Šta je novo?

coca cola "daje' w200...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
815
Dakle zvuci li vamam realno ova igra, tj. da ce stvarno podeliti par hiljada telfona, jel znate nekoga ko je dobio?

neka taktika slanja mozda :trust:

vidim da se kod brace hrvata ravija cela taktika igranja, a cujem i u supermarketu kod mene da su angazovali lika koji cuva firzider posto ljudi uzmu kocu skinu kod, i cusnu flasu negde u radnji :p

Poslednja izmena:
Ko "normalan" moze da skupi tolike kodove ?
Mogli su da smisle "normalniju" igru......

Ponadali se oni nas da prevare :D... poenta nagradne igre je da je fond nagrada obicno < 50% ubranih 'para' :) tako da ce CocaCola verovatno podeliti <50% nagrada od onog sto je prihod prodatih flasha... i naravno kupovati telefone u serijama kako ih budu delili.

da,ali oni se oni inace ubijaju od prodaje,tako da ne moraju uosphte ni da organizuju nagradne igre,ja sam sabijao 2l dnevno dok mi doca nije zabranio,shmrc:d

Neka 'fala, 100 puta mi je lakše da izvadim 100e i kupim w200i nego da proturim kroz ruke 2.850 flaša i ukucam 2.850 kodova.. :trust: To valjda može da izvede samo neki kelner kojem dnevno ostaje stotinjak praznih bočica..

A što se tiče izvlačenja,možda bi trebalo sakupiti veći broj kodova i poslati negde u zoru...ali opet, mnogi tako razmišljaju..

Za kupovinu preko bodova je skroz bezveze! Ali ovo sto se salju kodovi na svaki sat pa koga izvuku je ok. Moj drug je dobio jedan w200 (tako sto se probudio ujutru oko 4-5 sati i posao kodove :D) a i cuo sam price po forumima da su josh dosta njih dobili.

Inace sto se tice tih bodova, mogu da se salju invitationi na mail i ako se taj kome ste poslali invitation registruje dobijate 15 bodova!. Posto ja imam svojih 8-9 mailova i josh preko MSN-a, za pola sata sam izkliktao i "zaradio" 150 bodova, pa sam narucio dva privezka za kljuceve :)

Kelneri Srbije udruzite se! Jedan W200 vas ceka !

Za običnu lopticu-skočicu od 30 bodova treba da popijem ravno 30 litara Coca-Cole (ako kupujem boce od 2 litra), znači em sam dao ~3.000 din. em ću da 'mrem od tolike Coca-Cole :p

Samo 20 invitacija moze da se posalje. Bas su sabani.

Pa znaju sa kime imaju posla :D

da ali kome posaljes taj i treba da se registruje

Poslednja izmena:
Nema potrebe da se salje aktivacioni kod sa mobilnog ukoliko se oznaci opcija Samo web
(Ukoliko izaberes ovu opciju kodove ćeš moći da unosiš samo na sajtu, ali ne i da ih šalješ putem sms-s. U tom slučaju nije obavezno da registruješ broj svog mobilnog telefona)

Ajde kad su vec modovi toliko velikodusni pa trpe ovaj offtopic,da i ja nesto priupitam.Naime registrovao sam se i zaista bi bila steta da nisam jer "sabijam 2l dnevno",@Shiki,ja jos nisam bio kod "doce" :-devil-: , 'ode jetra :d .A o alkoholu da ne govorim:bottle:...
Dakle,od sad mi je glupo da uzimam 2l-ku,za pi*sljiva 2 boda,nego mi je interesantnija ona "staklena",nosi 4 boda.Sta je problem?Nemam ovih praznih flasa,a gde god sam pitao ne daju za kauciju :wall: .Gde da nabavim ovakve prazne flase?U tom slucaju bih uzimao po osam ovakvih dnevno=2l :-devil-: .I mic po mic,lepi bodovi,jos kad posaljem invitation-e :banana: .

p.s. Ja saljem od 6-7 ujutro kodove i nemoj neko da mi ulazi u termin!:mad: :d

EDIT:Brate koliko smajlija,nadam se da nisam opteretio server:).

Poslednja izmena:
Sarmice, pravac lokalna kaHvana i kradi flašice iz gajbi iza :D

Inače, što da ne poklone jedan mobilni na sat?! Taj W200 košta 120-130€ u radnjama, znate li koliko se Coca-Cole popije u Srbiji na sat?! :D I posle im se šatro ne isplati. Ma da, pa ko je lud da radi nešto sa gubitkom?!

Jest' a to je lako,jel bi mi dali u kafani za repa,a moze i kompenzaciono ako je konobarica dobra :-devil-:.

Koliko sam ja Coca Cole (TM) popio u zivotu, trebali bi da mi daju na poklon obadva operatera mobilne telefonije a ne samo telefon.

koji je nama qrac kada svi srcemo tu coca colu!!! i ja unistim 2l dnevno

koji je nama qrac kada svi srcemo tu coca colu!!! i ja unistim 2l dnevno

Paaaaaaaaa imaaaaaaaaa neshtoooooo u njoooooj.....ja svaki put kada vidim tu magicnu crvenu nalepnicu kao da u sebi pomislim "spent" i "obey" i odma se vatam sa fridizider...evooooo i ovo dok pisem odma mi dodje zelja za Coca Colom.....antielement je u meni.

koliko ste najduze izdrzali a da se ne privatite te boce...? ja dva dana, za sada moj rekord :D no tada, ta dva dana, sam ljustio pivo,.. ono veliko :D

ja pijem kafu, pa na kafu nisam navucen... tj nije kofein
koka kola je drugo...

Ja popijem casu coca-cole mozda jednom u 10-15 dana i to mi se smuci :p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa he he hocu w200

Izgleda da u ovu temu moderatori ne zalaze :D :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno