Šta je novo?

CM novitet - Elite 120 Advanced

Prodajem ali uzimam tablet treba mi za put da gledam filmove putujem dva dana :D

E moj stukonovac :D

E *** a taman mi danas stigao ssd juce kupio proc...

Sta ce ti tamo net klasican kad imas ovu grafiku u masini, napakuj igre i udri tamo, usput nabavi neki 3g modem i eto , problem resen ;)

Nema tamo ni signala za mobilni Jakutija Sibir :)

Sa vodenim je donekle verovatno i bolje, ako je i CPU i graficka hladjenja vodom. Ovako nije lako resiti sav taj topao vazduh unutar kucista.
Jasno mi je kad nekome treba zbog prostora manje kuciste, ali ovako ne vidim previse smisla.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?275814-i5-u-Megafile30&p=2786462&viewfull=1#post2786462

- i5 2500K
- GA-H55N-USB3
- 8GB
- MSI 6770AMD
- 2 x 3.5" HDD
- PSU

u:

IMG_3866a.jpg

IMG_3854a.jpg

---

u ovom CoolerMasteru, iste komponente, se osecaju kao na SEVERNOM POLU! :D

CM Elite 120 ADVANCED je ODLICNO RESENO KUCISTE i

NE VIDIM potrebu sa bilo kakvim tower kucistem OSIM ako vam ne treba vise od 1 x 16 PCIe slota.

To kuciste nije toliko malo, mislim da opusteno staje full ATX ploca. :) Mada jeste nisko.
Temperature su podnosljive, mada po meni svakako nije severni pol u pitanju.
Ono sto bas bode oci je kung fu napajanje na sve ove komponente. :S:

Ima li neko predlog koju matičnu ploču uzeti uz ovo kućište? Našao sam za sada samo MSI B75IA-E33.

Temperature su podnosljive, mada po meni svakako nije severni pol u pitanju.
mislim da me nisi razumeo, rekao sam da CE SE iste ove komponente u COOLERMASTER ELITE 120 "osecati kao na severnom polu"

(ove temperature su bile u ovom malom, niskom, sprčenom MEGAFILE 30 kucistu...: CoolerMaster Elite 120 je jedno 4x vece po pitanju zapremine)

tako da price da kuciste treba (mora!) da bude ATX ima smisla tek kad ti treba vise od jedne PCIe kartice... ili, jos bolje (!), da napajanje mora da bude xxx kW! :D (sve se da lepo izracunati ;))

Ono sto bas bode oci je kung fu napajanje na sve ove komponente. :S:

pre ovog kung fu je bilo jedno... vec sam zaboravio kako se zove; uglavnom firmirano napajanje, koje je pistalo i zujalo sve vreme!

ovo kung-fu napajanje je iz neke 2004/5... i radi kao sat! ;) - btw nisam uspeo da nadjem ni jedno drugo firmirano a nisko (6cm) napajanje...

@goranche: eto ti GA-H55N-USB3...

:lupko:... a si ti video za koji socket je ta ploca? :)

mislim da me nisi razumeo, rekao sam da CE SE iste ove komponente u COOLERMASTER ELITE 120 "osecati kao na severnom polu"

(ove temperature su bile u ovom malom, niskom, sprčenom MEGAFILE 30 kucistu...: CoolerMaster Elite 120 je jedno 4x vece po pitanju zapremine)

tako da price da kuciste treba (mora!) da bude ATX ima smisla tek kad ti treba vise od jedne PCIe kartice... ili, jos bolje (!), da napajanje mora da bude xxx kW! :D (sve se da lepo izracunati ;))

pre ovog kung fu je bilo jedno... vec sam zaboravio kako se zove; uglavnom firmirano napajanje, koje je pistalo i zujalo sve vreme!

ovo kung-fu napajanje je iz neke 2004/5... i radi kao sat! ;) - btw nisam uspeo da nadjem ni jedno drugo firmirano a nisko (6cm) napajanje...

@goranche: eto ti GA-H55N-USB3...

Verovatno imamo razlicito poimanje severnog pola ali dobro. :D
Elite verovatno zapreminski jeste veci od tog kucista ali ide u visinu, i prilicno je skuceno.

Sto se ATX kucista tice, i dalje smatram da je bolje za jake masine od tih malih kucista koja su i po specifikaciji proizvodjaca za HTPC. E sad, neko voli da trpa GTX580 u ta mala kucista...

Verujem da to napajanje radi, da ne pisti i zuji, ali pitanje je kakve napone dane, koliki je ripple. Ja ne bih kvalitetne komponente poverio necemu sumnjivo kvaliteta.

Poslednja izmena:
Vrh Dno