Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Evo malo parce napravljeno novim DivX Converterom koji pravi fajlove sa *.divx extenzijom koju mozes da preimenjujes u *.avi, meni to radi i na kucnom standalone plejeru i sa jednom i drugom extenzijom.
File koji si poslao nije DivX6 vec DivX5,to se moze videti na prilozenim slikama
Na prvoj je orginalni DivX6 file a na drugoj je tvoj file koji je radjen u divX5 kodeku.Zato ga i programi tako citaju kao Divx5 jer on i jeste to.
Dzabe :wall:
nemam instaliran DivX5.
Posle instalacije windowsa instalirao sam Divx6 direktno i fajl sam napravio sa DivX convertorom koji je naslednik dr.DivX i koji dolazi uz kodek.
Pronasao sam na njihovom forum odgovor gde kazu da je DivX 6 zadrzio istu identifikakaciju kao i DivX 5 zbog kompatibilnosti.
Jedini nacin da se prepozna DivX 6 je metadata koju daje Gspot (koristim v2.52 beta) o Divxu. Divx 6 treba da ima b1571p ili vise na kraju, sve ispod toga je verzija5.
Recimo kod mene Gspot prijavljuje metadata "DivX503b1594p"
Ovde je lepse objasnjeno: http://forums.divx.com/groupee/forums/a/tpc/f/201101651/m/669109452/r/633103852
Ipak nije mi jasno kako je "gatekeeper" dobio te rezultate.