Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Zasto treba jaca masina i karta kad kazes ide ti na high u 1680 x 1050? I to bez stucanja
Nema logike to sto si napisao

Jeste nema logike, ali kada upalim fraps i vidim da mi prikazuje 20fps onda se ipak zabrinem.

Br@n@c
ja bih se na tvome mestu zabrinuo sto tako lose radi na tvojoj masini.

Poslednja izmena:
Jeste nema logike, ali kada upalim fraps i vidim da mi prikazuje 20fps onda se ipak zabrinem.

Br@n@c
ja bih se na tvome mestu zabrinuo sto tako lose radi na tvojoj masini.

Pa dobro i ne radi bas sad toliko lose, ja sam dosta zadovoljan da mi average bude tu oko 40/manje fps, ipak sam ga igrao na velikoj rezoluciji i na jakim detaljima, mada sam ocekivao da cu moci popaliti smoothing na 2x ali verujem da ce full biti bar malo optimizovaniji tako da nece biti problema.
Evo malo screenshotova sa ukljucenim frapsom:

Poslednja izmena:
Ne fali tu nista. Odigrao sam demo i takva je grafika, a i nista joj ne fali po meni, jako je dobra. Veliki je plus sto nije gutac memorije.

Igra je stvarno puna detalja, ne znam kakav je ono bump maping ali za sada jedan od najboljih sto sam video. Likovi su posebno detaljni... a najbolje se vidi u skriptovanoj borbenoj sceni posle spustanja korz onu rupu, krstas ili sta je vec, glava/lobanja mu prekrivena sa chainmail kapujacom, oblivena krvlju... zlo, cisto zlo. Jedino sto mi se ne svidja je voda, nekako ne izgleda mokro.

Poslednja izmena:
meni radi isto ko i brancu samo u 1280x1024. Neverovatno ali ja sam zadovoljan do 00 :D Bolesno je ovo skroz, i svidja mi se. Naravno, nema veze sa undyingom ;)

zanimljivo je da radi u zatvorenom puno bolje od vegasa iako je identican engine a i kolorit bogami ;)
nemam pojma kako je sa novijim patchom ali vegas je imao uzasne fps dropove u zatvorenom (!?) dok je "napolju" radio k'o zmaj
doduse i nvidia je peglala drajvere za ut3 based igre :smash:
Jericho ne koristi Unreal Engine 3, vec Mercury engine ...

eh,prespavao sam taj podatak izgleda :)
izgleda vrlo,vrlo slicno da ne kazem isto...mozda su malo "pozajmili" code-a od ut3 ko zna :D

Poslednja izmena:
Ja se nadam da ce se radnja odigravati i na otvorenom prostoru.Sve screenove koje sam video su u kanalizaciji ili sta vec.Uhvatice me klaustofobija od zatvorenog prostora. :p

Na X200-15K sve na full osim advanced smoothinga, 16x10 (1680x1050) glatko tece. Nisam probao fraps na vistu, veceraske sam dobio komp i malo mi je frka da igram na touchpad-u ali igra izgleda veoma obecavajuce :D

Na X200-15K sve na full osim advanced smoothinga, 16x10 (1680x1050) glatko tece. Nisam probao fraps na vistu, veceraske sam dobio komp i malo mi je frka da igram na touchpad-u ali igra izgleda veoma obecavajuce :D

izvini ali ne razumem ni reci ni hardwera koji si potovao. 8700gt ?@ wtf ? ti pises x200-15k ?! Advanced smoothing je aka AA.

ovo govorim za sve - ovo NIJE UE3 masina (iako lici ko jaje jajetu)

bas, ja ukljucio odma 2x, apply, i ode fps sa 60 (u meniju) na 24 :D

Motion sickness. Kretanje katastrofa, i glavnog i ostalih karaktera. Treba ceo šaržer uzija da se obori 1 neprijatelj. Borbe konfuzne generalno. Event veoma solidan, mada nije baš isto kao kada se igra preko gamepada. Ima potencijala, videćemo kada izađe full. Šteta što je kretanje katastrofa, imam osećaj kao da vodim pijani buzdovan sa sabljom i mašinkom...

uf uf uf ne slazem se sa filipenkovom izjavom, ja sam se istinski uziveo i to u sred bela dana!!! Mogu tek da zamislim kakav bi gusht bio igrati nocu!!!! Pomenuo si uzi, znaci odnosi se na ribu sa mesarskim nozem i uzijem, roknes ga malo u vuglu uzijem i posle secnes machem, very simple :d dopada mi se onaj HOMING BULLET power , eeeeexcellent
BurnsExcellentSticker.jpg

Ako se posmatra samo kao horor FPS trebalo bi da bude dobro. Mada, demo je jako kratak da bi se nešto više reklo o igri. Dobro deluje i to što su tri karaktera različita pa i to malo poboljšava igranje. Mislio sam da će kartica malo bolje da se nosi sa ovim... Slike su na 1280 high, bez AA i senke na low:S:

Prilozi

• Jericho 2007-09-29 00-39-10-23.jpg
    Jericho 2007-09-29 00-39-10-23.jpg
    122 KB · Pregleda: 113
  • Jericho 2007-09-29 00-44-13-20.jpg
    Jericho 2007-09-29 00-44-13-20.jpg
    174.3 KB · Pregleda: 150
  • Jericho 2007-09-29 00-44-21-64.jpg
    Jericho 2007-09-29 00-44-21-64.jpg
    160.7 KB · Pregleda: 125
Klokni malo tog Gainwarda,greota da ga drzis na defaultu,to je razocaravajuci frame rate za tu graficku.

Klokni malo tog Gainwarda,greota da ga drzis na defaultu,to je razocaravajuci frame rate za tu graficku.

Slabo je napajanje za te stvari, a i staro je već:(. Uzeću neko drugo pa onda. Čak i da klokujem ne verujem da bih dobio više od 2-3 frejma ovde.

nesto se taj engine kanda tripuje sa nvidijom, sto ce reci ocekujete da vidija izbaci drajvere koji poboljsavaju performanse u igri. A mozda se i ja tripujem :p

prilog: sve max, sve on sem AA, 1280 rez...Ova poslednja sa 29fps je i najmanje dokle ide framerate, tj tu ej na 30.

masina a64 s939 venice single core @2700mhz
2gb ddr1
x1900xt

(pisem ovo posto cu za koji sat da upakujem novu masinu :d )

Prilozi

• Jericho.exe 0 07-38-13 .jpg
    Jericho.exe 0 07-38-13 .jpg
    164.1 KB · Pregleda: 84
  • Jericho.exe 0 07-40-45 .jpg
    Jericho.exe 0 07-40-45 .jpg
    240.8 KB · Pregleda: 107
  • Jericho.exe 0 07-43-35 .jpg
    Jericho.exe 0 07-43-35 .jpg
    144.1 KB · Pregleda: 76
  • Jericho.exe 0 07-50-00 .jpg
    Jericho.exe 0 07-50-00 .jpg