 zahtevna igra, evo meni na Ati 4870 leti samo tako... :smash:.

Meni je na GTS 320MB stekao u 1280x1024 high-ultra.

Gameplay teaser:

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ucS_c_Z-LCU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ucS_c_Z-LCU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Bio je prvi Dirt kad je izasao zahtevan al za karte srednje klase (8600GT na primer i karte te jacine)... Naravno na ni jednoj 8800 nema biti problema...

Meni Dirt 2 bas ekstra izgleda grafika ce biti vrh...

DiRT je činjenično bio jako loše optimizovan, pošto je radio dobro samo na 8800, koji je tada koštao oko 300-350 evra.

Kažem da je bio loše optimizovan zato što je GRID koji izgleda bolje i ima po 20 kola na stazi radio daleko brže.

Nije DiRT baš toliko zahtevan...meni trenutno radi na 8600GT u sjajnom framerate-u,
.........................................istina, možda Q6600 tu malo pomaže :D

Zavisi na kojim podešavanjima. Meni na 9600GT štuca na maksimumu detalja na 1280x1024. Na stranu što užasno izgleda zbog blooma.

[YOUTUBE]2uvJKX6yTwM[/YOUTUBE]

Blah se pod punim gasom prolazi :smash:, ne racunam tu ove 90C i vece krivine ;).

Vrh Dno