O ne oni pokušavaju da naprave NFS Rally Prostreet od DiRT-a:zgran::zgran::zgran:
E stvarno grozno. posle ovoga imam osećaj da će da ukenjaju ovaj Dirt2 samo tako. Šteta prvi dao mi je bio i ostao omiljana vožnja.
za arkadu je bio sasvim solidan. ali ovo je thread o 2. delu!1 deo je bio katastrofalan...
Naprotiv, prvi deo je bio odličan. Katastrofalan je jedino ako si očekivao hardcore simulaciju, a DiRT to nije ni pokušavao da bude.
Doduše, bio je očajno optimizovan (GRID je radio daleko brže, iako je imao detaljnija okruženja i po 20 vozila na stazi), trke kamiona su bile stravično dosadne, a i karijera je bila loše osmišljena.
Novi Dirt i opet ce svima da secka, bez obzira koji hardver imali.
Kome je kochio prvi Dirt? Igrao sam ga na 8800GTS 512Mb u 1680x1050 sa AA bez da je shtucnuo.
Bio je prvi Dirt kad je izasao zahtevan al za karte srednje klase (8600GT na primer i karte te jacine)... Naravno na ni jednoj 8800 nema biti problema...
Meni Dirt 2 bas ekstra izgleda grafika ce biti vrh...
Kažem da je bio loše optimizovan zato što je GRID koji izgleda bolje i ima po 20 kola na stazi radio daleko brže.
.........................................istina, možda Q6600 tu malo pomaže![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari