Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odložena za 2. decembar...njesra :mad:
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=93265
http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/tech_info.html?tag=tabs;summary
http://pc.ign.com/objects/142/14269673.html

I zvanično:
minimum Core 2 Duo 1,8 Ghz, 1,5 GB RAM-a , Nvidia 7900 ili ATI-ja X1900. Preporučena konfiguracija Core 2 Quad 2,4 Ghz / Phenom X3 2,1 Ghz, 2 GB RAM-a (2,5 za Vistu) i Nvidia 8600, odnosno ATI-ja 3870.

Poslednja izmena:
Ne znam kako ću preživeti bez ove igrice™ još mesec dana :(

haha ovo je neko zezanje sacekajte da otvori sajt do kraja prebaci na 21 novembar:d

Smarate sa tim kvaziduhovitim slikama u postovima.
To će biti sankcionisano jer ruži forum, slobodno ispoljavajte umetničku slobodu na drugom mestu/forumu.

Kad na kraju igra izlazi?

aha, vidi se sad posle metlanja :D
Ne stvarno, smara tolika količina offtopic-a, da ne kažem spama.
Treba brigada moderatora da ide za vama i čisti, ne može poštena informacija da se primeti.
Malo samokontrole nije na odmet.

Poslednja izmena:
@Ji 4Tze
Da slažem se sto se tiče slika, mada ja ovaj forum shvatam kao druženje, gde se nekada treba i našaliti. Mislim , ne treba sada da budemo konstantno ozbiljni, ipak igramo igrice *** (sto nas u sustini i cini pomalo ne ozbiljnim jel?)

Po ovom sajtu je, kao date confirmed, mada ce po nekim mojim saznanjima izaci tek polovinom decembra , al' ko zna...

http://gamesweasel.com/blog/news/grand-theft-auto-iv-pc-version/

Priznaj da si unakazio forum, i pola ce ti biti oprosteno :p.

A sto se tice GTAIV, koliko vas PC igraca je probalo igru, zanima me cisto onako, da mogu da pocnem polako da vam je prepricavam :-devil-:

Edit: Igra izlazi 18. (100%) a mi cemo je verovatno vec imati za desetak dana (ne mogu da docekam taj trenutak :happy:)

Poslednja izmena:
OMG OMG prepricaj nam molim te... Enyway, bas je lepo to sto si procitao na mom prethodnom postu release date, al mi molim te objasni zašto misliš da je 100%. Da se ne uobrazis, čisto ti se obraćam da bi imao s kime da pricas na ovom forumu (eto dushevan sam chovek,jache je od mene):d

Smarate sa tim kvaziduhovitim slikama u postovima.
To će biti sankcionisano jer ruži forum, slobodno ispoljavajte umetničku slobodu na drugom mestu/forumu.

Kad na kraju igra izlazi?

aha, vidi se sad posle metlanja :D
Ne stvarno, smara tolika količina offtopic-a, da ne kažem spama.
Treba brigada moderatora da ide za vama i čisti, ne može poštena informacija da se primeti.
Malo samokontrole nije na odmet.

Sama definicija pojma FORUM nije info tabla, vec mesto za diskusije, cavrljanje, tako da uopste ne kapiram opasku, jer nije na mestu. Za informacije o igrama, predlazem vam da napravite na samom benchmark sajtu odeljak koji ce se baviti tom tematikom, a forumu dozvolite da dise onako kako i treba, da se iskazuju i suceljavaju misljenja, a u svakom razgovoru desava se neretko i da se pomalo skrene sa teme, sto nije nista strasno. Naravno da ima postova koji zasluzuju da se obrisu, ali ga preteraste, Boga mu poljubim, majka mu stara :D

Nije lose kad se malo skrene sa teme ali cesto se desava da se malo vise skrene sa teme i onda se pojave 2-3 strane koje nemaju veze sa temom.

Jel igra izlazi 18-og ovog mjeseca ili sledeceg?

^ Ne bih da ti kvarim raspoloženje, ali ta oficijalna vest je od 6. avgusta :p

Izlazi 18. (za neke i ranije). Nemojte vishe da smarate s tim. Nije vam ovo Blizzard pa da licitirate datum izlaska. Ljudi su rekli kada izlazi.

Nije 18. nov. vec drugog decembra imas gore na ign linku zvanicnu potvrdu

igrao sam je neki dan na ps3 u igraonici i vozim pandurskog chargera i slupam ga u neki kamion, i posle 2 sekunde cujem "mars u p**** m****" , ja gledam i neverujem, pogledam napolje i vidim neke klince vani i pomislih da oni psuju.
posle par minuta opet sam napravio fin udes i izvalih da Niko Belicj psuje mamu nekome...........***..... bas je 'nako domacja igra :D :D :D
neverovatno kako su je dobro napravili

Poslednja izmena:
,) psuj srpski da te ceo svet razume !

I ja sam je igrao na PS3 i mogu da potvrdim da Niko ima bogat rečnik psovki. A što se datuma izlaska tiče ne smarajte više - za Evropu i dalje piše 21. novembar. Šta vas briga kad izlazi u Americi, da nećete možda da piratizujete igru, sram vas bilo? :d
I na kraju samo jedno zapažanje, da li ste primetili koliko konzolaši pljuju GTA IV u poslednje vreme? Znači, dok nije bila najavljena za PC - jao kako je dobra, najbolja igra ikada... a sad odjednom ne valja ništa :)

I na kraju samo jedno zapažanje, da li ste primetili koliko konzolaši pljuju GTA IV u poslednje vreme? Znači, dok nije bila najavljena za PC - jao kako je dobra, najbolja igra ikada... a sad odjednom ne valja ništa :)

A gde si to zapazio, u svojoj glavi? ;) Ti kojima se ne svidja se nije svidjala ni u maju/junu, meni je i dalje jedna od najboljih igara ikad, ali kao sto sam i davno pricao, nije bas za ciste 10-ke..

Nisam mislio na sve konzolaše i nikoga ne prozivam, ali i sam malo pogledaj po forumima pa ćeš videti. Ništa zlonamerno, samo moje zapažanje ;)

Mozda je ivan555 u pravu , mene iskreno nervira to deljenje " nase igre us bolje, - e nisu , nase su bolje!". Ja ne delim igre po tome za koju platformu izlaze , vec samo da li su dobre ili ne.

GTA4 me je odusevio , i uopste me ne bi razocarao da je prvo izasao za PC pa tek onda za konzole.
Samo kad bi Gran Turismo serijal slucajno iscureo i za PC :D ...

GTA4 ce biti jako dobra igra kada se pojavi na nasoj platformi, bar se ja tako nadam. Danas sam odgledao kod ortaka koji ima PS3 neke scene i stvarno je super odradjeno, no videcemo...

Ma u Septembru bice u novembru u novembru bice u decembru i tako u krug a bila najavljena za Oktobar:(
Ali bez sumnje bice odlicna na PC a na PS3 je dobra

jel istina da je odlozen za decembar?

screenshot001rj2.jpg

Mislim da je i Rockstar potvrdio Decembar.

Ma ima jos malo , dotad sutajte PES , NBA 2K9 ili nesto , GTA samo sto nije.

Koliko ja vidim pise da izlazi 21 novembra, sta me briga kad ce se pojaviti u americi ili gde vec...

Poslednja izmena od urednika:
Nadam se da ce se isplatiti ovoliko cekanje i odlaganje.

Uvek se isplatilo cekati novi GTA. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno