Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

kakva ce ovo biti zima, 2 sata dragon age-a pa dva sata mw2 :D i tako u krug ... uzimam odmor, devojku saljem na zimovanje :p

kad je ovo uopste najavljeno da ugleda svetlos' dana?

Call of Duty: Modern Warfare 2 - Special Ops Blowout
We dive into Infinity Ward's third pillar of Modern Warfare 2 and deliver more info on missions and weaponry in this must-read update.

call-of-duty-modern-warfare-2-20091015000947881-000.jpg

You think single player is epic? IW says Special Ops mode is just as long, if not longer.

Igraćete izgleda samo kao SP,a MP ćete igrati linburga meseca ako je verovati ovome....

MW2: Dedicated servers in question?
"In what may become a deal-breaker for PC gamers, Dedicated Server support may not be available in Modern Warfare 2."
http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=739&Itemid=111

EDIT: Bilo je i pre nešto slično u najavi,negde u maju još:
"Online mode will use a "Live-Patching" system, where IW can manipulate spawn logic or certain parts of a multiplayer map without doing a full-blown patch."

Poslednja izmena:
Pa ne razumem preko cega cemo igrati, ako ne bude omoguceno igranje preko Dedicated Servera ?
Ja i komsa, u mrezi, 1 na 1, na mapi od par hiljada metara kvadratnih :D ?

Poslednja izmena:
Ko je pricao o odlaganju. More nek je odloze u bestraga :d, ako nema MP-a kao u 4-ci.

Bilo je prica da je odlozena za 24. novembar PC verzija pogledaj proslu stranu ove teme, ali ipak nije izgleda.

Update 1 Midnight Oct 15 '09

Aside from the interesting Steam-related news, the latest I have heard related to dedicated servers was a comment from a GSP (anonymous source as he wanted anonymity) that dedicated servers will in fact be available. Apparently, he was contacted by IW on this topic recently.

False alarm izgleda.

I opet:
Modern Warfare 2 shock: No servers or mods for PC version!
"Call of Duty community manager Rob Bowling, also known as 'fourzerotwo', has confirmed in a podcast that the PC version of Call of Duty: Modern Warfare 2 will not support user-created mods. Worse, it will not support dedicated servers."
http://games.on.net/article/7188/Modern_Warfare_2_shock_No_servers_or_mods_for_PC_version

MW2 Multiplayer = EPIC FAILURE!
"According to BashAndSlash Podcast, Amazon has received over 2,000 Pre Order Cancellations, resulting in a loss of $120,000 in pre orders."
http://games.on.net/forums/viewtopic.php?f=70&t=170132

Poslednja izmena:
I opet:
Modern Warfare 2 shock: No servers or mods for PC version!
"Call of Duty community manager Rob Bowling, also known as 'fourzerotwo', has confirmed in a podcast that the PC version of Call of Duty: Modern Warfare 2 will not support user-created mods. Worse, it will not support dedicated servers."
http://games.on.net/article/7188/Modern_Warfare_2_shock_No_servers_or_mods_for_PC_version

MW2 Multiplayer = EPIC FAILURE!
"According to BashAndSlash Podcast, Amazon has received over 2,000 Pre Order Cancellations, resulting in a loss of $120,000 in pre orders."
http://games.on.net/forums/viewtopic.php?f=70&t=170132

Da li neko može da potvrdi ovo. Ne pada mi napamaet da igram MW2 bez nekog promoda.

jeste dosadni s promodovima koji samo sakate igru,naucite da igrate a ne da igrate s igrom gde je pola toga zabranjeno a pola modifikovano,bolje da nema promoda nego dedicated servera,a ako nema DS-a onda je definitivno ovo EPIC FAIL

jeste dosadni s promodovima koji samo sakate igru

Svaki war server je promodlive i to su sve private serveri na kojima ne igraju obični smrtnici. CB je takođe promodlive.

naucite da igrate a ne da igrate s igrom gde je pola toga zabranjeno.

Da li ti znaš da igraš ?

a pola modifikovano,bolje da nema promoda nego dedicated servera,a ako nema DS-a onda je definitivno ovo EPIC FAIL

Ja igram redovno na public serverima i spadam u grupu igrača kojima ni malo ne smetaju olstali igrači koji koriste GL, marty i ostale perkove. I nikada nisam napadao nekoga ko to koristi.

Svaki war server je promodlive i to su sve private serveri na kojima ne igraju obični smrtnici. CB je takođe promodlive.

Da li ti znaš da igraš ?

Ja igram redovno na public serverima i spadam u grupu igrača kojima ni malo ne smetaju olstali igrači koji koriste GL, marty i ostale perkove. I nikada nisam napadao nekoga ko to koristi.

Promod je smece. Ali da se vratimo na temu: bez dedicated servera igra ce biti fail. Prvi "slap in the face" su dobili sa otkazivanjem pre-ordera, kad jos vise ljudi sazna za ovu informaciju bice veselo.

Bez promod-a COD4 je izuzetno random igra (ne pricam samo o gun sway bug), o perkovima necu ni da pricam. Sto se COD:MW2 tice, ja se nadam da je ovo dezinformacija, nece valjati ako onemoguce mod-ovanje, a tek ovo za dedicated servere:zgran:

a mozda ovo bude i srankasto s obzirom da su dosta paznje posvetili konzolnom izdanju... a znamo sta to znachi sa gejmplej pc verzije...

a mozda ovo bude i srankasto s obzirom da su dosta paznje posvetili konzolnom izdanju... a znamo sta to znachi sa gejmplej pc verzije...

Znamo, osetio se uticaj konzola i u prvom delu.

Sto se tiche pro moda: Pre istog je bio PAM4 mod koji je odlican i uopste nije osiromasio igru kao prethodno navedeno s***e.

LOL Dok sam potpisivao peticiju (15 - 20 sekundi) jos 100 ljudi je u medjuvremenu potpisalo. Cini mi se da ce se mnooogo glasova prikupiti. Ne verujem da ce imati nekog efekta (setimo se slicnih stvari kada su bezobrazno podigli cenu).

Poslednja izmena:
Bas bedak, planirao sam da kupim igru, ali posle ovoga mogu da se slikaju.

btw. sajt za peticiju trenutno ne radi kako treba.

Da li ti znaš da igraš ?

1.Znam da je sada svaki war sa promodliveom ,zato sam i prestao da igram aktivno i klanski jer me nervira sakacenje igre.

2.Znam da igram(ako ti treba dokaz poslacu ti skrin moje statistike(skoro svi ispunjeni celindzi(oko 99.99%)42 kill streak,68k+kilova i 34.5k deathova...i sve to za oko 600+ sati igranja,iako fps nikad nije bio moj fah,za razliku od voznji-simulacija BD)),raspitaj se za moj bivsi klan Serbian Force,i mislim da ti ej pitanje totalno glupo inace ako pod igranjem mislis na skakanje kao zec i saranje kroz zidove to ne znam,ali naravno uvek postoji neko bolji i ne poricem to ali nemojte da mi se hvalite ako niste igrali igru od pocetka nego tek od pojavljivanja promoda u koji se kunete jer to vise nije cod4!!!Cak sta vise HC je zakon jer je mnogo realniji nego tumpavi normal gde je noz najjace oruzije(smesno mi je koliko sam ljudi poklao koji su pucali na mene i pogadjali me a meni nista(iako nisam skakao vec direktno trcao na likove=>jako veliki bug normal servera)

3.ja sad igram relatvno akrtivno cod5(mnogo bolji balans ima nego cod4),ali dok sam igrao cod4 ni meni nije smetalo nista,iako su marty i last stand totalno pederski perkovi po meni,ali svako oruzije je tu s razlogom kao i perk tako da je promod samo sakacenje igre kao sto sam vec naveo.Inace moj stil je stealth snajper+silenced pistol+uav,i uzasno me nerviraju likovi koji mi stalno pridikuju kako bi trebao sa prvim snipom (ne secam se imena) ili sa r700 u cod4,i sada u cod5ici sa kar98 da istrcavam na likove koji nose tomije ,mg42,mp44,p90,skorpiju,...i definitivno ljudi treba da svate da snajperisanje nije kamperisanje!!!:wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno