Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitao sam na par sajtova da je izasla xbox verzija valjda ce i pc pre roka.

Glavni lik jeste Srbin, gledao sam klip, pricaju na srpskom...

prva misija, kidanje nekoliko albanaca...

Upishesh dole podatke, aceptujesh da se slazesh sa navedenim tekstom i automatski krece dl?

Aha, znači, mora da se potpišem.. pfff
OK, hvala, skinuto :p

ZNaci, cak i srpski pricaju na ruskom :D Koji smeh :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-2243940137317182581&q=GTA 4 gameplay&hl=en

Kaze lik na 00:51 NEVEROVATNO i na 01:28 UVEK ISTO, NIKAD DRUGACIJE, i na 02:11 MOLIM TE, RECI DA (kao da je kod maticara:D) :p, a muzika je ... ona sto zvuci kao ruska ... kaooooo sa Evrovizije :D

Na 00:37 kaze "Ti si dobar u ovoj igri?". :) Citam ove GTA forume i ne verujem koliko se Srbi, Hrvati i muslimani raspravljaju koje je Niko Bellic nacionalnosti. A da pricaju retardirano, pricaju.

Mhahahahha, kako je carski kada je pijan :D
btw u pogresnom forumu si postovao ovo :p

Extra, mozes da se napijes i budes pijan, mozes da se vozis u taksiju a da ti ne vozis, i mozes da dobijes blowjob u lokalnom striptiz klubu !

O bozhe ! Skinuo sam par HD gameplay filmica i dok ih gledam nesvesno uzimam gamepad tripujuci se da igram :S::(:D

Vr' b'teee !

Priča je neverovatno dobra za jednu igru. I ne mogu da verujem koliko toga ima u igri, savršeno! Voice acting je u 99% slučajeva top notch!

Igra je za sada najbolja za xbox360, zato sto ce biti moguce da se ispumpavaju extras sa xbox live! Igrao sam malo u radnji i odusevljen sam, zato sto sam imao igru vec u nedelju, radim u radnji elektronike :p

Ponosni vlasnici xbox-a uzivajte u gta4 po neverovatnoj ceni od 199,99 din i ajd neko da napise neki malo opsirniji opis da malo bolje vidimo o cemu je rec,jer svi bace po koji komentar i napisu dobra je ,super je ,bla,bla a niko nista konkretnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno