Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

izgleda je ovde malo procesor usko grlo...... texture sam ostavio na extra, a iskljucio dept of field, i soft smoken edges i sad sa svim ostalim na max radi kako treba, a ako je sve ukljuceno, onda radi, radi, pa se na 2-3 sekunde zamrzne sve... pa onda krene....

Normalno da je procesor usko grlo, ta 4870 radi otprilike kao 3870 kada je procesor na defaultu, bez 2.8Ghz nema dobrog iskoriscenja graficke. Recimo u crysisu na default i na 3Ghz razlika u frejm-rejtu kod mene je vise nego duplo... 15 naspram 30-35... Verovatno je i ovde slicno. Zato overclock kod e2180 je obavezan...

Zao mi je kad vidim kako je ovde mnogo ljudi ekstremno prestrogo prema igri, a ne vidim nijedan realan argument niti razlog, osim potrebe da se pokaze kako je taj koji kritikuje toliko hard-core l33t player, da tako lako prozre kroz sve te XYZ aspekte igre ili motive razvojnog studija i izdavaca koji su s*anje. Naravno, ne zelim da ispadne da je ovo upuceno svima koji su dali bilo koji razlog za nezadovoljstvo igrom, ali nekima jeste.

Treba se setiti namene igre. Cemu ona sluzi. Treba se setiti da je to maltene ista namena kao holivudskih blockbustera. I jeste, ako posmatras stvari kriticki na sirem nivou, ima tu jako mnogo s*anja, u celoj zapadnoj propagandi, podilazenju plitkim konzumentima, napaljenim klincima i ostalo. Ali zasto igru vadite iz tog konteksta i onda je analizirate? I kritikujete najvise takve stvari, a ne poredite je uopste sa ostalim igrama. Uglavnom se sve igre kritikuju relativno, u odnosu na ostale igre, kakva je grafika, akcija, prica, a kad izadje nesto sto pomera granice, odmah ga se vraca u blato sa ostalima, kritikama koje su skroz na drugom nivou ili prenaglasavanjem mana u nekom manje bitnom aspektu koji igra i ima u odnosu na ostale, bez obracanja paznje na ukupan dozivljaj.

SP je po meni fenomenalan. Uporedite ga sa bilo kojim drugim FPS-om, pogotovo van COD2 fransize, i ja ne znam kako ovo ne moze da bude za 2 klase bolje. Ja barem ne znam da je ijedan drugi FPS imao ovakav spoj konstantnog kvaliteta tokom cele igre, produkcije, atmosfere, akcije i imerzivnosti, i da je ovoliko naspram ostalih doprineo da se osete sve ogromne pare koje se danas ulazu u skoro svaku igru i da shvatis koliko one danas imaju jednak i bolji tretman nego holivudski filmovi. Cak ne mislim ni da je SP kratak (za mene 6-7 sati), jer sa ovakvom intenzivnoscu, postao bi zamoran da je duzi, i izgubilo bi se na kvalitetu i ukupnom utisku. Jedino sto mislim da je cena neopravdana za tako kratko iskustvo, ako poredis sa drugim vrstama zabave.

Ja smatram da je svaki minut igranja SP-a vredeo, i nije mi zao sto sam ga potrosio, kao sto mi ipak bude kad zavrsim duze dobre igre koje me zaokupe, umesto da sam radio nesto korisnije. Jer je ovo bila vrhunska zabava.

Poslednja izmena:
Drago mi je kad vidim kako je ovde mnogo ljudi ekstremno prestrogo prema igri,i vidim sve realne argumente i razloge,kao i nikakvu potrebu da se pokaze kako je taj koji kritikuje toliko hard-core l33t player, da tako lako prozre kroz sve te XYZ aspekte igre ili motive razvojnog studija i izdavaca koji su s*anje. Naravno, ne zelim da ispadne da je ovo upuceno svima koji su dali bilo koji razlog za zadovoljstvo igrom, ali nekima jeste.

...

SP je po meni ocajan. Uporedite ga sa bilo kojim drugim FPS-om, pogotovo u COD2 fransizi, i ja znam kako ovo moze da bude za 2 klase gore. Ja znam da je milion drugih FPS imao ovakav spoj konstantnog kvaliteta tokom cele igre, produkcije, atmosfere, akcije i imerzivnosti, i da je ovoliko naspram ostalih propao u pokusaju da se osete sve ogromne pare koje se danas ulazu u skoro svaku igru i da shvatis koliko one danas imaju jednak i bolji tretman nego holivudski filmovi. Cak mislim da je SP kratak (za mene 6-7 sati), jer sa ovakvom monotonoscu, postao je zamoran nakon pola sata, i izgubilo se na kvalitetu i ukupnom utisku.Mislim da je cena neopravdana za tako kratko iskustvo, ako poredis sa drugim vrstama zabave.

Ja smatram da nijedan minut igranja SP-a nije vredeo, i zao mi je sto sam ga potrosio, kao sto mi ne bude kad zavrsim duze dobre igre koje me zaokupe, umesto da sam radio nesto korisnije. Jer je ovo bila najgori pokusaj zabave ikad.

malko sam prepravio,bez uvrede...meni zvuci ovako situacija..;)

Poslednja izmena:
E ***, ske.njo si mu post i poentu :D.

Jel ima neko rešenje za freezing na win7 x64. Mašina je iz potpisa a igrica koči najstrašnije. Ponekad i prođe koji minut bez kočenja a onda da :mad:.Sve ostale igrice rade bez problema .

Ja preturih sve po netu i trenutno nema resenja za to, a ne vidim da su najavili neki patch za popravku ovih bagova. Nadam se da ce uskoro da se otrezne od love i malo zasuku rukave i izbace neki krsten patch koji ispravlja ove gluposti.

Posto nisam imao vremena nisam ni "kupio" ovu igru, pa sta mislite vredi li SP? Da li moze da se igra MP na narodnoj verziji?

subjektivno - ne i ne

objektivno - zavisi i ne

@korisnik-svaka cast za prepravku,decko definitivno nije video da smo poredili mw2 s ostalim igrama u prethodnim postovima,kao i da SP nije teziste ove igre...

Pre neki dan nabavih igru, jutros je zavrsih... Krenulo je super, jupiii novi COD,par misija je super, pogotovu sa SAS-ovcima, ali kada sam u sred Amerike krenuo da branim sirot narod od invazije Rusije... Nek sve ide u pm... Jedva cekam sledeci da Amerika uzvrati udarac :S

sirot narod? ccc

Pre neki dan nabavih igru, jutros je zavrsih... Krenulo je super, jupiii novi COD,par misija je super, pogotovu sa SAS-ovcima, ali kada sam u sred Amerike krenuo da branim sirot narod od invazije Rusije... Nek sve ide u pm... Jedva cekam sledeci da Amerika uzvrati udarac :S

Ako docekaju zimu dok budu "uzvracali udarac" nahebace kao i mnogi prije njih.:d

Russian Winter - Effects on warfare. :-devil-:

Mnogo oni nešto čačkaju Putina :d

onda definitvno nisi igrao COD4:MW pa da mozes da uporedis ove dve da bi skapirao da je sve ostalo netaknuto, tj da igra nije pretrpela nikakve promene osim par pusaka.
Ovo vise lici na neki expansion pack nego na novu igru.
Prvi deo je bio fantastican, ali drugi je ostao skoro skroz isti (izuzev sto nema dedicated sto je veliki minus) sto automatski znaci da je igra LOSA.

Pa ako drugi deo sije,onda prvi deo predstavlja celokupnu svetsku tekstilnu industriju...:d

Mladjoj populaciji se mozda i jako dopadne ova igra... Medjutim, nama koji smo igrali npr. Quake2 kada je izasao... Tesko. Na ovo gledam kao na ono fo3 je super i slicno, to kazu oni ljudi koji nisu ni videli fo1 i fo2 i kojima je rpg igra nalik fo3...

Igra je u potpunosti meni ono sto je bio CoD2 za CoD1...
Nastavak necega apsolutno nerealnog u tom trenutku i to je to. Igra je odlicna.
Sasvim logican nastavak fransize, meni omiljene. Nista nije prepusteno slucaju, uzivanje od pocetka do kraja.

Ja je instalirao juce ... i evo vidite u koliko sati sam otiso da spavam .. :D

Na ovo gledam kao na ono fo3 je super i slicno, to kazu oni ljudi koji nisu ni videli fo1 i fo2 i kojima je rpg igra nalik fo3...

Ja npr nisam igrao ni FO1 ni FO2, ali mi je FO3 baš džubre. A što se tiče MW2, samo da su malo usporili tempo igre bilo bi bolje.

Igra je u potpunosti meni ono sto je bio CoD2 za CoD1...
Nastavak necega apsolutno nerealnog u tom trenutku i to je to. Igra je odlicna.
Sasvim logican nastavak fransize, meni omiljene. Nista nije prepusteno slucaju, uzivanje od pocetka do kraja.

a kako to?
cod2 je doneo dosta toga novog i boljeg? sto to ima mw2 novo i bolje u odnosu na mw1?

cod2 je doneo dosta toga novog. cod mw2 ima malo novih stvari

Evo ti dve najnovije stvari u odnosu na COD MW (COD 4)

- Izbacili smo Lean
- Izbacili smo Dedicated servere (Hot!)

u multiplayeru je otkljucana bareta snajper na pocetku :D to je novo :p

sa tim inovacijama zamalo da postane GOTY (medju decom predskolskog uzrasta),ako i nije/nece...:(

Vrh Dno