cof - bio sam peshadija, jurishnik, desetar. nije off, jer je to neshto shto nas cheka sve, odnosno neshto shto svi moramo/morali smo da prodjemo.
shta sam ja radio - trpeo sva ta sra*ja, dranje i ostalo, posle 10arske obuke su me bukvalno vodili da bi oni sedeli u ladovini a ja da obuchavam vojsku, bio sam u kasarni gde je 90% likova poslato sa najnizim mogucim intelektom (peshadija) i nas par sa dobrim rezultatima na pregledu, da budemo 10ari ...
shta sam izvukao pozitivno:
1. psihoanaliza shireg karakternog opsega (mozete da se smejete i sprdate kolko ocete, meni je to vredno iskustvo)
2. imao sam gadjanja i obuku iz: Pishtolja (765, CZ99, shkorpion sa manevarcima), automatskom pushkom, i M76 snajperom (nazalost, ljudi dan danas veruju da je gadjanje snajperom ko u CS - stavish krstic na lika, i raspalish, a u stvari je veca nauka od vecine stvari) - meni je to takodje korisno, jer predvidjam 3WW, i apokalipsu. opet - smejte se, ja sam ozbiljan.
3. bio sam u pozarevcu, gde sam za 6 meseci sa'vato vishe riba nego u svom zivotu, a opshte sam poznat kao kershme. pritom - pozarevac + smederevo - najzgodnije ribe ikada ( bioloshka frekvenca, genetika)
4. povecao sam sopstveni endurance na psihichki i fizichki napor.
5. nabacio mishice k'o zlo, i da nisam slomio nogu sa skutera, verovatno bi sad lichio na staloneta.
eto. vojska je zakon.