Šta je novo?

Code Serbia

fearthebeard

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2013
Poena
170
Pozdrav, dosao sam na ideju da otvorim sajt, koji ce se zvati Code Serbia.
Mozete po nazivu vec pretpostaviti o cemu se radi, dakle, programiranju. Sajt bi imao portal na kome bi se izbacivale najnovije vesti iz sveta programiranja. Pored portala, razmisljao sam i da se otvori forum gde bi se vodila diskusija o razlicitim programskim jezicima, C, C#, PHP, Java, problemima na koje nailazite prilikom programiranja.. Bili bi svakodnevno upload-ovani tutoriali, itd itd.. Dakle, ne bi bilo usmereno na samo jedan programski jezik. Na ovu ideju sam naisao posto ja barem nisam video da ima slican sajt u Srbiji.
Sto ovo postujem? Zato sto Vas pozivam da ko je spreman da ucestvuje u istom i pomogne na bilo kakav nacin (ne finansijki), bio bih mu zahvalan. Planirao sam da sajt pocne sa radom oko nove godine.
Takodje, dogovorio sam se sa moderatorom @kUdtiHaEX, koji mi je izasao u susret, i omogucio da postavim ovaj post. Napominjem da ovo nije nikakva reklama, vec da podstaknem ljude koji se bave ili zele da se bave programiranjem da ucestvuju 🙂
Hvala unapred na pomoci!

Svaka cast za ideju, nadam se da ces uspeti da realizujes. Ima na internetu jako puno slicnih portala, guidova, kao i na youtube snimaka tako da ne bi bilo lose da sve to neko lepo skuplja na jendom mestu uz poneki svoju smernicu a da je jos nas community. 😉

Hvala, i ja se nadam da ce uspeti da se realizuje, uz neku pomoc, naravno, ne verujem da bih mogao sve sam 🙂
Takav community jos nema kod nas, tako da je jedan od razloga zasto bih otvorio 🙂

Nazad
Vrh Dno