Citiram korisnika: FrankBlack Pogledaj poruku
ua cod konzolaško ne valja ništa nikad ne bih igrao ne kupujte nisam lud koji su smarači konzolaški fps ne može da se igra sramota užas bruka ispaljuju pc đubre port
Ovo ja nigde nisam rekao, em si vlast em lazes
😀.
Rekao sam da je konzolaski port, i to je cinjenica.
I rekao sam da je znatno losija igra, i singleplayer i multiplayer pogotovo, u odnosu na CoD4 MW1, i to je cinjenica.
I rekao sam da su ispalili pc igrace, samim tim jer su portovali igru, i to je cinjenica.
A onda u konzolnoj sobi...
Citiram korisnika: FrankBlack Pogledaj poruku
A najbolje da svi stave sve perkove .
Maximalno 3 perka (ako se ne varam, tako je bilo u MW1, igrao sam malo ovog MW2 pira.ta, al nisam zapamtio, jos sam na pocetnom nekom levelu, pa se perkovi ne mogu birati)...
:d
Dakle, vredi igrati ga? Ili ne?
I rekao sam, da je MP dovoljno zabavan, pa moze biti osvezenje za one koji su se, kao ja, smorili od CoD4 MP.
DA, vredi ga igrati, ali samo u slucaju ako se neko vec smorio od prethodnog dela.
Neko ko sad bira izmedju MW1 i MW2 MP, izbor je veoma lak
😉.
Ali hvala sto pratis moje bitisanje ovde, odista :d, ali sledeci put pitaj direktno, nemoj da izvrces cinjenice
😉.
D-Devil
ne znam izbacio sam igru nakon probanja mpa jos sinoc iz kompa,ja u stimu nisam podesavao nista a ground war nisam igrao,znaci region nisam dirao,e sad da te ne lazem ulazio sam i na TDM i na FFA i Mercenary TDM,i samo na jednom je pisalo 12 a na ostalim 18 igraca.Inace ja sam stavio R4z0r lekic jer sam procitao da samo on deluje 100% sigurno za mp,sad dal je mozda do toga ili regiona ne znam
Ajde udji u meni, pa na Find Game, pa samo stavi misa preko Team Deatmatch, i sta ti pise dole 8-12 kao meni, ili 12-18.
Pa ne znam onda do cega je, do leka sigurno nije, pa ra.zoreni lek ni singleplejer nije odradio kako treba
😉. Mozda region, a mozda je GLUPI MATHCMAKING SISTEM nesto istripovao...
Inace nije ovo samo meni max 12 igraca, i drugima je slicno...