Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

e sad ..... od sinoc me izbacuje punkbuster nonstop, uredno ga apdejtovao, i opet isto..... ima li ko ideju kako to resiti?

Jekstra, posticemo taj server, moj nadimak na xfire je Partizanjug

Ubacio , svidja mi se vreme odziva od 58ms koliko meni prijavljuje :)

Vidimo se veceras. Moj nick uopste ... pa isti je svuda :p

Kako sacuvati level nakon reinstalacije igre ?

Pozz ljudovi,imam veoma bitno pitanje mozda je vec neko i postavio ali nisam zapazio tako da sorry ako se ponavlja.Naime,posto brat kupuje novu konfu a vec dva puta je stigao do zadnjeg levela pa bi stvarno bio zesci smor ici iz pocetka,da li je moguce nekako sacuvati konfiguracioni fajl a da to ne bude preko cheata.Moram da napomenem da je vlasnik originala i da ni po koju cenu ne bi zeleo da ga banuju sa servera ili ne daj boze blacklistuju key zbog eventualnpog ceprkanja po config file-u.Ako neko ima resenje molim vas pomagajte !

Brate samo prebacis sadrzaj foldera `Players` u inst. dir. i instaliras igru koristeci isti serijski kojim si i igrao sa tim saveom. Ako imas original onda ti to nece pretstavljati problem. ;)

evo server koji drzimo ja i moje drustvo,pa navratite :) obicno bude ljudi navece,zasad... preko dana slabije, nazalost :( u pitanju je s&d hardcore i zabranili smo GL,marty i last stand... ima nas sa svih ex-yu prostora.
http://www.xfire.com/clans/dbidb/
http://www.gametracker.com/server_info/85.190.9.206:28961/
xfire: maverick078
Balkanstreet:
85.190.9.206:28961

"no statistics" jel to ugasheno? radi? ja sam se opet nalozhio na CoD4 dajte da se grmimo :d

EDIT: nick FJCharlie - vidimo se

Poslednja izmena:
Kako se postavlja mapa na server.
Imamo clan srv, pa ne bi bilo lose da se ubaci i poneka custom mapa.

6K promod public srv: 84.2.39.218:28968

Poslednja izmena:
ovo sam upravo procitao na jednom forumu,ali nemam trenutno cod instaliran,pa ko voli... :)

217.26.212.39:28950 KGB COD2 v1.3

217.26.212.39:28960 KGB COD4 v1.7

Ljudi kako ste rešili problem oko PB kick-a i REGISTRATION KEY IS IN USE...TRY ANOTHER TIME....

PB ovih dana bash zayebava, ali nenormalno! te packets, te guraj vadi, te meti amo tamo. updateovao sam ga 15 puta reinstall game te ovo te ono i na kraju i dalje ista stvar...
a ako ti je reg key in use znachi da neko koristi tvoj kljuch trenutno ili ti serial...
BTW ovo gore KGB nja bla su cu mu je 1. prazan srver, 2.kgb mod (predpostavljam cod4 prepravljen u glupi CS)

Sve to znam al treba mi rešenja makar oko key-a..PB očigledno pritiska u legalu :D al ne damo se!!!!

Igramo li ljudi, evo da se pohvalim :)

Prilozi

• score1.jpg
    score1.jpg
    126.5 KB · Pregleda: 90
Igramo naveliko al samo S&D, neam zivce za TDM posle par partija pobudalim:mad:

Pomagajte ,imam problem.
Instaliram Cod4,patchujem 1.6 pa 1.7 sve je ok...
single pl.radi bez prob... (koji mi ne treba) ali multi mi s``e!,udjem u MP i podesim sve kako treba,izadjem,opet pokrenem,sve se uvek resetuje,tj nece da zapamti settings (generalno).

Pomagajte ,imam problem.
Instaliram Cod4,patchujem 1.6 pa 1.7 sve je ok...
single pl.radi bez prob... (koji mi ne treba) ali multi mi s``e!,udjem u MP i podesim sve kako treba,izadjem,opet pokrenem,sve se uvek resetuje,tj nece da zapamti settings (generalno).
to kod ostalih pa i mene nije problem... dakle 2 varijante:
*losa instalacija
*system pravi gresku...
treceg nema. Probaj s neki "proverenim" cod-om

Znaci,pre je radilo bez frke...ista instalacija,krek,patch itd... >_> rainstalacijom,sam dobio 2. problem (pored ovoga) ... nesto sa PB ..>_>

sto se pb tice... uradi sledece...
skini pbsetup.exe http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 , snimi ga u direktorijum pb unutar COD4... i pokreni. izaberi igru COD4 (automatski bi trebalo da prepozna putanju) i samo mu "kazi" da updateuje punkbuster... posle toga se nakaci na server... sto se "pamcenja" tice... jedino je system u pitanu... ako je ranije radilo

Nazad
Vrh Dno