Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

mozda znaci da smo ocekivali da igramo igru a ne da gledamo jeftin holivudski film :)

prica? kakva prica? ameri maznjavaju rusima nuklearku i lansiraju je iz njihove podmornice ka wasingtonu da bi zaustavili invaziju rusa (i zahvaljujuci EMPu sva ruska vojska se upiskila u gace, a oprema im crkla -iako znamo da bi recimo mig-ovi i dalje leteli :)) i onda zaustavili pobesnelog generala koji je izgubio vojnike u avganistanu... nisam osetio ni jednom onaj WOW efekat tokom igranja SPa, u stvari jesam kada je eksplodirala nuka, ok emp sok i taj fazon stvarno cewl... ali permalo tu ima bilo cega da bi se bilo kako poistovetio i uziveo u igru...

anyway jel neko povecavao FOV u igri i kako, ja sam nasao neki postupak ali mi ne radi (FOV je konzolaskih 60 sto je zaista premalo)

Spoiler tag, molim te, nisu bas svi presli SP. :S:
Vidio sam da je scenario holivudskog filma B produkcije, samo nisam morao "rasplet" procitati ovdje. :sceptic:
Pozdrav.:wave:

Poslednja izmena od urednika:
auh, izvinjavam se :( nek neki ljudbazan mod edituje posto ja sada ne mogu (mada nisam spomenuo nista sto do sada nije spominjano na topiku bez spojlera)

2mx4q4h.jpg

Single player je meni taman legao - bash zato shto nije dugachak i zato shto pred kraj vec naviknesh da pucash kako treba i skidash neprijatelje sa nekoliko metkova. Poshto nisam hardcore COD fan i nemam puno vremena da igram igre ovih dana, sasvim sam zadovoljan sa MW2 i zeljno ishchekujem treci deo :)

Pricha je po meni fina, nije mozda vrhunska, ali je sve odradjeno sa vrhunskom produkcijom i oni interactive momenti su odlichno skriptovani.

Sto se tice multyplayer-a ne mogu nista da kazem jer ga jos nisam isprobao... Ali sudeci po komentarima na forumu verovatno ga necu ni igrati (kupovati) vec cu za te novce kupiti l4d2 najverovatnije. Single je ok, nije dugacak, tacnije malo je kraci ali ni single u mw1 je slicno ovako bio kratak. IW se bacio na multi i multiplatform i samim tim je nama PC igracima izbacio neke stvari koje mi volimo da koristimo u multyplayer-u. Kampanja je ocekivana kao i holivudski kic od price, ali ipak nije lose...

Aaaa da li neko igra MP?Probao bih ga čisto zbog oružja... :)

To znam :) nego sam se pitao da li ima NAŠIH servera :D

nema ni jedan nas a ni stran server . ima da odes u igru i ono te ubaci da igras

pa podeli sa nama ako nisi pazario igru...

Ma nisam, al da pokazem da se i sa socijanih dva minuta da nesto napraviti ;)
...ili bar isprobati MP

Cekaj, dosao si do 41-og levela sa dvo-minutnim sesijama? :D

Poslednja izmena:
Mislim da je vreme da batalim MP :D

a koji je max lvl?

64? 70? 99?

inace,sta ces,kad igras sa chiterima i newb-ovima..:D

Meni se SP svidja, ono sto nazivate propagandom mislim da je jedina preostala varijanta usled nedostatka orginalnih prica.
Nesto sam citao u SK da vec postoji mogucnost za dedicated servere u MP.

Ne postoji jos mogucnost za takvo nesto, cak i tehno bogovi se muce da to odrade kako treba.

Meni se SP svidja, ono sto nazivate propagandom mislim da je jedina preostala varijanta usled nedostatka orginalnih prica.

Ovde si u pravu, usled nedostatka " pravih " neprijatelja sve izgleda ponavljajuce. Jedino neki Alien ali to opet spada u drugu kategoriju

na kojim podesavanjima bi ova igra trebala da radi sa sledecom masinom : pentium dual core 2180, 2gb rama i radeonka 4870, nista klokovano, sve defaultne vrednosti? reza je 1440x900....

Pa sve na max, valjda...? :)

kako ja kontam,za sve na max treba 4GB ram-a..;) (texture valjda ne mogu na extra)?

izgleda je ovde malo procesor usko grlo...... texture sam ostavio na extra, a iskljucio dept of field, i soft smoken edges i sad sa svim ostalim na max radi kako treba, a ako je sve ukljuceno, onda radi, radi, pa se na 2-3 sekunde zamrzne sve... pa onda krene....

ja sam onda neki specijalan slucaj...:D

Nisi jedini slucaj jer za neke je igra zesce neoptimizovana. Meni se tako strasno vukla da to nije normalno. Usporavanje, zamrzavanje, izbacivanje iz igre, memory leak i da ne navodim jos dosta gluposti.

Ja nisam imao apsolutno nikakvih problema, igrao sam je 7 dana minimum, nije cak ni stucnula. Presao sam je celu, pa sam posle igrao one modove, kako li se vec zove.

Nazad
Vrh Dno