honda
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2006
- Poena
- 319
Mora i tastatura malo da se omrsi, red je![]()
Vala i to sto kazes!:smash:
Mora i tastatura malo da se omrsi, red je![]()
Mašina za sudove je zakon. Tastatura bude k'o nova.
Samo obavezno je treba dobro osušiti posle. Par sati sunčanja napolju i to je to.
Slazem se da je masina za sudove zakon. Samo posle toga malo skripe dugmici, pa ih treba malo podmazati...
Ako su u pitanju veći tasteri (space, enter, shift...), oni obično imaju jednu čeličnu žicu, koja omogućava da se taster ravnomerno pomera čak i ako pritisnete na jednom kraju (npr. space). Ako ti baš i tasteri slabije rade, onda nečim podmaži delove te žice koji klize po kućištu tastature.Cistio sam tastaturu, tako da sam skinuo gornji deo sa tasterima, i trljao ih fairiem, pa vodom.... jer su se par tastera lepila od prosute kole...
Naime sad mi ne klize tako lako tasteri kao ranije, da li mogu necim da se podmazu ili sta vec da se vrate u stanje kao novo?
Trebao si da kupiš identičnu tastaturu i da iz nje izvadiš žičicu i ubaciš je u svoju staru, tako ne bi bacio 3h trudaJa kad sam otvarao moju tastaturu staru 4 godine nad kojom najcesce jedem
Unutra je bilo 1 cm sloj naslaga
Jedva sam ocistio posle 3 sata mucenja i onda dok sam vracao dugmice polomim zice na space tasteru odem i kupim novu za 10 evraali mi bilo zao 3 sata ciscenja
![]()
Prvo uslikam tastaruru zbog rasporeda dugmica, onda ih lepo sve povadim na peskir po redu.
Sve ocistim vodom sa malo deterdzenta za sudove i prebrisem magicnom krpom.
Sklopim nazad i to je to.
Jedva sam ocistio posle 3 sata mucenja i onda dok sam vracao dugmice polomim zice na space tasteru odem i kupim novu za 10 evraali mi bilo zao 3 sata ciscenja
![]()
gremline
I ja sam koristio masinu za sudove, jednostavno, lako i brzo, samo treba dugo da se susi posle. nisam primetio da 'skripe tasteri'
ja mislim bas suprotno, zimi je vazduh suv, ostavis je pored radijatora i gotovo za par dana, letos sam morao da cekam dve nedelje. problem je sto voda udje unutra; a sunce/UV moze da pozuti plastiku ako je stara tastatura.
Nije samo burek, ima i kikiriki, kifle, hleb, noblice, domacica, plazma, pardon grisine ( sa kikirikijem )...
Tastatura Logitech DeLuxe ( ona skroz obicna ), crna je fabricki, nije toliko prljava, jos se vide bela slova.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari