Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

I da da, to je taj "pro" mod.
-Trcanje ko na sinama
-Instant zoom na optiku na snajperima
-Nema pomeranja nisana i potrebe za drzanjem vazduha
U ovim uslovima nije ni cudo da lik tako igra. Vremenom je razvio reflex i to je to, slobodno moze da ga koristi (i koristi ga) ko obicnu pusku, s tim sto je 1 metak obicno kill :p

Potpuno se slazem, pogotovu za trcanje. Promode ima smisla samo kad warim s ekipom, a inace je jako dosadan.
Prava stvar je igranje na nomode serverima gde su zabranjeni oni najgori perkovi i oruzja (marty, jugger, GL).
Od MW2 ocekujem najvise nove mape i oruzja, a ovo sto se vidi na trejleru cemo videti valja li tek kad probamo.

Poslednja izmena:
I da da, to je taj "pro" mod.
-Trcanje ko na sinama
-Instant zoom na optiku na snajperima
-Nema pomeranja nisana i potrebe za drzanjem vazduha
U ovim uslovima nije ni cudo da lik tako igra. Vremenom je razvio reflex i to je to, slobodno moze da ga koristi (i koristi ga) ko obicnu pusku, s tim sto je 1 metak obicno kill :p

Zato se i zove pro.:), nema "zezanja" sa disanjem, cist skill, Quake meets modern warfare. :p

Zato se i zove pro.:), nema "zezanja" sa disanjem, cist skill, Quake meets modern warfare. :p

Kao ex-quaker podržavam u potpunosti. Jedini pametan komentar u ovoj temi posle dužeg vremena.

Efing BRAVO !

Ma ovo ce biti extra , engine je ostao isti kao cod 4, e sada kada pocnu ono silni promodovi da se stavljaju tada igrica postaje ****** ;)

trebali bi da naprave drugi deo modern war a ne ovo, izem ti vise drugi svetski rat...

trebali bi da naprave drugi deo modern war a ne ovo, izem ti vise drugi svetski rat...

DA!!!1!
Mislim dokle vise ove letece topovnjace, automatske puske sa LCD ekranima, Migovi 29 i teroristi:D
Dajte nam modern!:sceptic:

DA!!!1!
Mislim dokle vise ove letece topovnjace, automatske puske sa LCD ekranima, Migovi 29 i teroristi:D
Dajte nam modern!:sceptic:

jedan kraci ban bi mu prijao da shvati da je potrebno da bude 6 meseci da bi mogao da postavlja oglase i da mu ne treba vise od 100 postova :D :D :beat:

Svi kukate kako je za najsire mase, a na kraju cete je i vi sami igrati...
Cinjenica je da je takav trend uopste zadnjih godina, i pored svega CoD Modern Warfare je dobra igra...

ja nekukam ja znam da cu ga igrati ovai world at war nisam igrao ali ovaj MW ocu naravno jel me je prvi MW odushevio :)

ja nekukam ja znam da cu ga igrati ovai world at war nisam igrao ali ovaj MW ocu naravno jel me je prvi MW odushevio :)

Nisam ni ja odigrao peticu, najvise zbog smesno uradjenog zvuka.
MW2 kampanju cu odigrati cisto reda radi, a onda raspaliti po MP-u i to je ono sto ce me, bar se nadam drzati 1000+ sati kao 4-ka.

Poslednja izmena:
Jedina igre po meni od koje moze da se ochekuje neshto kada pogledam sve koje treba da izadju.Na osnovu trailera koje sam pogledao po meni ima potencijala da bude najbolja igra ove godine.

Jedina igre po meni od koje moze da se ochekuje neshto kada pogledam sve koje treba da izadju.Na osnovu trailera koje sam pogledao po meni ima potencijala da bude najbolja igra ove godine.

I neće joj biti teško.
S obzirom da je sve poodlagano.
Videćemo šta ima da kaže u tom žanru još novi Wolfenstein ;)

Pre svega nema potrebe da citirash moj komentar zato shto je bio zadnji(najnoviji u temi)pre nego shto si ti odgovorio.:D
Pa kada sam gledao listu igara samo chudo treba da se desi,pa da oduzme MW2 tituku godine.A wolfenstein nece da mu bude konkurent(barem po samom zanru FPS)prochitaj utiske clanova o toj igri za konzole.

Bojim se da špekulišemo i ja i ti.
Ni jedna od ovih igara nije izašla.

A što se citiranja tiče,kakve to ima veze da li sam te citirao ili ne,neki put nije zgoreg to uraditi i ako se odnosi na neposredni post.

Što se mene tiče ja ću igrati CoD2 ceo život :D Upravo sam počeo da ga obrćem n-ti put...
CoD2 jednostavno ima tu neku posebnu atmosferu koju nijedna druga pucačina nema, čak ni u samom CoD serijalu. A i jednostavno ne mogu da se odvojim od MP40 i Kar98, kako u single, tako i u multiplayer-u :D
Osim toga, verujem da je većini kada neko kaže CoD prva asocijacija WWII, a neki neki (polu)izmišljeni sukobi u sadašnjem i budućem vremenu.

Da se razumemo, ne kažem ja da je CoD4 loša igra, niti da će CoDMW2 biti loš, naprotiv. CoD4 je odlična igra, sve najbolje o njoj, ali jednostavno kad je igram nemam taj isti osećaj kao kad igram CoD2. Zbog toga sam je i obrnuo samo jednom.

Razumem ja da bi ljudi da pucaju iz AK 47, MP5, FAMAS, M4A1 itd... jednostavno mislim da je teže i samim tim zanimljivije igrati sa oružjem iz WWII (igrao sam CoD2 Multi na serveru sa modernim oružjem i ***, svi igraju sa poluautomatskim snajperima koji pucaju brže nego pištolji, ubiju jednim metkom, a imaju ih 20 u šaržeru, ne možeš promašiti.... jednom rečju smor).

Mislim da bi CoD serijal morao da bude isključivo WWII. Ima tema koje uopšte nisu obrađene(Balkan i Italija npr). I zašto se ne bi stavili u ulogu Nemaca? To po meni ne bi bila promocija fašizma, iako bi neki možda tako protumačili. Naravno, Infinity Ward i Treyarch mogu slobodno da prave igre na sličan fazon, samo pod drugim imenom, pa nek bude i modern war, future war, SF war... zašto ne i WWI (nisam nikada igrao igru sa tom tematikom, ako neko zna neku neka kaže :D)

kako je on postao "guest"???

Sta znaci ovo "CoD je za siroke narodne mase"? I da li to smatrate pozitivno ili ne? Neka odgovori neko ko je to napisao ili ima taj stav.

Neka odgovori neko ko je to napisao ili ima taj stav.

To je rekao starac ako se ne varam ali ja cu probati da ukratko objasnim (mada ne vidim sta tu nije jasno).

Sta znaci ovo "CoD je za siroke narodne mase"?

To znaci da je igra prijemciva svakome nezavisno od toga koliko se dugo igra. Npr. igre kao stari Fallouti i kompleksnije RGP igre nisu za narodne mase, kao ni avio simulacije, simulacije voznje itd.

I da li to smatrate pozitivno ili ne?

Zavisi od coveka. Neko igra PC igre samo da bi opustio i bilo kakva FPS, Hack&Slash i arkadna voznja je takvom coveku super dok neko voli da se malo udubi i uziva u kompleksnijim igrama. Slicno kao sa filmovima, neko ih gleda da ubije vreme a neko drugi jer ih smatra umetnoscu.

Vrh Dno