Šta je novo?

cloudhashing @ cex.io

Nisi razumeo.

Taj jedan bitkoin bi non stop kruzio od akaunta do akautna. Naravno poslao bih recimo 1.1 btc, kako bi platio fee.

Mislim da je fora da taj "tvoj" mora da potrosi 1btc. Drugacije nema razloga da ikome poklanjaju te Ghash-e 😉

Nisam, jer ne verujem u to. Ima sanse da se ucari nesto ali neisplativo je i nestace budala koji kupuju to. Ne zelim da se zarobim tu.

Kada se dobije free giga hash, jel se on moze prodati kao i regularan ili?

Pa moze preko referala. Zato i pitam. 🙂

ja prodao za 0.23. nadam se da su i ostali.

kupio bih sad po 0.09~0.1.

@prestige
poklon GH se mogu prodati. oni se samo dodaju postojećem radniku.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio po 0.20, pa prodao po 0.23, i nakon pada ponovo kupio po ~0.18.

Sad nista ne diram, u debelom sam plusu, kako od rudarenja tako i od trgovanja.

@genijacina,

hvala na odgovoru, sada mogu pozvati nekoliko laznih drugara i prodati free gigahash-eve. Eto 100e ko iz pi*ke. :d

Ipak su uvideli gresku i ispravili na vreme ove Gh/s bonuse. 🙂

Ne znam za vas ali ja imam 25 GH/s free i sto je najbitnie, trajace mi do daljnjeg jer ova promena vazi tek od danas. 🙂

Ipak su uvideli gresku i ispravili na vreme ove Gh/s bonuse. 🙂

Ne znam za vas ali ja imam 25 GH/s free i sto je najbitnie, trajace mi do daljnjeg jer ova promena vazi tek od danas. 🙂

Misliš da je na vreme ? 😀DDDDD
Ja mentol sve rasprodao, ostalo mi još par komada samo, ali kopaju free 🙂

Ja sam prosle nedelje, jos kada je bila jaka cena (~0.017) vecinu rasprodao. I ostane mi 0.2 bitcoina, reko ajde i to cu poslati.

Kad ono:
2.jpg

I tu izgubim 0.2BTC-a, Support nije hteo nista pomoci. E tu ispi*dim, uzmem slobodan dan i napravim 25 Gh/s free, i imao jos neku sicu + ovo sto su oni iskopali, uzmem jos ~5gh/s. 30 Pici kao ludo, a razmisljam dokupiti jos ~70-ak jer je cena gigahash-a bas pala. 🙂

Ma samo da mali kopaju, pa kad naprave neku kintu, onda cu razmisljati sta dalje 😉 sad je cena ispod 0.09 što je sasvim korektno 😉

Ja sam prosle nedelje, jos kada je bila jaka cena (~0.017) vecinu rasprodao. I ostane mi 0.2 bitcoina, reko ajde i to cu poslati.

Kad ono:
Pogledajte prilog 126311

I tu izgubim 0.2BTC-a, Support nije hteo nista pomoci. E tu ispi*dim, uzmem slobodan dan i napravim 25 Gh/s free, i imao jos neku sicu + ovo sto su oni iskopali, uzmem jos ~5gh/s. 30 Pici kao ludo, a razmisljam dokupiti jos ~70-ak jer je cena gigahash-a bas pala. 🙂

Pa kako su mene onda provalili i ukinuli mi mnogo manje ovih besplatnih giga heseva? Tebe nisu provalili, tj nisu ti skinuli te besplatne?

Ne bih ti znao reci. Jel si menjao IP adrese, browsere, brisao cache i kolacice iz browsera i menjao adrese na berzama da ne budu iste? Nesto si zeznuo cim su ti mogli povezati naloge. Moji ferceraju sve u sesnaes'.

E pa onda zelim tvojim akauntima mnogo srece i da sto vise pozive. 🙂

Za sada znam trojicu koju su poreko TOR-a isli i svima su obrisani akaunti.

Moze pomoc?
Registrovao sam se na ovaj CEX.IO prebacio 0.109 BTC,vidi ih,kupio za sav BTC GHS na opciju TRADE 09-Nov-13 9-50-34 AM.png
valjda? Sada stoji evo skoro 24h isto na BALANCE 09-Nov-13 9-53-37 AM.png
pise Deposit ! Confirmed! Sta li sam uradio,Gde je Cancel (ako sam pogresio),znaci hocu da kupim 1Ghash ali ne znam kako.

Nisi ih kupio.

Ispodo ovog gde pise "Buy GHS:, upisi u prvo polje (Amount to buy) koliko hoces da kupis. U tvom slucaju 1Ghs. A u drugom polju gde pise Price per GHS, tu rucno uneses po kojoj ceni da kupis (na primer stavis 0.1008). E sad, u zavisnosti kakvu si cenu stavio, trgovina moze da potraje ili 1 sekundu ili par dana. 🙂 Kad stavis vrednost istu ili vecu od one ispisane dole desno(pod Buy Orders), kupovina ce se izvrsiti instant.

Hvala,pazario,sada je ok,rade ovi 1,150 Mhash-a,sad samo da vidimo koliko ce to da pravi btc-a.
Lepo skace ova vrednost,evo ga skoro 400$!

Hvala,pazario,sada je ok,rade ovi 1,150 Mhash-a,sad samo da vidimo koliko ce to da pravi btc-a.
Lepo skace ova vrednost,evo ga skoro 400$!

1GH trenutno ti donosi 10$ mesecno, knc asic do kraja godine isporucuje batch 2 sto znaci da ce diff biti veci od milijardu. Realna cena tog GH koji si kupio je 0.05btc-a.

Khm, ajd jedno n00b pitanje 😀
Jel se zna unapred kada se menja diff za bitcoin ili nagadjate ?

Nazad
Vrh Dno