Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Za sve vas koji ste planirali da uzmete original ( :laugh: ) Activision je odlucio da igra bude 60$ za PC :) Sto ce znaciti da ce verovatno konzolna onda biti 70.. Ovog puta stoprocentno podrzavam piratizovanje ove igre :D

Ako je to tebi fizika onda ne znam. Sta je KZ za MW onda po tom pitanju ?

jep..mnogo su pretenciozni..upropastise oni ovaj ekstra serijal...(sto se mene tice extra su cod 1,UO,COD2,CoD4)

Suvise je kratak video da bi smo zakljucili da je shit. Ono sto sam ja zapazio je:
-Isli su u ekstremnost, avione gadjas stingerima u sred borbe, drugi igrac bombarduje i kontrolise isti
-Ima verovatno masa perkova i upgrade-a, sto ne mora da bude lose, ali ce moderima kompetitivnih modova zadati glavobolju
-Onaj shit od puske (puska marinaca iz AvP) je i u MP!?
-Nisu prikazali ni jedan sniper!

Suvise je kratak video da bi smo zakljucili da je shit. Ono sto sam ja zapazio je:
-Isli su u ekstremnost, avione gadjas stingerima u sred borbe, drugi igrac bombarduje i kontrolise isti
-Ima verovatno masa perkova i upgrade-a, sto ne mora da bude lose, ali ce moderima kompetitivnih modova zadati glavobolju
-Onaj shit od puske (puska marinaca iz AvP) je i u MP!?
-Nisu prikazali ni jedan sniper!

Puska je Magpul Masada (ima je u onoj urnebesnoj Future Weapons emisiji :D ) ... dok je rusodetektor ono sto nam bode oci :) , a izgleda da ce moci da se kaci na razna oruzja (verovatno je unlock) , posto ga sad vidimo na puskomitraljezu.

Inace meni je uvek CoD multi licio na UT samo sa obogaljenim oruzjem, tromim kretanjem i malecnim mapama koje imaju Redeemer na sredini:p CoD4 dostigao vrhunac ... a sad ide i dalje, lol ...samo fali egzoskeleton da moze da se skace 5m uvis i eto ga UT, jeaaah:)

Poslednja izmena:
Ma dzaba i ta puska, kad sam video on cudo na nebu max sam se smorio. Ono sto je izludjivalo u prethodnom delu bio je dosadni heli koji je ubijao kako mu se cefne i ako se nameraci na tebe, onda do q. Ako je on bio tako izludjujuc, osecam da ce ova leteca tvrdjava samo tako da seje strah i trepet na mapi. Tek cu da je psujem i i da infinity geekovima smisljam nove kletve i uroke.

Bas tako...a vidim mapica na filmicu je velicine omanjeg tora za ovce...a lik ih prasi odozgo iz topovnjace ...bas moderan ovaj warfare :p

Ma dzaba i ta puska, kad sam video on cudo na nebu max sam se smorio. Ono sto je izludjivalo u prethodnom delu bio je dosadni heli koji je ubijao kako mu se cefne i ako se nameraci na tebe, onda do q. Ako je on bio tako izludjujuc, osecam da ce ova leteca tvrdjava samo tako da seje strah i trepet na mapi. Tek cu da je psujem i i da infinity geekovima smisljam nove kletve i uroke.

Ako stave dovoljno veliki kill Streak mozda i nece biti problem. Samo me brine to sto na pocetku demoa u "kill streak" setup meniju postoji jaaaako puno neotkljucanih "support" moci. Plasi me da vecina ne bude tako nenormalna o preterana (tactical nuke anyone?).

Ono sto je izludjivalo u prethodnom delu bio je dosadni heli koji je ubijao kako mu se cefne i ako se nameraci na tebe, onda do q.

I ja mrzim i helikopter i airstrike, na onom video mi se MP uopšte ne sviđa.

Poslednja izmena:
Sta frkisete bzvz, za mrzitelje perkova i letecih dzidzabidza bice promode, a cisto sumnjam da ce ono sranjce na pusci biti stalno online, verovatno ce se zaradjivati kao UAV.

Poslednja izmena:
Svi nesto kukate, a na kraju ima da se razvalite od igranja. :)

Sta frkisete bzvz, za mrzitelje perkova i letecih dzidzabidza bice promode, a cisto sumnjam da ce ono sranjce na pusci biti stalno online, verovatno ce se zaradjivati kao UAV.

Promod mi je unistio snajper i degradirao igru. Toliko o tom djubretu.

Jes' da se razvalimo od 4 sata singleplayera :p Kapiram da ce multi biti ekstremno popularan ali ja takav gameplay ne mogu da smislim. Ovo kazem u svoje ime, naravno:)

Ja samo kazem kako mi se penje na q heli, nista drugo. I da, NARAVNO ne svidja mi se onaj AC-130 sto je ubacen, koji ima razornu moc da sravni ceo grad sa zemljom, a kamoli da radi nesto na onako maloj mapi. Mislim, nek razmisljaju sta ubacuju, ne treba mi da mi neko moduje nesto kad to i sami infinity geekovi mogu da urade i jednom ubace izbalansiranu igru a ne da ja samo treba da skupim 7 frag-ova a ostale ce komp da mi nakupi. Ma daj, jeste interesantno, ali opet moze to i bolje da se izbalansira...

onda lepo 95% njih u cod4 mp da kupimo suknjice?? :d

Jovyland je napisao(la):
Svi nesto kukate, a na kraju ima da se razvalite od igranja. :)

MegaSkot je napisao(la):
Baš tako. Ne vidim razlog da ovde pišu oni kojima je igra pre izlaska već s*anje.

++1 :)

Ko je vec odlucio da je igra bzvz neka zaobidje temu, ili marar neka saceka da odigra 30-ak minuta pa onda da iznese svoje misljenje. Iz ovih trailer-a se ne moze zakljuciti nista sem da su malo otisli u buducnost sa oruzjima...

Poslednja izmena:
++1 :)

Ko je vec odlucio da je igra bzvz neka zaobidje temu, ili marar neka saceka da odigra 30-ak minuta pa onda da iznese svoje misljenje. Iz ovih trailer-a se ne moze zakljuciti nista sem da su malo otisli u buducnost sa oruzjima...

A vi ste svi danasnji vojnici pa znate kakvo se oruzje danas koristi:banana:

Pucanje iz Desert Eagle - LoL!!!1!:sceptic:

^ Ovaj video najbolje pokazuje zasto mi se nije svidjao multi u prvom delu, nema ni trunke realnosti...
Najgore od svega je sto MW2 multi previse lici na prvi deo, barem iz onoga sto se dalo videti iz trejlera.

A zasto sve mora da bude realno? Igrajte OFP i Red Orchestra-u ako vam je do realnosti.
Ne valja vam Crysis, nema "dusu i atmosferu" CoD-a, ne valja CoD jer je nerealan. Sta valja? Stalker? :D

Recite mi molim vas da je ovaj gameplay ubrzan sve vreme prilikom editovanja? Osim onih ociglednih ubrzanja.. Desert puca kao uzi :D

Poslednja izmena:
A zasto sve mora da bude realno? Igrajte OFP i Red Orchestra-u ako vam je do realnosti.
Ne valja vam Crysis, nema "dusu i atmosferu" CoD-a, ne valja CoD jer je nerealan. Sta valja? Stalker? :D

Ma CSS je zakon cod itd. je za one koji ne znaju CS:banana:

Vrh Dno