drapin je napisao(la):Samo blago navlazenu "magicnu krpu", ali ne onu "cupavu" (obicnu) nego glatku (Vileda), pa poliranje sa suvom istom![]()
Gedza je napisao(la):Kvalitetni monitori imaju "premaz" koji koristi da ublazi refleksiju ekrana. Ta suptanca se razlaze pri koriscenju hemikalija i "guli" upotrebom ostrih predmeta ili grubih krpa. Ciscenje vrsiti iskljucivo Mekanim pamucnim materijalom, bez hamijski aktivnih suptanci. Nema fleke (pri normalnoj upotrbi) koju huktanje i pamuk ne mogu da skinu sa ekrana.
Lično, o tome strogo vodim računa, ali uvek se nađe neki "zemljoradnik" koji mora malo da pokazuje malo prstima.Prvenstveno treba biti disciplinovan i ne pipati rukama ekran (zasta sluzi kursor?) i samo brisati prasinu, koja se lako skida.
ivo.r je napisao(la):Lično, o tome strogo vodim računa, ali uvek se nađe neki "zemljoradnik" koji mora malo da pokazuje malo prstima.Reč je izgleda o patološkoj pojavi pošto bilo kakve molbe/opomene ne daju efekta.
majka je napisao(la):takvima svakako uvek moras da podviknes da bi skapirali o cemu se radi...
mislim da ne treba preterivati sa brigom o ciscenju [mislim na ono kao koji model krpe i sl...]...zar nije dovoljna pamucna krpa[gace, majica...] i obicna voda - em ne rastvara, em ne grebe...
Geek_master je napisao(la):ko bebina guza.
Amon_Ra je napisao(la):Haha pa ti si bash neki siroma kada koristis taj papir, ma daaaj Geek-u jel ti to ozbiljno?![]()
ivo.r je napisao(la):Lično, o tome strogo vodim računa, ali uvek se nađe neki "zemljoradnik" koji mora malo da pokazuje malo prstima.Reč je izgleda o patološkoj pojavi pošto bilo kakve molbe/opomene ne daju efekta.
Shale je napisao(la):Kada smo vec kod patoloskih pojava
Da li vam se desilo da u toku razgovora na temu racunara rukama pokazujete tastere sa tastature npr Ctrl,Alt Del ili ctrl C ctrl V etc...
Povremeno se zabrinem za svoje zdravlje
A tek dok sedim za racunarom , pricam s nekim i krenem kursorom misa da mu pokazem nesto sto se nalazi na zidu ispred nas....
Strasno
Mislim da je vreme za odmor![]()
Ajd...
silverglider je napisao(la):Meni je, inace, tastatura vodila na listi problema sa ciscenjem; skupljala je sve od susama do pepela (dok nisam ostavio cigare). Tasteri se i ciste, ali ko ce to non-stop otvarati da istrese entropiju napolje ?
uuu, ideja zvuci opasno boomGeek_master je napisao(la):Znate ono kad prikljucite dva misa, jedan na USB, drugi na ps2, pa mozete da pomerate kursor sa oba istovremeno... moram da nadjem nesto sto ce da mi omoguci dva kursora... zamislite kakva bi to *******cija bila![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari