Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

da se razumemo, snajperisanje je gej ;) ali ozbiljno, malo koji snajperista igra aktivno vec u glavnom se zavlachi po coshkovima i kampuje sto poprilichno osakati gejmplej ostatku ekipe, ali zato ima careva, doduse veoma malo, koji me odusheve svojim potezima ... sve u svemu, snajp je ******* za igranje ako neces da igras kao sisica :D

A reci ti meni G kolika je moja sansa sa kar98 i 1 metkom u cevi da prezivim bez zavlacenja ili citova(nikad ih nisam koristio samo ih spominjem jer ljudi to koriste) kad na lika koji nosi mg42 sa 200 metaka u cevi,jer ceo cod serial ima po meni 1 glupost,a to je da su sve puske i mitraljezi koliko toliko upereni napred(tako da mozes bez nisanjenja da rokas ispred sebe),dok su snajperi uradjeni da nisane poprilicno u desnu stranu kad ne nisanis,sto je jako tesko kompenzovati naHC serverima gde nema krstica da ti kazu koliko je to udesno??? Naravno kad se nosi poluautomatski snajp onda i imas neke sanse ali s boltom moze ili da te usere ili da imas cit.Drugo u realnom zivotu ni 1 snajperista ne trci po mapi vec se sunja,a trece sto ti trcis po sred terena i izigravas ramba???jer tad moze da te skine i snajperista koji se sunja a i bilo ko drugi ko te vidi na cistini.Jednostavno snajperista ima prednost na daljinu ostali na blizinu(a ti snajperisti koji imaju extra movemente koje ti spominjes,igrao sam sa gomilom takvih likova koji su postavili te extra video snimke ali nazalost takve extra situacije o kojima ti pricas se ne desavaju redovno da bi rekao da je to sad neki skil vec 1 u neznam ti ja koliko slucajeva sto je pola skil pola sreca),tako da je to balans i tu nema nicega sto je gej u snajperisanju,naravno ako se kreces sa svojima a ne zatuces u 1 mesto i cekas dok te ne ubiju.

Slazem se ..

Ja sam COD2 u multi-u bas igrao sa snajperom i bio sam jedan od najaktivnijih u igri, bukvalno nema stajanja na duze od 2-3 sec.
I islo me je super, izvesbao sam se vremenom i samo sam snajper i koristio.
Ali u COD2 je (bar meni) tako moglo, ali recimo COD 5 je vec nesto drugacija prica i ponekad mora da se malo zastane ako zelis da iole imas neki score, takav je gameplay ..(gledam samo TDM jer logicno da nema ni muva da se cuje u S&D i sl. :D).

Upravo tako,u co4 i cod5 ako zelis skor a ne fun onda moras da zastanes s snajperom,naravno govorim ako koristis bolt snajper za poluatuomatski to ne vazi,inace kad ne zastanem i ne pucam onda jurim po mapi s pistoljem i nozem BD,i gledam d asam uvek u zizi s mojima jer ako ostanem nazad sam pa se oko mene okupe protivnoci onda nemam nikakvu sansu,sto ti OCz rece takav je gameplay i jednostavno mora tako

Nema nista lepse...
Kad u CoD4 zalegnem medj neku travu, i pocnem da ih gadjam sve po celu :D, al kad pogodim uvek zadrzim nisan na par sekundi, cisto da prodje death camera pokojnika :d, da im bude teze da provale gde sam.
90% vremena u CoD4 MP sam igrao ili sa snajperom.
Ili sa kratkom cevi i prigusivacem (obavezno perk za blokiranje vidljivosti na mapi, zaboravih mu ime), pa kad dobiju 2 metka up in da ass (Mr Shhh :p iz Things To Do In Denver When Your Dead), ne znaju sta ih je snaslo :D.

Nista, znaci back to CoD4 MP.
Ovo preskacemo.

A, samo jedno pitanje, sad kad nema dedicated servera, na koji ce nacin biti uradjeno igranje preko MP-a ?

Poslednja izmena:
Valjda neki matchmaking preko IW servera, da se siroti konzolasi ne osecali zapusteno, PC multi se spusta na njihov nivo.

Krivo mi je i žao zbog ljudi koji su očekivali od ovog naslova dobru zabavu.
A moj hate stav prema ovom naslovu je inače znan,anyway - drop dead gorgeous :smoke:

Poslednja izmena:
Valjda neki matchmaking preko IW servera, da se siroti konzolasi ne osecali zapusteno, PC multi se spusta na njihov nivo.

Meni jedna stvar nije jasna. Ok, oni su hteli da se bore protiv piraterije u MP, i to ce ovim potezom ^ ocigledno totalno i uspeti. Ali, valjda je glavna stvar svakog developera da proda sto vise kopija igre :), bez obzira sto je bilo na milion cra.cked servera i korisnika sa cra.ckovanim kljucevima, oni su MW1 prodali na milione i milione kopija i debelo zaradili.

Poslednja izmena:
brate mili izbacuju feature koji je zapravo i proslavio fps i multiplejer ponajvise, toliko da degradiraju potencijal PCa ovim potezom.....

gledam po netu kakve su reakcije, pfiiijuuu...

ne razumem pokushaj izjednachavanja konzole i pc-a, nek unaprede konzolu a ne degradiraju pc... ili brate minli nek ne prave igru za pc i gotovo.... nista gore nego kada od PC franshize naprave konzolashki pokushaj, to je takav poraz u strateskom smislu da nema dalje, jer ce pola neta da bude furiozno i bice pljuvacine na sve strane, tj sve je vec pocelo... sta im je to trebalo nikom nije jasno...

piraterija? nikada ne bih ni kupio ovo originala da ih nisam probao pre toga... i svi tako razmishljaju, a da zeznes potencijalnog kupca mozes samo jednom (nekvalitetnim naslovom) posle cega se taj isti kupac opredeljuje samo za pirate.... to sto je izdavacima uvek malo para, je najveci problem uvek bio

Bez nervoze, ubacice/otkljucace oni sve sto fali kroz neki patch. ;)

Meni jedna stvar nije jasna. Ok, oni su hteli da se bore protiv piraterije u MP, i to ce ovim potezom ^ ocigledno totalno i uspeti. Ali, valjda je glavna stvar svakog developera da proda sto vise kopija igre :), bez obzira sto je bilo na milion cra.cked servera i korisnika sa cra.ckovanim kljucevima, oni su MW1 prodali na milione i milione kopija i debelo zaradili.

Ne verujem da ce totalno uspeti jer ce opet dosta ljudi da nabavi igru samo zbog SP-a,a sto se tice krekovanih servera/kljuceva G je dobro rekao:
brate mili izbacuju feature koji je zapravo i proslavio fps i multiplejer ponajvise, toliko da degradiraju potencijal PCa ovim potezom.....

piraterija? nikada ne bih ni kupio ovo originala da ih nisam probao pre toga... i svi tako razmishljaju, a da zeznes potencijalnog kupca mozes samo jednom (nekvalitetnim naslovom) posle cega se taj isti kupac opredeljuje samo za pirate.... to sto je izdavacima uvek malo para, je najveci problem uvek bio

Jednostavno se moram u potpunosti sloziti s G-jem jer gomila mojih ortaka i poznanika i ljudi koje sam upoznao na krekovanim serverima je kupila igru i po nekoloko meseci pa cak i godinu dana nakon izlaska igre ili pocetka igranja iste,i to samo zahvaljujuci krekovanim serverima/kljucevima.

Bez nervoze, ubacice/otkljucace oni sve sto fali kroz neki patch. ;)

I ja se nadam jer verujem da ce im biti vaznije pare nego piraterija,i u to se uzdam jer mnogo ljudi e razocarano sto nema DS-a tako da ce igra biti slabo prodavana po svim proccenama ako tako ostane,jedino me brinu debilni ameri koji cim nesto izadje oni kupuju u redovima,jer neccu da dajem pare za nesto sto nije dobro ili nemoze da mi ubije dosadu,a s obzirom koliko je AI glup u svim igrama pa i u COD serijalu MP je zakon.TAko da se i ja sve kao nesto nadam da ce biti sve po starom:smoke:

"I recently broke news on a PC community member’s podcast that Modern Warfare 2 would be introducing a completely new backend infastructure called IWNET that would allow matchmaking for multiplayer games on PC."
http://www.fourzerotwo.com/?p=745

Gde ce moci da se pazari kod nas Modern Warfare 2?

Ja se samo nadam da ce ovog puta da naprave oruzje da lici na nesto a ne da imam osecaj kao da igram neku Source igru poput L4D (najgore ponasanje realnog oruzja u nekoj igri). Svaki CoD koji sam do sad probao pao je na ovom testu.

da i po mojoj proceni mozemo ocekivati cenu od bar 6.5 k :|

Ako bude kako su i najavili, bez dedicated servera i mod-ovanja (promod), to niko nece da igra ozbiljno, ja uopste ne razmisljam da pazarim ovo...

"If you do not wish to know anything about the game, please stop reading.
A leaked video from France surfaced on the internet this morning showing what appears to be the opening single-player campaign mission for Modern Warfare 2. In it, the players apparently assume the role of a terrorist, and are seen entering an airport through an elevator with the rest of your squad members....when a video from yesterday showed the new 3rd-person perspective camera angle, which Infinity Ward did confirm. "
http://pc.ign.com/articles/103/1039382p1.html

Poslednja izmena:
u ulozi teroriste??? e ovo je neocekivani obrt :D

Blizi se 11.11.2009. jos samo 11 dana i igra godine je tu:D

Za Xbox se pojavila jos juce a za PC samo sto nije :D

Taj jedan dan ranije taman da se izleci igra i mi na vreme da zapucamo :p

Zar nije pomeren za 24.11 ??

blokiran je link ili šta već...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno