^zanima mene. nikad ne pobedih preko cetvrtog nivoa, kad sam igrao vece mpe. jer je jadac sto AI nije bolji, nego dobija besne bonuse na proizvodnju i istrazivanje(a un nisu my weapon of choice). podeli savete, kako zaustaviti nenormalno brzu expanziju? dok ja napravim workera oni vec imaju 3 grada, nije humano, bas. to je ono sto me je nerviralo kod civ serijala, sto nema strateskog izazova, nego ili nema izazova uopste, ili je protivnik brzi x puta od tebe, pa se snadji.
ima li neka strategija a da moze online da se cepa
podelite strategije molim. ja sam pokusavao svasta...
+1Veruj mi, CiV V može vrlo lepo da se igra. Ja recimo na sedmom nivou (Immortal) sasvim komotno igram, a na šestom (Emperor) mogu da izgubim samo ako sam pijan. Pritom ima igrača koji su daleko, daleko bolji do mene...
Možda bi najbolje bilo da odabereš civilizaciju koja ti se sviđa, pa da igraš sa njom određen tip mape na npr. petom nivou (King). Mogu i ja da započnem partiju paralelno, pa da razmenimo ideje...
Još uvek nisam dobio Deity sa Venecijom. Imam utisak kao da ubadam loše mape. A u realnosti, ne mogu da preokrenem stvar u svoju korist...
Pobedih sa venecijom politcki (pokupujes alijanse na kraju sa svim preostalim cstates i platis par glasova preko delegata)Standard , emperor., eart , standard.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari