Goxy je napisao(la):Uzeo sam je u EUROLINK-u, ne znam broj telefona a adresa tije
NJ.K.V Kralja Aleksandra 197a ili ti Bulevar Revolucije. Zovni Pakom onice ti dati broj telefona. Club3D Radeon 9700 pro Full Pack i to neotpakovan u Celofanu, ja sam platio 15.875.dinara sto ti je oko 250evra po ovom novom kursu. Oni su mi rekli da sam uzeo zadnju a ti vidi pa proveri.
sufox je napisao(la):Kod mene nije problem u napajanju (Chieftec 360W) nego je problem
sto se ova kartica bas nevoli sa Asusovim plochama. Probao sam sa 4
razlicite Asusove ploche i sa svima je bio ovaj problem. Sa nekoliko plocha drugih prozvodjaca ovoga problema nije bilo.
Goxy je napisao(la):Odgovor za Studenta:
Naravno da sam siguran jer sam bio jedan od srecnika, tj. Club3D radeon 9700 ( 128DDR non pro) sam platio 15.848 dinara (250 eura).
Pozovi 413-569 . To ti je broj Eurolinka pa ih pitaj koliko su im kostale kartice dans, jer mislim da ih vise nemaju, a mozes i to da proveris tj. dal' im je koja ostala. Obzirom na cenu, cisto sumnjam
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari