Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

IW ladno moze da izbaci jos dva MW-a u istom endzinu, sa gotovo identicnom pricom i malo novih lokacija i uz malo marketinga i hype-a garant ce prodati igru u manje vise istom broju.

Mozda i u vecem broju, jer sto duze vrte isti engine to ce vise igraca moci da pokrene igru (oni sa totalno outdated kompovima ce jednog dana updateovati svoje masine), 7 miliona ljudi (ili koliko vec prodaju) ce sa nestrpljenjem cekati nastavak tako da ce hype moci da usmere na ostatak igracke populacije koji jos nisu postali svesni cinjenice da je CoD najbolja stvar jos od sliced breada.

Meni, kao velikom fanu filmova Darena Aronofskog se posebno dopada ona scena u Wrestleru gde Ram zove klinca na igrice (WrestleMania sa NESa) a ovaj se smori i kaze mu da mu je igra krsh i kako on sa ortacima igra CoD4 koji je ekstra cool. Nisam siguran da li je to namerno uradio ili ne, ali time je na dobar nacin pokazao kako su se tokom godina idoli Amerike promenili od kecera koji prestavljaju zabavu bez nasilja (koji su vise komicari i zabavljaci nego bilo sta drugo) do prolivanja krvi nevinih ljudi sto danas simbolizuju Americki marinci stacionirani po Avganistanu, Iraku i slicnih zemljama "zeljnim slobode".

Cela ta (pomalo politicka) prica na stranu, cinjenica da CoD kao igra nije nimalo napredovao i polako pocinje da hvata priljucak sa NFSom. Mislim da je vec sada bezbedno reci da je u pitanju igra ekvivalent mesnog nareska, i svim ljubiteljima serijala zelim da sledeci put budu vise srece i ugrabe onu najmasniju mogucu konzervu posto je ocigledno da je to pokazatelj kvaliteta...

U mom primerku igrice nisam dobio cd key. Ako bi neko bio toliko ljubazan da mi na pm baci isti, jako bi mu bio zahvalan. Ali sto pre, jer sam zapoceo instalaciju :D

Koja je fora sa onim IW muzejom sem pukog izivljavanja nad statistima? :D Bar da su devs-i tu pa da popiju po koji rpg u chelo. :d
Inache, presaho sam igru za 7 sati na veteran tezhini.

Ja predjoh igru za ~6.5h. Nije lose, meni je igra manje vise opravdala ocekivanja i prica je po meni sasvim fino uradjena.

Sada ostaje da se saceka na multi i da vidimo kako ce to ispati ..

Par screenova sa samog kraja, ko ne zeli da vidi pricu sa shotova neka ne gleda posle drugog *** ili neka ne gleda uopste ..:)

Ko je reko "The Rock"?... A tu je i matori Shone. :D

Prilozi

• iw4sp 2009-11-12 15-38-29-68.jpg
    iw4sp 2009-11-12 15-38-29-68.jpg
    227.7 KB · Pregleda: 112
  • iw4sp 2009-11-12 15-41-11-05.jpg
    iw4sp 2009-11-12 15-41-11-05.jpg
    223.6 KB · Pregleda: 100
  • iw4sp 2009-11-12 15-41-19-78.jpg
    iw4sp 2009-11-12 15-41-19-78.jpg
    219.1 KB · Pregleda: 106
  • iw4sp 2009-11-12 15-42-09-95.jpg
    iw4sp 2009-11-12 15-42-09-95.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 133
  • iw4sp 2009-11-12 15-43-30-13.jpg
    iw4sp 2009-11-12 15-43-30-13.jpg
    147.7 KB · Pregleda: 114
sta znam , nije losa igra, ali nekako me one americke missije opasno smaraju. cim dodje britanska momentalno se oraspolozim, kad je onomad bilo 2 britanse zaredom sreci nije bilo kraja :)

Yesturday after downloading mw2 skidrow release , i tried to login to steam and said my account have been disabled, is steam scanning you're computer for release rar's?

Hello Andrew, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to piracy. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=subscriber_agreement In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.

nemoj neko da se *****ava ko ima aktivan steam acc

pa to je neki ***** očigledno, trebao si skidrow da skineš ali sa proverenog sajta.
jedino sigurno je kad imaš gomilu rar fajlova od po 15MB a neko stavlja i od 95MB, koliko sam ja primetio. to je dobro kad narežeš na disk a neki postanu corrupt nakon nekog vremena, onda skineš opet samo taj koji ne valja i igra radi, dešavalo mi se sa krizom i cod 4

skidrow ima trojanca click.vbh.agent budite oprezni.

Igra je vrh, ona misija u Gulagu je mnogo dobra ! I sve sa Roach-om su odlicne, a i one sa amerima manje vise, vecinom su dobre... Mnogo je dobra igra, mozda igra godine, samo je kratka.

Poslednja izmena:
imam problem sa skid**** verzijom,znaci dok se instalira(ekstraktuje) sama igrica,na pojedinim fajlovima prijavljuje da su "corupt".ponudi abort,retry i ignore.bilo sta sto kliknem(sem aborta),posle instalacije i lecenja,igra od uvodnog znaka od infinity ward,dalje ne ide.uvek pukne i izbaci na desktop.

Poslednja izmena:
prekratka je igra :) i vise bih voleo da sam igrao kao rus na americkom kontinentu xD

ah da,
framerate je na mojoj makini izmedju 70 i 130 frejmova pod win7 64bit, kako se igra ponasa na 32bit operativnim ? koji je prosecan fps ?

Poslednja izmena:
Igra je vrh, ona misija u Gulagu je mnogo dobra ! I sve sa Roach-om su odlicne, a i one sa amerima manje vise, vecinom su dobre... Mnogo je dobra igra, mozda igra godine, samo je kratka.

Izgleda da ne igramo istu igru jer je ova koju ja igram teško đubre. Momentalni uninstall

Poslednja izmena:
JA se slazem sa review-ovima po netu, USer-i koji su davali ocene 1 po sajtovima su to radili samo zbog multiplayera, single kampanja je vrhunski odradjena... I igra zasluzije preko 9, ja igram na Hard i nisu me ubili kroz zid, kroz drvo i tanke materijale moze, ali kroz zid tesko ! JA lean slabo koristim u igrama, meni to uopste ne smeta sto nema...

Uf lean je veliki nedostatak u igri. Ja lean obavezno koristim i u signlu i u multiu, kako da tajis negde sa snajperom u S&D i da nemas lean *** :D

Mene nije da su skidali kroz zid ali desi se da misteriozno dodje neki metak dok sam iza dzipa ili neceg slicnog. Posle kada umrem kamera mi pokaze tamo negde 50m dalje ..a kasnije sam tek izvalio da se botovi stekaju iza zidova i onda samo izadju da ispucaju malo pa se ponovo vrate iza zida ili cega god.
Na taj neki nacin mi se cesto cini kao da me neko ni od kuda gadja.

Poslednja izmena:
Samo da skontam..Igra je 12 GB?

Izgleda da ne igramo istu igru jer je ova koju ja igram teško đubre. Momentalni uninstall

Potpuno se slazem sa tobom!Zali boze vremena i struje koju sam potrosio na "kupovinu" ove igre!Da mi sad neko da original dzabe zavitlio bih je na drugi kraj ulice!Izvinjavam se svim clanovima foruma kome se ova igra svidja,ali morao sam nekako da izbacim ovo potpuno razocarenje iz mene!

Pitanje je sta ste vi ocekivali... Ova igr nije nista gora od CoD 4 sto se tice SP kampanje, po toj logici, ni 4 ne valja...

Poslednja izmena:
Istina oko pinga:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1022813

• Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

• Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

• This means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher.

Znači po default podešavanjima ako imate vam fali jedna zelena, ping je zmeđu 100-200, ako fali 2, preko 200-300, zaista strašno, ne znam što im je ovo trebalo...

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ali kod mene igra radi, radi pa iz cista mira pocne da kove ko luda. Prva trening misija radi bez problema, ali ubrzo kad krene voznja dzipom pocene da kove ko da trazi 12 gb rama.
Ne znam sta je problem, sve ostale mnogo zahtevnije igra rade bez problema.
Inace, C2D @ 3800 GHz, 8800 GT 512, 2 GB ram, Win 7 Utimate 64.

Poslednja izmena:
ram ram...

Lean je i po meni veliki nedostatak....Videcemo sta ce sve jos da isprave sa patchevima....a do tada sp ....

hmm, prvi utisak je grafika je odlicna znaci stvarno lepo odradjeno...

a sad negativni utisci

boze sacuvaj upucaju te kao kroz 8 zidova i 3 pancira...

kroz neke objekte kao sto su koferi poneka kanta moze da se prodje.
cini mi se da su mogli malo manje da je skakuju ipak 12gb skidati :S

po mom ukusu ne svidja mi se meni kako je odradjen znaci nikako...

igrica malo vise zahteva od prvog dela.

ocekivao sam mnogo vise od ovog..

blago receno razocarao sam se totalno u novi cod :(

Ne znam zasto ali kod mene igra radi, radi pa iz cista mira pocne da kove ko luda. Prva trening misija radi bez problema, ali ubrzo kad krene voznja dzipom pocene da kove ko da trazi 12 gb rama.
Ne znam sta je problem, sve ostale mnogo zahtevnije igra rade bez problema.
Inace, C2D @ 3800 GHz, 8800 GT 512, 2 GB ram, Win 7 Utimate 64.

Zanimljivo ali i ja imam istih problema,najvise se desavaju kad treba da mi ispise sta treba sledece da uradim ili kad save-uje,i takodje mi se desava od nakon prve misije koja je letela

Definitivno nije ram jer ga ja imam 4gb,jedino sto vidim da VIPER i ja imamo zajedno je w7x64Ultimmate,da nije do njega:S

Takođe sam imao isti problem. Os je W7. Igra je znala da zakuca i na 2-3 sekunde. E to je momenat kad mi je definitivno puko qratz

ja na laptopu sa 4gb sve texture na extra i sve on sem aa ne koči uopšte
na kompu sa 2gb rama ista podešavanja, ne mogu da se sastavim...
moram texture da prebacim na high i onda leti

MP je jedina mana igre, a kada se to uzme u obzir onda je to velika mana :(...na zalost nisam zadovoljan multijem...

Nazad
Vrh Dno