- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Vuce, drzi se tvojih banana. :banana: 
I da da, to je taj "pro" mod.
-Trcanje ko na sinama
-Instant zoom na optiku na snajperima
-Nema pomeranja nisana i potrebe za drzanjem vazduha
U ovim uslovima nije ni cudo da lik tako igra. Vremenom je razvio reflex i to je to, slobodno moze da ga koristi (i koristi ga) ko obicnu pusku, s tim sto je 1 metak obicno kill![]()
I da da, to je taj "pro" mod.
-Trcanje ko na sinama
-Instant zoom na optiku na snajperima
-Nema pomeranja nisana i potrebe za drzanjem vazduha
U ovim uslovima nije ni cudo da lik tako igra. Vremenom je razvio reflex i to je to, slobodno moze da ga koristi (i koristi ga) ko obicnu pusku, s tim sto je 1 metak obicno kill![]()
Zato se i zove pro., nema "zezanja" sa disanjem, cist skill, Quake meets modern warfare.
![]()
trebali bi da naprave drugi deo modern war a ne ovo, izem ti vise drugi svetski rat...
DA!!!1!
Mislim dokle vise ove letece topovnjace, automatske puske sa LCD ekranima, Migovi 29 i teroristi![]()
Dajte nam modern!:sceptic:
ja nekukam ja znam da cu ga igrati ovai world at war nisam igrao ali ovaj MW ocu naravno jel me je prvi MW odushevio![]()
Nisam ni ja odigrao peticu, najvise zbog smesno uradjenog zvuka.
Jedina igre po meni od koje moze da se ochekuje neshto kada pogledam sve koje treba da izadju.Na osnovu trailera koje sam pogledao po meni ima potencijala da bude najbolja igra ove godine.
Neka odgovori neko ko je to napisao ili ima taj stav.
Sta znaci ovo "CoD je za siroke narodne mase"?
I da li to smatrate pozitivno ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari