Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
The Decade's most anticipated game :d

Svakog ko bude glasao za MdrnWrfr2 u izboru za naj PC igru godine treba poslati u Irak i Avganistan na neodredjeno vreme. Ne zezam se.

samo se u afganistanu dešava... a + kako kontraverzne cene ima kroz celu igru, pa to je neverovatno, nije mi jasno odakle im pravo da ubacuju sve i svašta u igri
igrao na xboxu pa zbog toga, info iz prve ruke

a igra je stvarno, najbolja koju sam ja igrao u skorije vreme... od pucačina

zašto bi izvodio akrobacije neki vojnik s 20-ak kilograma opreme ili skakutao, pa nije ovo uncharted ?!

lol, brale nije ovo takticki simulator, kad bi sve nabrajali sta je nerealno oduzilo bi se...

ipak je ovo igra godine - Grenades of Grenades: Grenades Grenades 2

lol, brale nije ovo takticki simulator, kad bi sve nabrajali sta je nerealno oduzilo bi se...

ipak je ovo igra godine - Grenades of Grenades: Grenades Grenades 2

znam da nije simulator, al kad me nervira što skakanje u MP-u igrači zloupotrebljavaju itd, što baš ide na živce a i izgleda debilno, što jes jes...mislim nije ovo Quake III ili UT....

Kakvo skakanje? Do sad nisam video nikakav problem u multiju da neko moze da me nervira sa skakanjem.

Pa u COD4 Mp na većini servera je zabranjen bunnyhopping.

:laugh: e sad si ga lupio... Znaci ne sme da se skace :bottle:.

Imam veoma dobru ideju, jel to kad skocis pa letis kao ptica pa preletis 10 metara pa se spustis protivniku iza ledja :d, to je cheat bre, ma daj.

I to nije tako lako izvesti u CoD-u kao u CS-u. Dugo sam vala igrao CoD4 MP i nisam video da niko to radi, mozda zato sto i nema neke koristi od toga ;).

Poslednja izmena:
Imam veoma dobru ideju, jel to kad skocis pa letis kao ptica pa preletis 10 metara pa se spustis protivniku iza ledja :d, to je cheat bre, ma daj.

I to nije tako lako izvesti u CoD-u kao u CS-u. Dugo sam vala igrao CoD4 MP i nisam video da niko to radi, mozda zato sto i nema neke koristi od toga ;).

Ajde molim te nemoj diskutovati o nečemu o čemu pojma nemaš, bunnyhop u CS-u nije cheat i veze nema sa skokovima od 10 metara

Pa ja nisam ni rekao da je cheat ,).
Kao sto ti je uciteljica u trecem osnovne govorila: "Abraksas, citaj sa razumevanjem" :D.

Pa u COD4 Mp na većini servera je zabranjen bunnyhopping.

Ti onda ocigledno ne igras multiplayer. Ja ne znam o kakvom vi skakanju govorite ovde, posto i kad stavis najlaksi perk za kretanje, tj, extreme conditioning, nemoguce je bilo sta izvesti sa skakanjem a pogotovo da ima veze sa Duskom.:D To se nekad radilo u quake-u i slicnim igrama a ovde je nemoguce.

I meni nije bas najjasnije o cemu vi to pricate, kakvo je to skakanje zabranjeno?

Ti onda ocigledno ne igras multiplayer. Ja ne znam o kakvom vi skakanju govorite ovde, posto i kad stavis najlaksi perk za kretanje, tj, extreme conditioning, nemoguce je bilo sta izvesti sa skakanjem a pogotovo da ima veze sa Duskom.:D To se nekad radilo u quake-u i slicnim igrama a ovde je nemoguce.

Ja nisam rekao ništa za skakanje nego za bunnyhopping, glupo je kada kreneš na nekoga a on neprestano skakuće. I da ja sam do sada izgleda igrao pes. Mada neću više ništa ovde da kažem ovde su svi pro pa možda na vašim serverima toga nema.

Poslednja izmena:
To sto pricas nemoguce je izvesti u meri kao sto je bilo u CS-u, tako da prestani da smaras ljude :).
Evo kako je to lako bilo u CS-u:
[YOUTUBE]krzUPpALyHU[/YOUTUBE]

U CoD-u to uopste ne moze prici ni blizu ovome ^. Mada sam siguran da je za potrebe ovog klipa, lik smanjio gravitaciju ;).

Poslednja izmena:
Bunnyhopping i dolphin-diving.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-GMG_fMPjDU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-GMG_fMPjDU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE] [YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rhH6r82aEhw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rhH6r82aEhw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Csr4hBGGlHM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Csr4hBGGlHM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
( :d)

I dosta vise o tome. Kome ovo ne smeta i cini mu se sasvim normalno, neka. Takodje i svima kojima smeta, ima servera gde se to ne tolerise.
U slucaju CoD4 MW2, videce se kako ce biti uopste sa kontrolisanjem chitera i postovanjem pravila, tj. da li ce uopste biti moguce podesavati custom pravila za svoj server.

Poslednja izmena:
Pa sto bas postavi snimke iz BF-2?:) Samo da kazem da serveri gde postoji ta opcija da ces da popijes ban zbog skakanja su apsurdni isto kao i serveri gde popijes ban zato sto se stekas.
@telep
Bolje se okani tih servera i igraj na nekim normalnim sa koliko toliko prihvacenim pravilima bar neke zabrane perkova ili eventualno idi na promode servere.

BF2 najvise i igram, pa mi je najlakse bilo navesti kao primer:)

Nije poenta u tome sta tebi licno smeta/ne, bitno je da mozes odabrati server gde se igra po pravilima koja tebi odgovaraju. Mnogima bunnyhopping ide na zivce, i zato ima servera gde se to ne dozvoljava.
Glupo je ogranicavati IGRU izbacivanjem skakanja, lean-a, prone-a i kojecega zbog toga sto ti ne pada na pamet da igru promenis zbog PC platforme, vec je lakse portovati sve u paketu. I onda igrac bude zavistan od oficijelnih patcheva (koji budu zasnovani na onome sto trazi "vecina", a ta vecina ce verovatno biti ona sa dzojpedima) i DLC-ova...

Poslednja izmena:
Da, ali to ogranicavanje predstavlja tiraniju na serverima gde ako se ne ponasas po njihovim pravilima ili ako ides adminu na zivce on ce da te banuje zbog bilo cega. A to dovodi do toga da na tim serverima ce uvek igrati samo skupina ljudi koji se znaju, a ovi novi ce biti tu samo dok im ne padne kaznavanje.
A ovo za MW2 sto izbacuju lean je apsolutna glupost i ako to stvarno tako bude, mogu reci da ce ovo za mene biti jedina igra koju su mi konzole stvarno upropastile, naravno mislim na multiplayer.

Kakve bre ima veze lean opcija sa konzolama, da li si ti pri sebi čoveče!?

Bunnyhopping, u CoD-u? Prvi put čujem. :D Doduše, nisam se baš igrao puno. Ali opet, primetio bih... Dalje, od kada to postoji u CS-u? Osim ako je potrebno menjati određene parametre. ( Prestao sam sa igrom ubrzo nakon pojave 1.5 verzije. )

Uzgred, bunnyhopping je odlika dinamičnijih igara... Quake, recimo. Čudi me da su opšte implementirali takav mehanizam u CoD-u.

bunnyhopping vise nema u CS-S izaso zblock 4.4 i nema vise hopanja;)

"Za sve je kriv Toma Sojer..."
Krive nego sta ! :p

Cela bre igra je planirana da se igra na konzolama prvenstveno :), stoga moguce da je i to ustupak igracima konzolarnim.

Poslednja izmena:

Prvo procitaj sta sam napisao, mislio sam na multiplayer, jer koliko vidim svud se pise da ce biti konverzija sa konzola, a to znaci osakacen multi. Dok ne izadje ne znamo, nadamo se samo da nije osakaceno.
A ovo da li sam pri sebi je glupo receno i samo dokazuje da si danas imao nekih frustracija, ili te nesto pogadja u ovoj temi sto sam slucajno spomenuo konzole. Nemam nista protiv njih generalno, samo sam rekao ovo gore navedeno. NHF;)

"Za sve je kriv Toma Sojer..."
Krive nego sta ! :p

Cela bre igra je planirana da se igra na konzolama prvenstveno :), stoga moguce da je i to ustupak igracima konzolarnim.

Aj mi objasni šta je tu ustupak? Zašto taj us.rani položaj ne bi mogao da postoji na konzoli? U dosta igara na konzolama ima lean. Zašto ste toliko bandoglavi pa za svaku glupost programera krivite konzole. Ako vam je to ventil zato što u zadnjih 4-5 godina nije izašlo 3 vredne igre na PC-ju onda i da razumem frustracije, ali ako je samo kukanje i ridanje, onda na pogrešnu stranu kukate

Lean/Prone i slicne stvari i te kako uticu na gameplay kad je multi u pitanju. Jos kada se uzme u obzir "preciznost" kontrolera, "filozofija igranja iz fotelje" udaljen od TV-a i naravno rezolucija igre (ovaj CoD ce biti 1024*600 ), igrac koji koristi lean/prone je maltene nevidljiv. I eto camp festivala, kao sto su objasnili ovi iz DICE-a, u vezi BF BC2, bez guranja stvari pod tepih ili glupih izgovora.

IW je jos sa CoD4 "raskrstio" sa gameplay-em kakav je bio u CoD2, a ovo sad mu dodje i kao konacna potvrda da maletene svaka pucacina koja zeli da bude popularna na platformama koje nisu PC mora da lici na Halo multi. Trci/pucaj, bacakaj bombe, male mape, neprijatelj se ubija rafalom istresanjem gomile metaka, a ne burst-om od 1-3 metka. Nema devijacije putanje metka, preteranog rasipanja, health ti se sam vraca i turbo all the way.
U takvom gameplay-u ni ja ne vidim zasto bi IW zadrzao lean...zele ljudi "besnu" akciju u kojoj ce svi uzivati (heheh) i eto...btw, jedina stvar koja bi ovde mogla da spreci crossplatform meceve je stvar kontrolera, a mozda IW i to bude "sredio" u sledecem nastavku, izbacivsi mis+tast iz kombinacije:D

Inace, sve ovo i jeste glupost programera koji eto, pokusavaju da udovolje sirokim masama...:)

Poslednja izmena:
Ako vam je to ventil zato što u zadnjih 4-5 godina nije izašlo 3 vredne igre na PC-ju onda i da razumem frustracije, ali ako je samo kukanje i ridanje, onda na pogrešnu stranu kukate

Cek, a sto potezes odmah taj (nepostojeci) argument :D ?
Ako su se tebi svidele 3 igre, ima drugih kojima se mnogo vise svidelo.
Ako ja kazem Stalker, ti ces da kazes :crash: :D, al to ne znaci da je Stalker njesra igra, mada ce ti Nex999 biti podrska u tome :d.

Nazad
Vrh Dno