Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

^^ sta je ovo?

Pise ispod Battlefield?

Livestream svega sto taj lik igra na konzoli. Toliko o famoznom MW2, covek se vratio na igru koja je provereno dobra :)

Juce su igrali splitscreen njih troje (MW2 FFA).

Poslednja izmena:
Pa uvek mogu i na PC-ju da se igram, nego me mrzi da čekam - svaki put pređem igru, ako je dobra, dok izađe za PC... ;)

Sta mislite oce li da ima kundacenja ili samo metak u cevi pa iz cevi:?:D

Ma manite se stalno iste price,nego jedno delikatno pitanje mada prozvakano vec odavno,posteno receno mrzim da citam postove,pa pitanje glasi?Da li ce ovaj novi kod bolje da ide na win7 64-bita i konkretno sta cu da dobijem od pobolsanja ili necu dobiti nista novo ?

Pa ne znam sta ocekujes od poboljsanja. Nije CoD4 bio zahtevna igra, nece biti ni CoD6, tako da ce i na XP-u leteti. Ako mislis da instaliras Win7 samo zbog CoD6 onda nemoj to ciniti :).
Btw, sta bi sa racunarom, sta si kupio, graficku koju ?

Imate dve teme o istoj igri, pa ubuduce pazljivije birajte u kojoj cete sta da postujete.

FAIL sto se tice multija.

Nadam se da ce kad vide efekat "poboljsanja multiplejer iskustva" izbaciti patch, do tada mogu da zaborave na mojih 6K.

ako kupim, kupiću preko nekoga iz usa za 40e, više ne dajem...

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=431430

veoma zanimljiva pitanja, ovo je bio developers chat na nekom sajtu, jedina dobra stvar je što su se potrudili da odgovore na većinu pitanja... veoma zanimljiva pitanja, još zanimljiviji odgovori :D

au kakav fail, ladno su samo portovali igru sa konzole!

-TheNinthAxis
Is there lean in PC multiplayer.

-Vince-IW
No.
--------
On the PC version. Are all games hosted by players, and is there a 5 second delay when host migration is in effect?
A:
Quote:
Vince-IW
yes.
--------
Only players capable of hosting will be host.
-----------
I run lan parties for PC, how will you be able to lan without internet access and no dedicated servers as you could with cod4?

Mackey-IW
We can play at work on our lan by doing private match and there is no lag.
haha, ******, pa ovo ce biti kao wolfenstain multiplayer..
---------
PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings.
------------

9vs9 je maximum, ne podrzavaju vise klanove, nema dedicated servera, nema lean-a dough

Poslednja izmena:
CoD bez lean-a :smackbum:

Q:
Quote:
zach426
What was your guy's logic behind removing the lean feature for PC, a feature that was a mainstay from all of your previous call of duty titles?
A:
Quote:
Mackey-IW
The game is not balanced for lean.

Lepo od njih slazem se sa svim ovim napravili su igru imaju pravila i to je to ko hoce nek izvoli;)

Za MP to je totalno nebitno, doduse ovaj CoD6 MP necemo ni igrati :D.
A i singleplayer, preci cemo jednom i obrisati igru.
Ko da bi postojanje lean-a sad nesto tu bitno promenilo ;).

Pa mozda za neku malu prljavu stekaru je bitno :eyebrows: :d :p..

Pa mozda za neku malu prljavu stekaru je bitno :eyebrows: :d :p..

Lean je za snajper gotovo pa neophodan i ne moras bit stekara ako ga koristis, svi ga profi igraci koriste. Jos ako se igra S&D, podji pogledaj koji ozbiljan war u cod2 i nadji mi jednog igraca koji ne koristi lean.

Poslednja izmena:
Od ovoga nema smesnije :D :
said: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?
Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings.

Lean je za snajper gotovo pa neophodan i ne moras bit stekara ako ga koristis, svi ga profi igraci koriste. Jos ako se igra S&D, podji pogledaj koji ozbiljan war u cod2 i nadji mi jednog igraca koji ne koristi lean.

E toliko je vremena proslo da sam potpuno zaboravio na snajper.
Danas bio do ortaka i posle dugo vremena upalio MP, kad on nije namestio nigde kontrole za lean, bukvalno sam bio debelo zakinut kad sam igrao sa snajperom.
Al za snajper i sluzi samo :).

Evo kažu na ggmania da PC MP verzija još nije gotova do kraja...
SP je toliko dobro produkcijski urađen i zarazan, da nadmašuje prvi Modern Warfare... stvarno se uvek iznenadim kolko mogu da izvuku iz xbox hardvera...

pa da nije gotova, ali sigurno nece ubaciti ono sto najvise boli do izlaska :|

stvarno steta, mada mozda idu na racunicu da igra i bude pomalo odbojna za PC bar u pocetku, jer ce se onda manje piratizovati, a da to rese patchem

ne znam za vas, ali ja sam lean koristio obilato u mp-u i bez snajpera, nekako mi sad dodje kao da su izbacili skok ili klechanje

Poslednja izmena:
po meni skok ni ne treba da postoji u FPS-ovima koji ciljaju na neku kao "realnost", u cod4 i cod2 MP-u sam večito mrzeo one debile što skakuću ko zecovi (bunny-hopping, ko da igram mrtvi CS), već da ima ona varijanta kad priđeš nekoj prepreki opali "space" i on je lepo preskoči (što cod serijal takođe praktikuje i to je super). A što se lean-a tiče samo ću reći :(

Poslednja izmena:
a kako bi preskochio sa grede na gredu ili tako neke akrobacije,

ja bih digao automatski nishan u vis ili u stranu prilikom skoka i problem reshen... bunny hopping realno smara

Ma smesni su. Toliko su osakatili igru da sad ona F2P igra (AVA Online) deluje bolje od ovoga i ima vise multiplayer modova LOL

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno