Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar to nije za PSP?
Sto se primate..

A može da bude i za PS2. Imam tu igru...

***, Štajn i Maxa se pale na GTA:smash:, i onda ja sa njima i dalje ozbiljno da diskutujem o igrama:wall:. Ma otišao benč u ...:d

Poslednja izmena:
***, Štajn i Maxa se pale na GTA:smash:, i onda ja sa njima i dalje ozbiljno da diskutujem o igrama:wall:. Ma otišao benč u ...:d

U svakom slucaju, GTA IV je mnogo ozbiljnije uradjen nego njegovi prethodnici, a da ne pricam u poredjenju sa tvojim omiljenim Turokom :D

Stvarno sta je ovo?
Ne znam tačan naziv GTA IV ovde kaže kao da je Liberty city e sad meni lično 34komada rar fajlova po 100mb deluje jako mršavo za novi GTA postavio sam više radi komentara i eventualno ako neko ima premium account i neki pismeniji protok da proveri pa da javi da bih znao da li da se cimam da ovo jurim da skidam ili ne;)Poučen ranijim iskustvom kada sam umesto COD4 skinuo švedski akcioni film:D ne bih da se zalećem a smatrao sam da je korisno i za druge koji željno iščekuju novi GTA za PC da ne skidaju dzabe:wave:

Poslednja izmena:
haha, kladio bih se da si vise uzivao u tom filmu nego u igri :d:D

Kolika je velicina grada? U poredjenju sa SA (bez pustinja i suma, urbana zona, sto bi se reklo).
I u ime mog sestrica (i moje :D ), kakva su oruzja i cheatovi?

isto kao i gta3

GTA je uvek izlazio u oktobru koliko se ja secam, mozda neki i nije aj sad..:)
Oni imaju problem sa time sto kad ga budu izbacili grafika ce biti cisto smece..za to vreme..
Tako je bilo sa svakim GTA...

A zasto Liberty City Stories i Vice City Stories nisu onda izasli za PC ?

Mrzelo ih:D

Zato što su reciklaža trojke i VC... što ne znači da su loše igre, ali je GTA4 svejedno nova igra i samim tim ne može biti u istoj kategoriji kao LCS i VCS:

Bilo bi bruka da su izbacili LCS i VCS za PC, pazi SA je tada vec bio aktuelan, a ovo sto su napravili je bilo upola od SA sto se mene tice, i nije ni trebalo da izlazi za PC.
Ah da, inace sad se setih reci, sto se tice grafike ja sam za sada poprilicno iznenadjen, tj. zadovoljan, mislio sam da ce da bude losija grafika ( mada su ga i pomerili god. dana mozda su i ispravljali :d )

Poslednja izmena:
steta sto se kola lose ponasaju. ipak se najveci deo igre provodi u njima...

Ja se opasno razmisljao da uzmem kutiju, ali moram da turam PVC prozore. Igra sabija i nije ni cudo sto je prva koja je na Gameskotu dobila 10 i na ostalim sajtovima max ocenu. Cuo sam da je multi, ludilo. Ja pre mesec dana uzeo original GTA:SA za 1300 dindzi. Ko ce da isceka oktobar (ako uopste budu stigli da ga portuju do oktobra), leleeee.:mad::trust:

Ma izacice, ne brini se ;)

Kolika je velicina grada? U poredjenju sa SA (bez pustinja i suma, urbana zona, sto bi se reklo).
Kako kažu, sveukupno je SA mnogo veći. Ali kada se pogleda samo urbana zona (bez pustinja, šuma, okeana, pećina..), onda je LC dosta veći..

isto kao i gta3
?!

A zasto Liberty City Stories i Vice City Stories nisu onda izasli za PC ?
Zato što su te dve igre pravljene prevashodno za PSP, jer za njega nije postojao nikakav predstavnik.

Pomešao sam sa gta3

I šta sad, da ne treba možda da plačemo što dva nastavka na brzinu izbačena da bi se izmuzao još koji dolar nisu izašla za PC? Ovaj "bitniji" će izaći.

Mislim bitniji vama...

Lcs je loš ali Vcs je dobar. I nije na brzinu izbačeno jer su to prevashodno igre za psp. E sad što je jedna uspela, druga nije...

Poslednja izmena:
nisam ja izmislio, rekose ljudi da se kola ponasaju kao camci...

Glupost, definitivno. Model upravljanja je vrlo korektan i nije mi stvarao problem do sada. Naravno, kante koje voziš na početku sigurno nisu tako prijatne za vožnju :)

Will GTA IV Come to the PC?
We discuss the possibilities.
Jason Ocampo: It's safe to say at this point that Charles is our point man on GTA IV. Unfortunately, due to circumstances, I won't be able to even start playing until the middle of next week.

Anyway, it looks like we're in agreement that GTA IV is only a matter of when, not if. There have certainly been some interesting ideas thus far. I'd like to take a moment to invite our readers to let us know what they'd like to see in a GTA IV for PC. You can use our comment box below, or shoot over an email.

Poslednja izmena:
Upravo odgledah HD opis. Neka ostane konzole ekskluziva:).

Igra je stvarno odlična i šteta bi bila da ne izađe za pc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno