nemam pojma
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 301
koje kodeke da instaliram da sve bude ok?
kad instaliram ace mega codec pack nemogu da iskljucim komp
kad instaliram ace mega codec pack nemogu da iskljucim komp
pa, ne bude losija slika... naprotiv!WD40 je napisao(la):A zasto se ne osvrnete i na cinjenicu da sa ffdshow uvek bude losija slika (vidjeno nebrojeno puta) nego sa potrebnim codecom? Zasto da sebi uskracujem kvalitet slike?
driver je napisao(la):Pushta ffdshow sve, pa je totalno glupo stavljati codec packove koji prave probleme a da nemaju veze sa videom i audiom, a moz se desi i da obori ceo sistem...
vanobitus je napisao(la):i meni k-lite odlicno radi, lepo uzmete pa reinstalirate sistem i posle instalirate codec pack i onda mora da radi
nickname je napisao(la):Samo toliko? Krajnje jednostavno, samo, mozda neko treba neshto i da radi za rachunarom ili bilo gde drugde, a ne da ga reinstalira zbog fakn kodeka svaka dva dana. Mislim, stvarno, da reinstaliram sistem da bih koristio kodek pack.
Samo ffdshow...
Imas li neka posebna podesavanja za njega...ZoNi je napisao(la):pa, ne bude losija slika... naprotiv!
@ Kakashi: mkv i ogm nikada nisam sreo, tako da ne znam da li ih ffdshow podrzava... kakvi su to uopste formati? h264 lepo radi sa ffdshow, a on ima ugradjenu i podrsku za ac3... ako je bas nekada neophodno, dodaj samostalni ac3...
ZoNi je napisao(la):@ Kakashi: mkv i ogm nikada nisam sreo, tako da ne znam da li ih ffdshow podrzava... kakvi su to uopste formati? h264 lepo radi sa ffdshow, a on ima ugradjenu i podrsku za ac3... ako je bas nekada neophodno, dodaj samostalni ac3...
hm... to nesto kao DivX6 ili Nero Digital? U svakom slucaju, nikada se nisam sreo sa tim formatima, pa ne mogu da kazem nista dodatno...Kakashi je napisao(la):kada je potrebno da se u sam video faj ubaci vise titlova koje mozes da menjas po potrebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari