Pa ne potapam ni ja... uzmem i ribam je krpom sa izbeljivacem.ma ja imam komplet mx5000 laser
mx 5000 tastaturu.
problem je sto ne mogu tek tako da je potopim jer ima neki sugavi lcd
Nije masna... niti jedem na njoj. Prasinu izduvam kompresorom, ali problem je sto od koriscenja i prasine plastika pozuti, a nije glatka, vec ima neku teksturu, pa se mora ovako.jedete burek na tastaturi, pa ne moze usisivacem/magicnom krpom i etanolom?
Dosta bre! Ide mi voda na usta, ima da natopim tastaturuNije samo burek, ima i kikiriki, kifle, hleb, noblice, domacica, plazma, pardon grisine ( sa kikirikijem )...![]()
Ja je samo povrsinski cistim, a kad pocne da koci da treba unutrasnje, brate kupim novuMislim za 8 evara...
Mislim, sebe volim malo vishe od toga da kupujem bilo shta shto nonstop imam u rukama za 8 evra.
Ako je mnogo prljavo, otvorish, izvadish sve "delove na struju" ostatak potopish u mlakoj vodi sa deterdzentom, trljanje, ispiranje, sushenje... Sastavish i imash tastaturu kao novu.
kod mene je pre u tastaturi bilo zemlje, uglja, hrane za dan-dva da se izdrzi itd
Izvadio sam sve tastere par puta presao alkoholom sve povrsine, e da pre toga sam uzeo neku staru cetkicu za zube i iscetkao prostore izmedju tastera, svaki taster alkoholom.... Trajalo je 2 sata, posle toga - ko nova ...vredelo je![]()
Ne brini, to se desava samo jednom (za jednu tastaturu) :d:d:d...Nikad mi se nije desilo da je unistim.
.....za moju slavu tastatura se napila i koka kole i rakije i vina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari