Šta je novo?

Clementine ne učitava APE fajlove

Rekoh ti, čist 16.04 desktop, ažuriran, instaliran cleme, ne pušta. dodao ovaj libav, pušta, kako i zašto pojma nemam.

Kod:
/var/log/apt/history.log

Start-Date: 2016-07-17  00:03:10
Commandline: apt-get install gstreamer1.0-libav
Requested-By: ovuckovic (1000)
Install: libopencv-imgproc2.4v5:amd64 (2.4.9.1+dfsg-1.5ubuntu1, automatic), libavfilter-ffmpeg5:amd64 (7:2.8.6-1ubuntu2, automatic), 
libzmq5:amd64 (4.1.4-7, automatic), libbdplus0:amd64 (0.1.2-1, automatic), libass5:amd64 (0.13.1-1, automatic), 
libpostproc-ffmpeg53:amd64 (7:2.8.6-1ubuntu2, automatic), libaacs0:amd64 (0.8.1-1, automatic), libgme0:amd64 (0.6.0-3, automatic), 
libssh-gcrypt-4:amd64 (0.6.3-4.3, automatic), libtbb2:amd64 (4.4~20151115-0ubuntu3, automatic), libsodium18:amd64 (1.0.8-5, automatic), 
libswscale-ffmpeg3:amd64 (7:2.8.6-1ubuntu2, automatic), libavresample-ffmpeg2:amd64 (7:2.8.6-1ubuntu2, automatic), 
libopencv-core2.4v5:amd64 (2.4.9.1+dfsg-1.5ubuntu1, automatic), gstreamer1.0-libav:amd64 (1.8.1-1~ubuntu1), 
libmodplug1:amd64 (1:0.8.8.5-2, automatic), libbs2b0:amd64 (3.1.0+dfsg-2.2, automatic), 
libavformat-ffmpeg56:amd64 (7:2.8.6-1ubuntu2, automatic), libbluray1:amd64 (1:0.9.2-2, automatic), 
libflite1:amd64 (2.0.0-release-1, automatic)
End-Date: 2016-07-17  00:03:41

PS
Numera je ista ona što je okačio OP, ništa nisam menjao. Samo sam u cleme probao da mi nađe omot, eno ga u donjem levom uglu.

Dobro i ovo je neki trag, pregledati da li su instalirani svi ti fajlovi kad je instaliran gstreamer1.0-libav, mene kopka pa cu da proveravam sve zivo. Pozdrav :)

Poslednja izmena od urednika:
Joj gluposti radi kad dodam ceo direktorijum na kojem mi uopste nije muzika sem tog fajla i onda kad pretrazi ceo dir izaberem u clemetini taj ape i svira. Joj gluposti, vecu glupost nisam video, u 14.04 kazem da otvori taj file sa clementinom on otvori i svira a ovde ova glupost, ne mogu da verujem sta ljudi rade.

Hahahah, da, sada i ja probao i radi tako, dakle kada dodam fajl u library, vidi ga, sve normalno ispisano i pušta ga bez problema.
Dok kada fajl nije u library nego desnim klikom na fajl odaberem "Open with Clementine" ništa se ne dešava.

Hahahah, da, sada i ja probao i radi tako, dakle kada dodam fajl u library, vidi ga, sve normalno ispisano i pušta ga bez problema.
Dok kada fajl nije u library nego desnim klikom na fajl odaberem "Open with Clementine" ništa se ne dešava.
Hahaha, bas tako a mi se ubismo, trebao sam da dam cerki ona bi provalila odmah jer je navikla na te fazone a ja klasika desni klik na fajl pa open with Clementine.
Navika a autor hoce da nas oduci od toga nego sve u neke bibilioteke pa onda plejliste itd....Sto da bude jednostavno kad moze komplikovano.

Аudacious - багује на свакој Линукс дистрибуцији,дигао сам руке од њега још одавно.
Deadbeef - не раде еквилајзери како треба ни у једној дистибуцији.

Ради се о томе да ми треба плејер који чита спојене flac фајлове,да не морам да их сечем и раздвајам. Kao што ради Deadbeef и Clementine.
Не можеш овако да их квалификујеш, не багују програми него багује нешто код тебе, ко зна шта. Јесте да слабо користим Audacious али напиши како багује па да пробам(о) да ли је тако. Што се еквилајзера тиче, то је плагин, можда постоји још неки, можда можеш да нађеш неки посебан еквилајзер, мада сам ја написао шта мислим о томе. Ако баш хоћеш да мењаш звук, иди лагано и мењај мање па можда и не забрља. Не користим их јер немам аналајзер. Ако бих то и хтео, на појачалу постоји пристојан еквилајзер (све на нули деценијама) па бих ту подешавао. Не очекуј да ти плејер реши недостатак аудио система или акустике собе.

Сваки нормалан плејер би морао данас да пусти било који лослес фајл уколико постоји одговарајући cuesheet фајл у коме су детаљи. Евентуално може да се "углави" у сам лослес фајл па да одмах свира али немам обичај да тако радим. Неће ни Клементина а ни било који други да их подели без тога.

Nazad
Vrh Dno