stukolovac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 169
Aha 5500 dinara postarina dzabe
daju neki popust 5% na redovnu cenu
u pravu si, meni se dopada ona ideja sa H40 ili slicno, samo vodi racuna da li ce stati sve u to malo kuciste. Kada sam ja uzeo Prodigy unapred sam sve preracunavao i skapirao sta moze...
Taj lc se jako mnogo cuje takodje, mozda sad zimi bude malo lakse..
takodje.Ovo mi je trece po redu i nikada se nije culo pa ni sada ljudi ga pljuju ali ja nikada nisam imao problema sa njim
Meni i dalje nija jasna poenta ovakvih masina u ovakvim kucistima.![]()
evo ga jos jedan sa 200 i jednim argumentom... :trust:Bio sam u pravu, furunche
Pa "problem" je sto ovo nije namenjeno za velike graficke karte, OCovane procesore i slicno. Dakle, ogranice je upotrebe, mada je to ok, jer i nije namenjeno za takve sisteme vec za HTPC masine.u cemu je problem???
ja da se pitam ne bi ni pravio vise ATX kucista - jedina prednost ATX kucista je sto mozes da stavis dve ili tri PCI/e kartice - bukvalno nista vise! (pritom moras da kupise 280% vece kucste od CM Elite 120 zarad *DVE PCIe* kartice... mozda to i negde ima logike...).
ni ja ne kapiram poentu ATX masina...
Ne kazem da mora, ali verovatno je bolje sto se toplog vazduha unutar kucista tice.Zasto graficka mora pod vodu? koliko vidim imas otvore celog duzinom stranice. Tu se uvlaci hladan vazduh a izduvava se kroz prazan slot maske na grafickoj. Ko sto kovacm rece, graficka je prakticno dovojena od ostataka kucista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari