- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 170
Niko ovde ne izvrće činjenice, nego ti ovde izvrćeš ljude, pričajući sve kako je igra đubre, užas, smor, port sa konzola, da mape ne valjaju ništa, da je nikad ne bi igrao i da ti je poklone i tako dalje. I nisi jedini. Pa onda krećeš u neku priču o konzolaškom fpsu, gejmpleju i slično. Konzolaški fps je Killzone 2, i to je 100x bolje od ovog CoD-a, a i od svih prethodnih, po svim parametrima, ali tebi valjda samo treba da napljuješ nešto.
Meni jednostavno nije jasno zašto to igraš, kada toliko pljuješ i krš ti je. Mislim, kada se meni gejmplej ne dopada igru jednostavno batalim. Ti si, pak, toliko zamrzeo igru i toliko se gadiš "konzolaškog gejmpleja" da si već krenuo da proučavaš mape i učiš ih napamet. Sigurno nisam jedini kome je ovo nelogično, a kako si vodeći pljuvač, živo me interesuje šta je tu problematično.
Ovo pitam vrlo ozbiljno. Sigurno nisam jedini koji je razmišljao o eventualnom uzimanju originala u startu, a onda je naseo na taj negativan hype koji promovišete svuda. Te ne valja, te ne radi, te nema ovih ili onih servera...ispada da vam je sada svima sve OK. Niste vi zaje*ali Infinity Ward, zaje*ali ste mene i sigurno još neke sa foruma. Sada kao i dalje igra ne valja, i dalje je gejmplej konzolaški, i dalje su mape male i za smešno malo igrača, i dalje puške ne valjaju i sve su iste - i svi igrate. Šta je sad, najednom ne trebaju dedicated serveri ili je gejmplej ipak solidno zanimljiv? Sada sam ja ispao lud što nisam uzeo lepo igru u startu. Tako mi i treba kada čitam poruke ovde.
Sve u svemu, užasno smarate sa tim pljuvanjem. Jedan govori da je gejmplej užasan ali igra multi, drugi priča o ovome ili onome i opet igra multi, treći nikad ne bi kupio ali je dobio na poklon pa igra multi...sve u svemu, svi igrate multi :d
Ja sam ti sve lepo i jasno odgovorio u postu koji si citirao.
Ne znam cemu siris pricu, ti si novinar bese, valjda znas da cenis sustinu
I jedna stvar mora da ti bude jasna, ti se igras na konzolama, tako da ce ti ova igra leci ko kec na 11
I nemoj uzimati creme de la creme za primer (KZ2), kao da je svaki konzolaski fps MP takav.
Dakle, slobodno uzmi igru, ima da legne na tvoj gamepad samo tako
I Matchmaking sistem ima ogromnih mana, itekako trebaju Dedicated serveri.
Poslednja izmena: