Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

vidi se koliko je dobra,danima nista niko nije rekao...

Inace,ja sam poceo,igrao 10 minuta,procitao kako kaze da su ameri najveca vojna sila,ugasio i izbrisao...A i hw je jako zahtevna i neoptimizovana....2/10,samo zato sto nosi ime COD...inace,-5/10...

Inace,ja sam poceo,igrao 10 minuta,procitao kako kaze da su ameri najveca vojna sila,ugasio i izbrisao

Pa zar nisu ??

Ti najbolje da i ne igras igre ... S obzirom na poreklo istih

Ovo je ubedljivo najbolji FPS ove godine - Najveca mana je duzina same ali verovatno je namenjena online populaciji.

vidi se koliko je dobra,danima nista niko nije rekao...

Inace,ja sam poceo,igrao 10 minuta,procitao kako kaze da su ameri najveca vojna sila,ugasio i izbrisao...A i hw je jako zahtevna i neoptimizovana....2/10,samo zato sto nosi ime COD...inace,-5/10...

izvini ali morao sam ovo primetiti.. jedna od vecih gluposti koje sam cuo..

ako ti je igra dobra igraces je.. to je sad ko kad bi se negde u lupam starcraftu (koji inace obozavam) spomenulo da je amerika naj naj i ja popizdim i prestanem da igram! :wall: to je propaganda gledaj na to tako i uzivaj u igrici, takve stvari ne treba da te doticu, u sustini po tebi igra bi bila 10/10 da se mesto amera u dobrom kontekstu spominju rusi, e sad evo mali savet, kad god u igri izgovore rec amerika ti u sebi reci rusija pa da vidis kako ces uzivati u igrici! :)

po meni je igra odlicna! eto u sustini jedini problem po meni je to hakovanje na netu i to je to.. sve ostalo je ok! Sto se tice HW zahtevnosti u to ne ulazim posto nisam imao nikakvih problema...

Pa zar nisu ??
Ovo je ubedljivo najbolji FPS ove godine - Najveca mana je duzina same ali verovatno je namenjena online populaciji.

Sto dovoljno govori o ostalim fps-ovima koliko su losi :smash:.
Al, stize sledece godine Stalker 2, sto bi rekla decurlija, on ce objasniti :d.

:)

Inace,da sam hteo da igram igru koja mi govori da je amerika najjaca,supersila,igrao bih Lick Obama's Ass Unlimited (PC,PS3,360,Wii)

Igra mi se prosto uopste ne svidja....To da je amerika no1,je samo kap koja je prelila casu...

Vecjini kanda smeta shto nema "free" MP-a ;)

Interesuje me dali postoji patch za multiplayer i gde ima da se skine?
Za nas jadnike koji nemamo para za original igru
Hvala unapred

Inace,da sam hteo da igram igru koja mi govori da je amerika najjaca,supersila,igrao bih Lick Obama's Ass Unlimited (PC,PS3,360,Wii)

Igra mi se prosto uopste ne svidja....To da je amerika no1,je samo kap koja je prelila casu...

Amerikaaaa Amerikaaaa zemlja velikaaaaa

FPSGOTY2009, toliko cu samo reci.

Ko igra MW2 online ?
Mogli bi da razmenimo kontakte na Steamu, tj. da se dodamo u Friend listu.
Pa da igramo zajedno.

Jos neko da mi objasni kako se dodaju prijatelji u Friends listu na Steamu.\

Moj nalog je Adi_Serbia, a nick je Pireli.

Poslednja izmena:
Ko igra MW2 online ?
Pa da igramo zajedno.

igram ja .. ne mogu da te nadjem pod tim nickom sto si napisao.. .. moj nick je katics

igram ja .. ne mogu da te nadjem pod tim nickom sto si napisao.. .. moj nick je katics

To mi je komsija, bio sam ja kod njega i napisao taj post :).
Ni mi tebe nismo mogli naci pod tim nickom katics ?!?

Ko igra MW2 online ?
Pa da igramo zajedno.

E, izgleda da sam se zeznuo.
Mislim da je ortakov nick Adi_Serbia.
A ovde mu je nick Pireli :d.

Poslednja izmena:
da li neko igra modern warfire2 MP.da malo rokamo zajedno.imam org.igru potpisujem se ADI-SERBIA

Vecjini kanda smeta shto nema "free" MP-a ;)

...pa znas kako, ovaj moj koji nije free je taman toliko krs da bolje i da ga nema...igram samo SP drugi krug na najteze, i spec ops, MP je sr**e tesko!!!

Imam samo jedno pitanje za tebe a i za sve ostale sto im se nije svidjela igra???

Sta si/ste ocekivao/li od ove igre???
Sta vam se toliko ne svidja u ovoj igri...propaganda ili nesta drugo???
Da li ti/vam se svideo MW1???

Po meni je igra odlicna...10/10

Poslednja izmena:
Ma uopste nije tako, ljudi ovde preuvelicavaju, to da je America No.1 se ne potencira u ovoj igri toliko, sem pre jedne misije sa rendzerima kad Shepard nesto prica, ali se na kraju vidi ko je ustvari glavni negativac......
Igra je ista po kvalitetu kao CoD4 samo jos bolja je produkcija, kome se svideo 4 a za ovo prica da ne valja taj ima ocigledno neki problem i hoce da pljuje ovu igru ne znam ni ja zasto.
Ajde promenili su multiplayer, meni je jos uvek zabavan, nekome smeta sto ima manje igraca i dosta promena u odnosu na pre, ali sada su mape uradjene za manje igraca i po meni multiplayer pruza dovoljnu zabavu.
Sto se tice single, tu je Infinity Ward opet odradio sjajan posao.

Poslednja izmena:
^^pa o tome se i radi...o toliko ocekivanom nastavku cod4 multiplayer-a koji je sve samo ne nastavak 4-ke. Ja vec rekoh igram SP i Spec Ops, i tu nemam sta da dodam, ali sve vezano za MP mi se ne svidja. Ljudi (izmedju ostalih i ja) su kupili igru pre svega radi multija, i ispostavilo se da "to nije to". Sta vam nije jasno tu...?

@Huricane Game, eto to smo ocekivali od ove igre, da bude "nastavak" predhodne, ali ne samo na nivou single player misija.

...znaci, problem je MULTIPLAYER!!!

Sto se tice propagande, neka je, nisam ***** pa da je "progutam" :d, znam svojom glavom da razmisljam i znam ko je sta.

Imam samo jedno pitanje za tebe a i za sve ostale sto im se nije svidjela igra???

Sta si/ste ocekivao/li od ove igre???
Sta vam se toliko ne svidja u ovoj igri...propaganda ili nesta drugo???
Da li ti/vam se svideo MW1???

Po meni je igra odlicna...10/10

Ocekivao sam dostojnog naslednika COD MW1,na svim aspektima,kao sto neko vec rece...no,to nisam dobi....:mad:

multi je ocajan, ne znam odakle da krenem (boli me pisholin za SP koji traje 3 sata i jos rusi ameri bla bla, nikakve inventivnosti ni tu nema, i bolji mi je bio MW1)

-najvise boli, nema lean-a, iako ga protivnik ima u SP
-hitbox u mp-u je ogroman i veci od tebe (ili protivnika) tako da ako pucas 20 cm pored protivnika ti ga pogadjas
- nema dedi servera, sto ce reci uzasno laguje, ne mozes da biras sa kim ces da igras (sto mnogo znaci za bilo koji mod pored death mecha, tako da se igras sa uzivanjem svaki 3 dan kada naletish na dobru ekpiu jer je preterano mnogo noobova koji nemaju pojma kako se igra demolition, ili ga igraju samo zbog EXPa i ne jure zadatke vec achivmente)
- imas utisak da se vrte tri iste mape stalno u toku dana
- cekanje na mech zna da bude predugachko, pucaju hostovi, prebacivanje hostova je 50% sansa da uspe
- killstreak-ovi su prosto PREJAKI, taktichka nuklearka, stealth bombarderi, 3 vrste helikoptera, ac 130, tamte vamte, samo fale MechWarriori da iskoche i Mocni rendzeri
- LAG !
- kada dobijes onaj perk melee pro mozes nozem da zakoljesh sa 3 m udaljenosti
- pored mnostva puca imas 2-3 koje su imba

igram ovo samo jer sam (uslovno receno) puko pare, lol inache ***** decenije stos mene tice

Tako ti i treba, kada si sa 100 godina igračkog iskustva bio optimista po pitanju ove igre :D

niko nije savrsen :p

Re:

Dobro shvatam za multy...Meni se licno svidja ali kad sam ga vidio znao sam da se nece svidjeti velikoj grupi igraca,prije svega zbog ogranicenja koje su uveli...

Ali ne shvatam sta toliko hvali SP-u...Prica je mozda i bolja od prvog djela...Onako je malo napravljena kao neki akcioni film...Dosta novih puca...Da li propaganda toliko smeta...Ako neko ne moze to da ignorise onda stvarno ne znam sta da kazem...Sve te nedostatke sto nabrajate,su za multy i dobro mogu se i ja sloziti sa tim sto ste naveli,ali ne navodite sta to ne valja u SP-u..."Ocekivao sam dostojnog naslednika MW1"-Sta to treba da znaci...I ja sam to ocekivao i dobio sam i boljeg nasledniika makar sto se tice SP-a...

mozda znaci da smo ocekivali da igramo igru a ne da gledamo jeftin holivudski film :)

prica? kakva prica? ameri maznjavaju rusima nuklearku i lansiraju je iz njihove podmornice ka wasingtonu da bi zaustavili invaziju rusa (i zahvaljujuci EMPu sva ruska vojska se upiskila u gace, a oprema im crkla -iako znamo da bi recimo mig-ovi i dalje leteli :)) i onda zaustavili pobesnelog generala koji je izgubio vojnike u avganistanu... nisam osetio ni jednom onaj WOW efekat tokom igranja SPa, u stvari jesam kada je eksplodirala nuka, ok emp sok i taj fazon stvarno cewl... ali permalo tu ima bilo cega da bi se bilo kako poistovetio i uziveo u igru...

anyway jel neko povecavao FOV u igri i kako, ja sam nasao neki postupak ali mi ne radi (FOV je konzolaskih 60 sto je zaista premalo)

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno