Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Cek ali ti ukupno imas 3GB rama u masini ?! Meni treba neko ko ima 2GB da znam jel u tome problem ?

ja imam 2... ali mi koči samo kada stavim sve vrste textura na extra, sve na high leti, naravno uz AAx2 vsync i sve ostalo uključeno

zanimljivo je što mi na laptopu sa 4gb mi radi sve na extra bez ikakvog problema, iako je grafička slabija.

koliko sam ja nasao na nekom sajtu,da vas ne bi nasao stim i izbacivao treba 2 razmaka,jer je i mene bio izbcivao dok sa imao samo 1 razmak

E ***, ako budu banovali, onda pravim drugi nalog Mihajlo__Pjanovic :d.
A tebe Psycho su automatski banovali zbog SRB :D.

Nego, zasto je max broj igraca 12 ?
Milion puta sam ulazio, sto na TDM, sto na Free For All, i uvek dole desno u uglu, tokom trazenja protivnika i ucitavanja mape, pise x/12, znaci max 12 igraca... (x=broj igraca koji igraju).
Igrao sam kod druga original, i igralo se 9 vs 9, znaci 18 igraca je maximum.

Sto se tice Singleplayera...
Meni je 2 puta igra zablokirala, provalio sam da je problem kad su teksture na Extra (ona 3 podesavanja) i AA 4x. Kad stavim na High i 2x, nema problema.
Ali je igra hebeno teska, a krenuo sam na Hardened (iznad toga je Veteran).
Pa *** ne znam sta su mislili, onaj nivo Favela, u Juznoj Americi negde, pa ja ne znam kako oni misle covek da se probije kroz zilion neprijatelja, u sobama, na krovovima, stekani u coskovima, pa dovoljno je samo da uradim Reload i to je dovoljno vremena da me okruze njih 5-6 i kraj !
Presao sam, ali uz mnogo muke...

Poslednja izmena:
sta znam ja sam je presao na veteran,he8en4 mi je bila samo situacija u riu dok nisma izvalio da rokaju iz podruma sa zemlje sa krovova,ostalo nisam ni osetio,ali da se nenormalno brzo krecu na veteran krecu se,cak pomalo i nerealno,iako se u dosta situacija desilo da AI ni ne izvaljuje da sam pored njega,ili ona misija kad idete sa stajkerom gde treba da unistite one AA gunove,mi napadamo kucu s coska,AI koji je na cosku kuce se ubi da nas zaustavi i sa prozora i sa trema,cak istrcavaju iz garaze i dolaze s druige strane niz ulicu a oni neprijatelji koji cuce na ulaznim vratima u kucu na sredini trema puse cigaru,i ne reaguju ko da to nije na 1cm od njih:S

@FrankBlack-JA sam sinoc igrao 9vs9 tdm&free for all

Poslednja izmena:
AI je isti kao u petici :) zaista ne vidim razlog za bilo kakve hvalospeve ovom naslovu... jos malo da istestiram mp pa da vidim nekako da prodam ovaj poklon :d

ako ga jednom aktiviraš na steamu, ne možeš ga prodati bez accounta... nikako.. cdkey je neupotrebljiv

@Ralos, meni sa 2GB rama i na xp-u igra lepo radi bez seckanja, sve je na high i teksture na extra, fps je uglavnom oko 100 na 1280x1024 i AA 4x, u nekim situacijama padne na 40 fps. Tebi verovatno treba vise rama zato sto koristis vistu ali probaj da texture stavis na high.

@FrankBlack-JA sam sinoc igrao 9vs9 tdm&free for all

:trust:

Kako si to uspeo, kad lepo pise da je max igraca 12 (pise 8-12).
I to pise za sve modove, jedino Ground War moze 18 igraca da igra.

Da nema mozda veze u Steamu sta se podesi za region "kupovine" igre.
Ja sam stavio Romania...

Poslednja izmena:
tdm je jedan od modova u ground war-u

ua cod konzolaško ne valja ništa nikad ne bih igrao ne kupujte nisam lud koji su smarači konzolaški fps ne može da se igra sramota užas bruka ispaljuju pc đubre port

A onda u konzolnoj sobi...

A najbolje da svi stave sve perkove :D.
Maximalno 3 perka (ako se ne varam, tako je bilo u MW1, igrao sam malo ovog MW2 pira.ta, al nisam zapamtio, jos sam na pocetnom nekom levelu, pa se perkovi ne mogu birati)...

:d

Dakle, vredi igrati ga? Ili ne?

lol!!!

ako ga jednom aktiviraš na steamu, ne možeš ga prodati bez accounta... nikako.. cdkey je neupotrebljiv

hvala na info-u, prodao bih eventualno i accaunt ionako je samo mw2 na njemu ;)

inache vredi igrati igru, ako je za dz i nemas nista pametnije

:trust:

Kako si to uspeo, kad lepo pise da je max igraca 12 (pise 8-12).
I to pise za sve modove, jedino Ground War moze 18 igraca da igra.

Da nema mozda veze u Steamu sta se podesi za region "kupovine" igre.
Ja sam stavio Romania...

ne znam izbacio sam igru nakon probanja mpa jos sinoc iz kompa,ja u stimu nisam podesavao nista a ground war nisam igrao,znaci region nisam dirao,e sad da te ne lazem ulazio sam i na TDM i na FFA i Mercenary TDM,i samo na jednom je pisalo 12 a na ostalim 18 igraca.Inace ja sam stavio R4z0r lekic jer sam procitao da samo on deluje 100% sigurno za mp,sad dal je mozda do toga ili regiona ne znam,znam samo da mi se MP uopste nije svideo kao prva verzija CSa na steroidnoj grafici,veliki korak nazad u odnosu na cod4 i cod5.Zapinje se o sve moguce na zemlji,snajperom sam pogadjao likove u glavu noseci ga na patici ,da ne pricamo s kuka ili ako nanisanim i to bez zadrzavanja daha,a sa zadrzavanjem je 10000000000%siguran pogodak u glavu svaki put.Oruzija bez recoila,ono smaracko cekanje da udjete na server ,taman odbroji do 1 i neko izadje i onda sve iz pocetka,nema nastavka s likovima s kojima ste igrali nego odma salta na loto tehniku sa drugim igracima,da ne pricam da je mene kad sam tek usao upario sa likovima koji su 60lvl,ej 1vs60 stvarno im je dobbar balans za jednakost igraca po serveru.A do 5lvla sa dosao za 2 min sto je bilo nemoguce u cod2,cod4 i cod5

Poslednja izmena:
to je resenje

U pravu ste,kad sam stavio texture na high prestalo je to periodicno seckanje,ali to mi je zesce nelogicno.Ako grafa moze da vrti extra zasto onda secka i pali se hard na svakih 20 sekundi kad su postavke na extra a na high nema toga.Uglavnom,sad radi.Hvala na pomoci.

Pa naravno. Nick mi je bio Psycho SRB :p

Igram MP vec par dana i nijednom mi se nije desilo da me izbaci ili ista slicno, nick mi je Opus Dei. Znaci jedan razmak....;)

I jos nesto,

Da li postoji HC MP, i ako da kako da udjem na te servere?

Poslednja izmena:
@Opus-postoji,ali se dobija tek kad dostignes odredjeni lvl

Citiram korisnika: FrankBlack Pogledaj poruku
ua cod konzolaško ne valja ništa nikad ne bih igrao ne kupujte nisam lud koji su smarači konzolaški fps ne može da se igra sramota užas bruka ispaljuju pc đubre port

Ovo ja nigde nisam rekao, em si vlast em lazes :D.
Rekao sam da je konzolaski port, i to je cinjenica.
I rekao sam da je znatno losija igra, i singleplayer i multiplayer pogotovo, u odnosu na CoD4 MW1, i to je cinjenica.
I rekao sam da su ispalili pc igrace, samim tim jer su portovali igru, i to je cinjenica.

A onda u konzolnoj sobi...

Citiram korisnika: FrankBlack Pogledaj poruku
A najbolje da svi stave sve perkove .
Maximalno 3 perka (ako se ne varam, tako je bilo u MW1, igrao sam malo ovog MW2 pira.ta, al nisam zapamtio, jos sam na pocetnom nekom levelu, pa se perkovi ne mogu birati)...

:d

Dakle, vredi igrati ga? Ili ne?

I rekao sam, da je MP dovoljno zabavan, pa moze biti osvezenje za one koji su se, kao ja, smorili od CoD4 MP.
DA, vredi ga igrati, ali samo u slucaju ako se neko vec smorio od prethodnog dela.
Neko ko sad bira izmedju MW1 i MW2 MP, izbor je veoma lak ;).

Ali hvala sto pratis moje bitisanje ovde, odista :d, ali sledeci put pitaj direktno, nemoj da izvrces cinjenice ;).

D-Devil
ne znam izbacio sam igru nakon probanja mpa jos sinoc iz kompa,ja u stimu nisam podesavao nista a ground war nisam igrao,znaci region nisam dirao,e sad da te ne lazem ulazio sam i na TDM i na FFA i Mercenary TDM,i samo na jednom je pisalo 12 a na ostalim 18 igraca.Inace ja sam stavio R4z0r lekic jer sam procitao da samo on deluje 100% sigurno za mp,sad dal je mozda do toga ili regiona ne znam

Ajde udji u meni, pa na Find Game, pa samo stavi misa preko Team Deatmatch, i sta ti pise dole 8-12 kao meni, ili 12-18.

Pa ne znam onda do cega je, do leka sigurno nije, pa ra.zoreni lek ni singleplejer nije odradio kako treba ;). Mozda region, a mozda je GLUPI MATHCMAKING SISTEM nesto istripovao...
Inace nije ovo samo meni max 12 igraca, i drugima je slicno...

Poslednja izmena:
@FrancBlack-Izbacio sam igru jer me smorio MP sinoc ali sad sam cimao ortaka koji koristi skidrow i lekic za mp on ima 12 na TDMu a 18 na MTDMu i FFAu,mora da je to ono sto sam ti rekao da je samo na jednoj od te 3 varijante koje sam probo sinoc bilo 12igraca znaci tdm 12 ,mtdm 18,ffa 18

Hm, meni je samo Ground War 18 igraca, sve ostalo 12.
Ajde vi ostali sto igrate, kazite kakva je kod vas situacija.

Koji ste region i brzinu interneta, na Steam-u podesili:
File - Settings - Downloads

Ma mislim da to nema veze sa ovim, ali sa necim mora imate veze, kako je moguce da kod razlicitih ljudi bude maximalan broj igraca na odredjenom modu razlicit ?

Poslednja izmena:
e kad si kod tog za downloads ja sa stavio >2Mb to je jedino sto sma ja menjao jer me to pitao pri instalaciji

Pa stavio sam to...
Do neceg drugog je.

Ja sam stavio 10MB to bi bilo najblize ovim 8 sto imam, a samo Ground War ima 18 igraca kod mene...

8-12

kao što rekoh, kada biraš ground war, tada možeš da igraš tdm 9vs9, ali treba da te usere da bude taj mod, a ne onaj smrdljivi domination gde se kočiš sa tvojim teamnoobs-ovima...

Pa znam, Ground War i igram.
Ali me ovaj Matchmaking ubija, prvo trazi sto godina igrace, pa onda kad ih nadje sto godina trazi najboljeg host-a, pa onda kad ga nadje nekim igracima se ne svidi mapa pa izadju, pa nema
dovoljno igraca da se pocne, pa trazi jos igraca, i tako ukrug... :wall:.

Ja bih nasao nekog njihovog programera, pa bih ga vezao za radijator i onda bih mu palicom za bejzbol iznudio odgovor, zasto su ukinuli Dedicated Servere. Pa evo ima nas pirata i na Matchmaking sistemu.
Ajde ja nisam platio original, al vi koji jeste...

I ogroman broj igraca u svetu, koji je MW1 MP probao preko pirata, je kupio disk !

Ok, ponekad se desi, kad stisnem Find Game, za 10-tak sekundi odmah krene, ali je to veoma redak slucaj.

Poslednja izmena:
ja do sada nisam imao problema sa čekanjem... najduže što sam čekao je bilo nekih 2min max... čak sam par puta ja bio host i svima je extra radilo... imam 8mbit
izašao mi je l4d2 :D tako da ću ovo malo zapostaaviti u naredna par dana :)

Ovo ja nigde nisam rekao, em si vlast em lazes :D.
Rekao sam da je konzolaski port, i to je cinjenica.
I rekao sam da je znatno losija igra, i singleplayer i multiplayer pogotovo, u odnosu na CoD4 MW1, i to je cinjenica.
I rekao sam da su ispalili pc igrace, samim tim jer su portovali igru, i to je cinjenica.

I rekao sam, da je MP dovoljno zabavan, pa moze biti osvezenje za one koji su se, kao ja, smorili od CoD4 MP.
DA, vredi ga igrati, ali samo u slucaju ako se neko vec smorio od prethodnog dela.
Neko ko sad bira izmedju MW1 i MW2 MP, izbor je veoma lak ;).

Ali hvala sto pratis moje bitisanje ovde, odista :d, ali sledeci put pitaj direktno, nemoj da izvrces cinjenice ;).

Niko ovde ne izvrće činjenice, nego ti ovde izvrćeš ljude, pričajući sve kako je igra đubre, užas, smor, port sa konzola, da mape ne valjaju ništa, da je nikad ne bi igrao i da ti je poklone i tako dalje. I nisi jedini. Pa onda krećeš u neku priču o konzolaškom fpsu, gejmpleju i slično. Konzolaški fps je Killzone 2, i to je 100x bolje od ovog CoD-a, a i od svih prethodnih, po svim parametrima, ali tebi valjda samo treba da napljuješ nešto.

Meni jednostavno nije jasno zašto to igraš, kada toliko pljuješ i krš ti je. Mislim, kada se meni gejmplej ne dopada igru jednostavno batalim. Ti si, pak, toliko zamrzeo igru i toliko se gadiš "konzolaškog gejmpleja" da si već krenuo da proučavaš mape i učiš ih napamet. Sigurno nisam jedini kome je ovo nelogično, a kako si vodeći pljuvač, živo me interesuje šta je tu problematično.

Ovo pitam vrlo ozbiljno. Sigurno nisam jedini koji je razmišljao o eventualnom uzimanju originala u startu, a onda je naseo na taj negativan hype koji promovišete svuda. Te ne valja, te ne radi, te nema ovih ili onih servera...ispada da vam je sada svima sve OK. Niste vi zaje*ali Infinity Ward, zaje*ali ste mene i sigurno još neke sa foruma. Sada kao i dalje igra ne valja, i dalje je gejmplej konzolaški, i dalje su mape male i za smešno malo igrača, i dalje puške ne valjaju i sve su iste - i svi igrate. Šta je sad, najednom ne trebaju dedicated serveri ili je gejmplej ipak solidno zanimljiv? Sada sam ja ispao lud što nisam uzeo lepo igru u startu. Tako mi i treba kada čitam poruke ovde.

Sve u svemu, užasno smarate sa tim pljuvanjem. Jedan govori da je gejmplej užasan ali igra multi, drugi priča o ovome ili onome i opet igra multi, treći nikad ne bi kupio ali je dobio na poklon pa igra multi...sve u svemu, svi igrate multi :d

ako sam ja na drogama onda je i moj ortak koga sam zvao da vidi kod sebe,ground war nisam igrao,a situacija je takva kakava je s brojem igraca kao sto sam naveo

a match making sistem jeste glup i vec sa ga komentarisao

jednostavno ili ce ovde morati da radi debeli pec od strane IW-a ili ce ovo jako brzo da smori ljude a ja se nadam da ce nakon ovog nastavka krenuti starom stazom ,ili ce ovo postati COD NFS serijal iz dela u deo sve gori i gori ali vazno je da sve sija i da izlazi svake godine za neke giga mega klince koji ce na ovakve gluposti i dalje da se pale,i zbog kojih nam nece uvoditi nista novo osim turbo grafike i zvukova kao da smo teletabisi,a kad se svi budu smorili ili iggre budu dotakle samo dno onda e da vrate ono od pre godinu 2 i da kazu evo leana,evo da mzoete da drzite trcanje+nisanjenje a da se lik ne ukopa da mozete ovo,ono.....uf bolje da cutim,toliko toga su zas*ali da nema mesta ovde da se ispise kao ni mesta za moje razocarenje zbog toga,srecom nisma kupio original ,a da jesam znam da bi ga pojeo od muke

@filipenko-sve sto frankblack kaze ja se slazem s njim jer i ja sve vidim tako nakon cod4 i cod5 ,da je ovo izdanje izaslo pre cod4 mozda bi bilo ok po meni,grafika je ok ,ali sve ostalo je fail,ja sam je porkeno u sp(da je probam i vec sam bio na kraju igre koliko je kratka:S) i ok je ali nista novo u odnosu na mw1,a onda sam probao sinoc mp i nakon 3-4 mape sam je uninstalirao totalno jer ne vidim zasto 12gb za nista novo ,vec za veliki korak unazad.znaci sp(al prekratak) je ok a mp je promasaj zesci,ali nekome ce se svideti meni se ne svidja.dao sam joj sansu da ne bude kao gomila likova koje znam i koje sa citao po benchmarku sto su odma rekli cod5 je sh*t jer je od treyyarka,a igra ej extra,eto dao sa joj sansu i ne svidja mi se uopste, i igra jeste konzolaski port i to se vidi jer nema ni leana ni kombinacije trcanje+nisanjanje i raznih drugih stvari a matchmaking sistem je tezak promasaj po meni

I mi iznosimo nasa misljenja i iskustva,i zao mi je ako su vasa drugacija,ja sam pomogao danas bar 3ici kako d apokrenu mp iako sam izbacio igru,ijer smatram da ljudi treba d aje probaju pa ako im se svidi nek je kupe,kao sto sma ja cod4 i 5 a ne da odma lupim 4k din za ovaj fail(opet neko ko je pukao njemu se svidja a neko se laze da mu se svidja jer je pukao pare)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno