stukolovac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 169
Prodajem ali uzimam tablet treba mi za put da gledam filmove putujem dva dana 
Sa vodenim je donekle verovatno i bolje, ako je i CPU i graficka hladjenja vodom. Ovako nije lako resiti sav taj topao vazduh unutar kucista.
Jasno mi je kad nekome treba zbog prostora manje kuciste, ali ovako ne vidim previse smisla.
mislim da me nisi razumeo, rekao sam da CE SE iste ove komponente u COOLERMASTER ELITE 120 "osecati kao na severnom polu"Temperature su podnosljive, mada po meni svakako nije severni pol u pitanju.
Ono sto bas bode oci je kung fu napajanje na sve ove komponente. :S:
mislim da me nisi razumeo, rekao sam da CE SE iste ove komponente u COOLERMASTER ELITE 120 "osecati kao na severnom polu"
(ove temperature su bile u ovom malom, niskom, sprčenom MEGAFILE 30 kucistu...: CoolerMaster Elite 120 je jedno 4x vece po pitanju zapremine)
tako da price da kuciste treba (mora!) da bude ATX ima smisla tek kad ti treba vise od jedne PCIe kartice... ili, jos bolje (!), da napajanje mora da bude xxx kW!(sve se da lepo izracunati
)
pre ovog kung fu je bilo jedno... vec sam zaboravio kako se zove; uglavnom firmirano napajanje, koje je pistalo i zujalo sve vreme!
ovo kung-fu napajanje je iz neke 2004/5... i radi kao sat!- btw nisam uspeo da nadjem ni jedno drugo firmirano a nisko (6cm) napajanje...
@goranche: eto ti GA-H55N-USB3...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari