Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

daj ne lupajte, obojica...

ako ste igrali makar malo više, skontali bi razliku, a ne znam kako možete da provalite razliku kada nisu sva oruzja otvorena na početku, a da bi ih otvorili, morate da se roštiljate par dana...
bullshit

Tacno tako, ne moze se sve odmah isrobati, a ja sam igrao malo ozbiljnije CoD5 multi, 4 sam samo probao pa ne bih pravio poredjenje sa 6, po meni je multiplejer jako dobar i zabavan...

a meni zapravo treba pre svega besmrtnost

Probaj sa jednim od onih Megatrainer-a. Uglavnom su to sa besmrtnost i za neogranicenu municiju, tj, da nema reload-a sa dodatkom jos neke cake (super brzina, super jump, no recoil).

Ja igram cod4 MP dosta dugo, i za sada MP u MW2 nikako da me pridobije, nije mi zao sto sam je kupio SP mi je super zaista, volim taj osecaj kao da sam u filmu, ali ipak sam ocekivao nesto bolje u MP od MW1...a ovo za sada ipak nije bolje :(...tako da za sada, Block, Strike, Overgrown...S&D i tako to :)

Poslednja izmena:
radi i multiplayer. samo sto sam uradio je bilo da prekopiram

Igram sa piratom, izasao je hack i zaista radi, jedina opcija koja za sada nije moguca jeste da se igramo zajedno u private match modu.

ajd neko da mi neko pojasni na pm sta da uradim da bi mi proradio h4ck jer meni stim kaze da nemam igru u stimu kao ni prijatelje

I nije moguce pozvati INVITE nekoga, pa da se zajedno igra na nekom serveru.
Odnosno to je moguce samo onom ko ima bilo koju originalnu igru, koju je aktivirao na Steam-u.

ajd neko da mi neko pojasni na pm sta da uradim da bi mi proradio h4ck jer meni stim kaze da nemam igru u stimu kao ni prijatelje

Moras da otvoris Steam nalog, dakle da se registrujes, i pre nego sto udjes u igru, moras biti ulogovan na Steam-u. Dakle, mora ti stajati ikonica u taskbaru, tamo gde ti je sat :).

Poslednja izmena:
igra zabranjena u rusiji

ja sam skinuo najnoviji patch

Sta donosi patch? Ima neki ruski patch koji izbacuje misiju na aerodromu iz igre ..

P.S

Zadnji put kada sam usao u igru (pre ~10min) konstantno mi bleji kao na screen-u, ide samo testing matches i tako u krug koliko ima servera.. ??
Uspeo sam da udjem iz 6-7 a ovako je za svaki gametype ..

Prilozi

• iw4mp 2009-11-16 23-02-39-05.jpg
    iw4mp 2009-11-16 23-02-39-05.jpg
    115.9 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Trenutno je sve palo, verovatno rade "maintenance"

P.S. Evo proradilo je...

Poslednja izmena:
Meni MP radi relativno normalno ali mi posle nekog vremena(nisam uspeo da igram duze od minut ni jednom) obavezno pukne veza sa Steam-om?
Zasto se to desava i moze li da se spreci?

Poslednja izmena:
Meni MP radi relativno normalno ali mi posle nekog vremena(nisam uspeo da igram duze od minut ni jednom) obavezno pukne veza sa Steam-om?
Zasto se to desava i moze li da se spreci?

Evo samo promeni ime-Odes na STEAM-file-settings-friends...
you get kicked because there MUST be 2 spaces in your name! example: @ name @

instalirao sam igru opet samo zbog MPa i ovo je po meni tezak fail,mp je odvratan,puske nemaju recoil uopste sve je isto,cod4 i cod5 su mama za ovo...

***, ja to pricam sve vreme...
Sad je sa submachine puskom moguce ubiti coveka na >100m (i to lagano, svi meci pogadjaju), pa misim koji q i onda uzimam snajper...

Poslednja izmena:
Jeste, sljaka sad sve ok. Prvo nisam ni mogao da udjem na Play uopste jer mi je govorio da nisam ulogovan u Steam (a bio sam) nego nisam theo to da pisem ovde da ne plasim ljude :D

Slazem sa da je ovo mozda korak pa i dva u nazad u odnosu na MW1 iz razloga sto puske skoro uopste nemaju recoil, nema lean-a, mape su poprilicno male i sve ostalo vezeno za port sa konzole i Steam ...
Ja se stvarno nadam dedicated serverima a za sada je i pored svih ovih mana meni multi super. Ja ovaj deo dozivljavam kao cistu zabavu sto i jeste ..nasminkali su igru sa slicicama, cinovima, perkovima, skilovima ...

Slazem sa da je ovo mozda korak pa i dva u nazad u odnosu na MW1 iz razloga sto puske skoro uopste nemaju recoil, nema lean-a, mape su poprilicno male i sve ostalo vezeno za port sa konzole i Steam ...
Ja se stvarno nadam dedicated serverima a za sada je i pored svih ovih mana meni multi super. Ja ovaj deo dozivljavam kao cistu zabavu sto i jeste ..nasminkali su igru sa slicicama, cinovima, perkovima, skilovima ...

+1

Moje misljenje je da igra s obzirom na hardversku zahtevnost izlgleda fenomenalno i u mnogo cemu moze da parira crysis-u. Pogotovu su urbani delovi u igri fenomenalno uradjeni sa dosta detalja a posebno mi se svidja i mislim da dosta doprinosi utisku realnosti, je osvetljenost objekata pogotovu kada se igra odvija napolju.

Probao MP i uopšte mi se ne sviđa, mnogo mi je lošiji od četvorke.

Utepashe mi steam account hehe :)

Poslednja izmena:
Ozbiljno, e *** nije dugo trajalo :D.
Jel si odradio sve po uputstvima ?

Hmm???

Banovan ti? Nadam se da nisi imao igara na njemu :)

Naravno da nisam :)

Mozda zato sto im se nije svideo naziv (modernshitfare2)?

Sve u svemu moj mladji burazer ce se ljutiti (njemu se igra dopada), dok se meni licno zgadila i vrcem se na BF2 dok ne izadje Bad Company 2 :)

BTW samo ne prihvata password, nista drugo mi nisu izbacili (tipa poruke itd), kontam da nisam valjda takav maler da mi ukradu prazan account lol

@Frank
Normalno, pa nisam lud da testiram zivce i ulazim na svaka 2 minuta u igru lol

Poslednja izmena:
Evo sta treba uraditi da vas nebi banovali, nickname treba preimenovati ovako, razmak izmedju reci:
FIX IS KNOWN: USE A NAME WITH 1 or 2 SPACES AND YOU WILL NOT BE KICKED
[Example santannuts = satan nuts]

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Je li moguce da je malo 2gb rama

E ovako,grafika je prelepa ali me ubija seckanje periodicno na svakih 20 ak sekundi.Vidim da mi se pali lampica na hardu i tad mi se javlja klasicno seckanje.Igra se inace vrti na high postavkama sa antialising 2x u rezoiluciji 1680 1050,izmedju 40 i 80 frejmova ali ovo seckanje me ubija.Posto je broj frejmova mimo tog seckanja ok i nemam usporenje kontam da jedino moze biti do rama.Igram u visti 32 bit.Sad sam u nedoumici da li da kupujem 1 ili 2 GB ako je do toga ?!?

Na mojoj masini igra radii fenomenomenalno :D Sve sam naterao na full i igrica nikakvih problema nema (kasnjenje,seckanje,stucanje...) Igra po meni licno zasluzuje visoku ocenu

Cek ali ti ukupno imas 3GB rama u masini ?! Meni treba neko ko ima 2GB da znam jel u tome problem ?

dobio sam original na poklon

ovo je tesko njesra ljudi moji :) sve negativne kritike po pitanju mp-a su na mestu

zamislite sad kad izbace sledeci COD pa ubace Lean, i onda je proglase igrom sa revolucionarnim gejmplejom :d (i da lean, je ebeno nepohodan ako ne igras run&gun stil)

nije do rama jer je i meni pravila iste probleme iako imam 4gb,doduse meni nije bio periodicno vec kako mu se dune,ali uglavnom kad treba da ispise sta je sledeci objective ili kad treba da sacuva chekpoint

Nazad
Vrh Dno