mozda znaci da smo ocekivali da igramo igru a ne da gledamo jeftin holivudski film
prica? kakva prica? ameri maznjavaju rusima nuklearku i lansiraju je iz njihove podmornice ka wasingtonu da bi zaustavili invaziju rusa (i zahvaljujuci EMPu sva ruska vojska se upiskila u gace, a oprema im crkla -iako znamo da bi recimo mig-ovi i dalje leteli) i onda zaustavili pobesnelog generala koji je izgubio vojnike u avganistanu... nisam osetio ni jednom onaj WOW efekat tokom igranja SPa, u stvari jesam kada je eksplodirala nuka, ok emp sok i taj fazon stvarno cewl... ali permalo tu ima bilo cega da bi se bilo kako poistovetio i uziveo u igru...
anyway jel neko povecavao FOV u igri i kako, ja sam nasao neki postupak ali mi ne radi (FOV je konzolaskih 60 sto je zaista premalo)
Aaaa da li neko igra MP?Probao bih ga čisto zbog oružja...![]()
Meni se SP svidja, ono sto nazivate propagandom mislim da je jedina preostala varijanta usled nedostatka orginalnih prica.
kako ja kontam,za sve na max treba 4GB ram-a..(texture valjda ne mogu na extra)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari