Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve prethodne, (III, Vice City, San Andreas), sam odigrao na mom bivsem PS2. Iskreno, igra mi je uvek imala jak konzolaski feel, sto ne mora da znaci nista lose... Cak, naprotiv, GTA i sl. igre su, bar po meni, konzolne igre, koje ce svakako uvek bolje ispasti na konzolama nego na PC-ju. Ne znam da li bih uopste mogao da se naviknem na GTA na racunaru...

Nemoj 'se ljutiš, ali ovo nikada neću razumeti. Imam mnogo duži igrački staž na konzolama nego na PC-ju (počevši od Master Systema i NES-a krajem osamdesetih), ali ne vidim zbog čega jedna igra može da ispadne bolje na konzoli, nego na PC-ju. GTA III i Vice sam prešao na PC-ju, San Andreas na dvojci, ne vidim neku razliku. Ako su problem kontrole, zaboga, kvalitetan džojped nije više od 30 evra.

Hehe bice to dobra igra...posebno sto je glvni protagonista u igri Srbin.:smash:

Pa da je Srbin, i nije ;)

Normalno je da igre treba da zabave i opuste, meni licno se ne svidja GTA iz mnogo razloga (previse uproscena, laki zadaci, smehotresno pucanje, krimos koji na bicikli bezi po kraju itd.), mozda sam malo preterao sa granicom do 18, ajde neka bude do 22 :). I opustite se malo, nisam imao nameru bilo koga da vredjam. cheers

U pravu si, svaki GTA je bio smehotresna igra, meni se tresao stomak od smejanja :p
GTAIV ce da bude malo ozbiljnija igra i zato jedva cekam da ga igram (ali ne na PC-u) :)

Laki zadaci? Jesi ti vozio onaj helikopter po gradilistu ? :D

U pravu si, svaki GTA je bio smehotresna igra, meni se tresao stomak od smejanja :p
GTAIV ce da bude malo ozbiljnija igra i zato jedva cekam da ga igram (ali ne na PC-u) :)

Kad tvoj PC to ne može da podnese:p

To je više hrvatsko ime i prezime :D

Slazem se , kao i sva prezimena na "ić". Od hrvatskog glagola " Ići " / venio, venire /:smoke:

Dosta OTa. Gta IV izlazi dan pred prvi april 2008. Sto ce reci na Walpurgisnicht.

Pozdrav svima.

Slazem se , kao i sva prezimena na "ić". Od hrvatskog glagola " Ići " / venio, venire /:smoke:

Dosta OTa. Gta IV izlazi dan pred prvi april 2008. Sto ce reci na Walpurgisnicht.

Pozdrav svima.

Misliš dva dana pre Prvog Maja...:smoke:

Poslednja izmena:
Na PCu sam igrao sve GTA naslove, a GTA Vice City mi i dan danas stoji instaliran i s vremena na vreme ga igram. Meni je to jedna od najboljih igara svih vremena. I ne znam, imao sam i PS2 i gta na njemu i uopste mi nije bio toliko dobar trip kao kada igram na tastaturi-mis. Navika je cudo:p

Vidim da svi pričate da će ovaj nastavak biti drugačiji od drugih pa ako bi neko mogao da mi napiše razlike. Pošto su mi dosadašnji delovi bili glupi. Ozbiljno pitam, nisam se informisao jer me nije interesovalo ali ajde da čujem promene.

Ako su ti dosadasnji delovi bili glupi, tesko da ce ti se i ovaj svideti. Keywords "vece, krvavije, brutalnije,..." :D

Zanel sam se:type: ... izlazi pred prvi maj, na grand climax.

Nemoj 'se ljutiš, ali ovo nikada neću razumeti. Imam mnogo duži igrački staž na konzolama nego na PC-ju (počevši od Master Systema i NES-a krajem osamdesetih), ali ne vidim zbog čega jedna igra može da ispadne bolje na konzoli, nego na PC-ju. GTA III i Vice sam prešao na PC-ju, San Andreas na dvojci, ne vidim neku razliku. Ako su problem kontrole, zaboga, kvalitetan džojped nije više od 30 evra.

Nisam mislio bukvalno "ispala" bolja, vec da zboig nekih svojih specificnosti vise lezi konzolama nego PC-ju. To je cisto moje misljenje, sto, naravno, ne mora da znaci da sam upravu. ;) Takodje smatram da su strategije iskljucivo PC igre. Iskreno, ne kontam kako neko moze da igra C&C3 na Xboxu 360... :zgran:

Mapa NY u GTA IV:

http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/03/gtamap12-thumb.jpg
gtamap12-thumb.jpg

To je nekakav PAL leek - interesantno je da ni IGN ni GameSpot nemaju opis u ovom momentu.

Powerful! : )
Swidja mi se onaj deo kad ispadne iz auta.hahaha.Bwuka...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno