Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Fala onoj stvari na tome :)
Verovatno je previse dugo razvijaju na Dx9 da bi se zezali sa novim hardverom koji nije bas spektakularan po pitanju performansi.

znaci jos dugo cemo morati da blenemo u aliasovani U3 engine i plakati zbog nedostatka AA :(

znaci jos dugo cemo morati da blenemo u aliasovani U3 engine i plakati zbog nedostatka AA :(

Kako bre? Pa UT3 ce imati i dx10 podrsku, sto znaci i AA :) ... Ali to ne znaci da je UE3 dx10 engine, rano je jos za to, a i ne bi im se isplatilo ... Bice to dx9 u srcu, ali isto tako i navlakusa sa nekim tamo (posve nebitnim) dx10 efektima.

nisam na to mislio BRE ! :) ...vec na to da cemo jos cekati na UE3 igre sa podrskom za dx10 koja ce doneti AA u doticnim, a vama 8800stotke lade muda bzvz. :(

Ma, meni ona ultra i quad core na 3.6 služe uglavnom za Firefox i Winamp. Pošto nema šta da se igra, realno. :D Kad prodam G80 ultra, možda naručim PS3, čisto nek se nađe. Neće se baci kao ta grafička... ima da vrati svaki uloženi dinar (kroz zabavu, naravno).

CoD4, kako se spekuliše, može biti još jedna igra koja će se igrati na tastaturi i mišu kad izađe za ps3...

sorry za offt.. ali moram.. max gde si uzeo tu plocu :zgran: cena je ~400$

***a, ko zna zna. Došla do mene preko nezvaničnih kanala. Imaš je u KimTecu, 240 evra + PDV. Nije problem da se kupi.

manje se greje od obične P5K Premium. Naš svetski šampion, Marko, sada menja P5K upravo za ovu ili Blitz Extreme (isto ima smanjen broj kvalitetnijih mosfetova). Ne bi to radio da temperatura oko podnožja nije par desetina stepeni manja. Misliš da bi u minijaturno WaveMaster kućište bez ijendog dodatnog fana, sa običnim big typhoonom na low uspeo da overklokujem na 3.6 ghz (oko 3.9 je max. za vazduh) za svaki dan i da sve pod prajmom ne prelazi 65 stepeni (oko 43-44 tokom normalnog rada)?

Skinuo sam sa neta Call_of_Duty_Finest_Hour_US_XB OX, ali nigdje ne mogu da pronađem emulator ili tome slično, za istu, budući da ne postoji verzija za PC, a ja nemam ništa sem PC - ja.

Pomagajte ljudi! Ko Boga vas molim!

Skinuo sam sa neta Call_of_Duty_Finest_Hour_US_XB OX, ali nigdje ne mogu da pronađem emulator ili tome slično, za istu, budući da ne postoji verzija za PC, a ja nemam ništa sem PC - ja.

Pomagajte ljudi! Ko Boga vas molim!

OMG ! :zgran: :lupko:

Hvala!

Pošto sam veliki obavatelj CoD, da li postoji dobar emulator za PS, da skinem Call_of_Duty_Finest_Hour verziju za PS, a kakva je situacija sa emulatorima za PS 2, budući da i Call_Of_Duty_2_Big_Red_One, je izdana za konzole XBOX i PS2, i u kom formatu PAL ili NTSC?

zaboravi na emulacije bilo cega. Konkretno - nema emulatora za PS2 koji radi.

Hvala!

Pošto sam veliki obavatelj CoD, da li postoji dobar emulator za PS, da skinem Call_of_Duty_Finest_Hour verziju za PS, a kakva je situacija sa emulatorima za PS 2, budući da i Call_Of_Duty_2_Big_Red_One, je izdana za konzole XBOX i PS2, i u kom formatu PAL ili NTSC?

Nema emulacije za Xbox i PS2, na to zaboravi.
Bolje pazari neki PS2 ili Xbox i izigraj se k'o čovek, dok te igre ne postanu preterano matore :)

Release Date: 5. Novembar

Listen up soldiers, on Monday, November 5, Call of Duty 4: Modern Warfare will begin deployment to retailers worldwide. Armed with more than 40 awards and honors from this year’s annual E3 Business and Media Summit including “Best Action Game” from the Game Critics Awards, Infinity Ward’s epic title is set to enlist gamers into the most intense, thrilling action experience ever. Call of Duty 4: Modern Warfare will be available on the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system and Windows® PC. A Nintendo DS™ version will also deliver the signature Call of Duty chaos of battle to handheld gamers

Coming Soon 4th Quarter 2007
Ovo je po www.zest.co.th sajtu koji npr najavio MOH:Airborne da ce biti kod njih u prodaji od 04.09.2007 i ko moze da kupuje preko neta moze kod njih kupiti cd kljuc a igru skinuti sa neta i imati svoj original jeftinije nego kod nas.Ja sam tako uzeo cd kljuc za COD2 i nisam ima problema sa ulaskom na servere koji su original.

Poslednja izmena:
Igra izlazi 5. Novembra!

Posto sam se opasno napalio na ovo gledajuci trailere, zanima me da li treba imati Vistu da bi izgledala ovako dobro i da li savetujete imati Vistu za ovakvu igru koja ionako sigurno uzima dosta memorije?

Posto sam se opasno napalio na ovo gledajuci trailere, zanima me da li treba imati Vistu da bi izgledala ovako dobro i da li savetujete imati Vistu za ovakvu igru koja ionako sigurno uzima dosta memorije?

Pa ja ti savetujem da sacekas bar demo da izadje, pa cemo te onda savetovati :)

sys req
“Recommended Specs”

CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

“Required (min) Specs”

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

Danas nam stizhe demo :)

Nece biti za PC, to je za PS3 i X360 izaslo. Igrao si CoD2 koliko znam na SBB-ovim serverima (mozda jos i igras), kako to da ne pratis ? :p

procitao sam na gamespotu da treba da izadje i na pc-u.da li neko zna koji ce biti zahtevi igrice

Vrh Dno