Šta je novo?

Cime se bavite?

Apsolvent na ETF-u, tehnička podrška (C#, sqlserver) u jednoj manjoj domaćoj firmi a ranije bio dj, tonac, muzički saradnik i voditelj autorske emisije na radiju.
.. i zaboravih: vojnik na civilnom služenju vojnog roka :)

system administrator relacione baze podataka

Sistem inzenjer za IBM system x seriju, Microsoft i prateće softwareove (tivoli i tako) i eto, radi se.

Jos uvek suvlasnik netkafea :)

Potajno se nadam kraju svega usled krize i odlasku na zemljoradnju :=)

Niste svesni kolko propushtate neodlaskom u redovnu vojsku ...

[OFF]

Bas me zanima sta si ti bio u vojsci, pa mislis da bilo ko, propusta bilo sta?

koga zanima neka cita...
uzmimo na primer gardiste, prva obuka u Valjevu, disciplina i rad kao sto se i ocekivalo, a provociranje,podbadanje,izazivanje,psovanje,opsti bezobrazluk nije ocekivano, ponasanje kao prema svinjama, 7 dana logorovanja pod snegom debljine 30cm bez ikakvog grejnog tela, na temperaturama manjim od nule uz uzasni vetar koji prodire do kostiju, svi redom bolesni, nadredjeni naravno u svojim velikim satorima pored peci. Ljudi od torture dobijaju aritmiju, i ne odobravaju im izuzetak iz marsa uz brdo, pod punom ratnom opremom....

a onda dobijes prekomandu, garda na Dedinju, ocekujes nesto bolje, a dobijes tri put gore, "olizes mi jaja" i slicne zargonske "ispale i provale" od strane ljudi koji bi trebali da te nauce nekim drugim vrednostima, a postizu samo kontru i izizazivaju u tebi pitanje, sta mi je ovo trebalo
groznica, 39,5 temperatura, celu noc u sobi bez grejanja, pokriven carsafom i cebetom, cekas jutro da zamolis da te prebace u sanitet, ali naravno nikome ne pada napamet, pa onda zoves ortake da te voze....
doktori u sanitetu koji te teraju u tri lepe i pitaju se sto salju takve mamine maze...
vojna policija koja ti kaze da bi te tukla do krvi, cisto da vidis kako moze da bude lose i da boli

i onda ti "ozdravis", pa te tako zdravog posalju na logorovanje 8 dana na granici sa Rumunijom...

i tako u nedogled....

Poslednja izmena:
kao npr?

p.s. pre 2 meseca sam odsluzio civilku Ministarstvu Odbrane i ne mogu vam opisati kakvo je zezanja bilo i ne bih ga menjao ni za jednu redovnu vojsku.I ako volim oruzje izabrao sam civilku zbog vecje kolicine slobodnog vremena(kada sam birao civilna vs. redovna trebalo je da pocnem da radim jedan vecji posao pa je prevagnula civilna a i to da ne trpim nikakav autoritet a kamoli izivljavanje neke seljacine nadredjenog i pokusaj maltretiranja od strane iste ,tako da bih garant napravio neko sr4nje)

sorry za OT

Poslednja izmena:
cof - bio sam peshadija, jurishnik, desetar. nije off, jer je to neshto shto nas cheka sve, odnosno neshto shto svi moramo/morali smo da prodjemo.

shta sam ja radio - trpeo sva ta sra*ja, dranje i ostalo, posle 10arske obuke su me bukvalno vodili da bi oni sedeli u ladovini a ja da obuchavam vojsku, bio sam u kasarni gde je 90% likova poslato sa najnizim mogucim intelektom (peshadija) i nas par sa dobrim rezultatima na pregledu, da budemo 10ari ...

shta sam izvukao pozitivno:

1. psihoanaliza shireg karakternog opsega (mozete da se smejete i sprdate kolko ocete, meni je to vredno iskustvo)

2. imao sam gadjanja i obuku iz: Pishtolja (765, CZ99, shkorpion sa manevarcima), automatskom pushkom, i M76 snajperom (nazalost, ljudi dan danas veruju da je gadjanje snajperom ko u CS - stavish krstic na lika, i raspalish, a u stvari je veca nauka od vecine stvari) - meni je to takodje korisno, jer predvidjam 3WW, i apokalipsu. opet - smejte se, ja sam ozbiljan.

3. bio sam u pozarevcu, gde sam za 6 meseci sa'vato vishe riba nego u svom zivotu, a opshte sam poznat kao kershme. pritom - pozarevac + smederevo - najzgodnije ribe ikada ( bioloshka frekvenca, genetika) :)

4. povecao sam sopstveni endurance na psihichki i fizichki napor.

5. nabacio mishice k'o zlo, i da nisam slomio nogu sa skutera, verovatno bi sad lichio na staloneta.

eto. vojska je zakon.

Zato bre imas neodoljivu zelju da trolujes gde stignes ?! :mad:

Banderash ovde . Moja firmica,laganica,ne duva mi niko za vratom ... ,)

[OFF]
pa vi mora da ste mnogo dobro jeli mesa, jer od pasulja misice neces dobiti...

ma ni nema veze...

:wave:

Nemam nekretnine u vlasništvu ali sam perspektivan, visok i plav (potvrdiće oni koji me znaju )

Ima plave brkove ^ :d.
Ne radim nista (stalno razum se, tu i tamo nesto bidne preko omladinske, mada redje u poslednje vreme, ponekad nadzirem birache :smoke:, mada sad ova vlada rock stabilna, nece tu biti para za mene jos dugo :d), studiram evo vec ce biti deveta godina, menjam fakultete ko Floyd, i naravno civilna vojska -> Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Valjda se necemo videti tamo ;).

@igore
Nisam znao da si bio u redovnoj.
Sad se sve nekako uklapa, sve ti je oprosteno :d :p.

Poslednja izmena od urednika:
Ako ovaj igoritza napise jos nesto o tome kako mu je super bilo u vojsci bacicu peglu majkemi :S:

cof - bio sam peshadija, jurishnik, desetar. nije off, jer je to neshto shto nas cheka sve, odnosno neshto shto svi moramo/morali smo da prodjemo.

shta sam ja radio - trpeo sva ta sra*ja, dranje i ostalo, posle 10arske obuke su me bukvalno vodili da bi oni sedeli u ladovini a ja da obuchavam vojsku, bio sam u kasarni gde je 90% likova poslato sa najnizim mogucim intelektom (peshadija) i nas par sa dobrim rezultatima na pregledu, da budemo 10ari ...

shta sam izvukao pozitivno:

1. psihoanaliza shireg karakternog opsega (mozete da se smejete i sprdate kolko ocete, meni je to vredno iskustvo)

2. imao sam gadjanja i obuku iz: Pishtolja (765, CZ99, shkorpion sa manevarcima), automatskom pushkom, i M76 snajperom (nazalost, ljudi dan danas veruju da je gadjanje snajperom ko u CS - stavish krstic na lika, i raspalish, a u stvari je veca nauka od vecine stvari) - meni je to takodje korisno, jer predvidjam 3WW, i apokalipsu. opet - smejte se, ja sam ozbiljan.

3. bio sam u pozarevcu, gde sam za 6 meseci sa'vato vishe riba nego u svom zivotu, a opshte sam poznat kao kershme. pritom - pozarevac + smederevo - najzgodnije ribe ikada ( bioloshka frekvenca, genetika) :)

4. povecao sam sopstveni endurance na psihichki i fizichki napor.

5. nabacio mishice k'o zlo, i da nisam slomio nogu sa skutera, verovatno bi sad lichio na staloneta.

eto. vojska je zakon.

DA svi cemo u vojsku da savatavamo ribe! Da iz nje izadjemo nagruvani i opasni!
Ajde upucaj se tom snajperskom puskom, znas valjda gde da stavis krstic....

Igorice a crna strela?

5542 mart 2003, sablja.

ostav, stacionar - kucjna nega.

=)

nula kao najsochnija krofna sa eurokremom.

:wave:

2001/02 oklopno mehanizovane jedinice Pristinski, korpus Kursumlija, Kopnena Zona Bezbednosti :smoke:

Tema je "Čime se bavite?" a ne gde ste služili vojsku.

Kako ste uspeli da sa It poslova predjete na vojsku ? :(
Nemojte o tome odje molim vas :)

^^ pretece me kolega

Poslednja izmena:
Za zagorelu :D:

Postovi su prebaceni u novi topic u clubbingu

Za Igoritzu i ostale:

Svaki sledeci post koji se vezuje za vojsku i igoritzine dogotovstine ce biti obrisan!

Po struci sam gradjevinski inzenjer i geodetski tehnicar a radim u jednoj od beogradskih opstina na geodetskim poslovima koji u poslednje vreme podrazumevaju i unapredjenje GIS-a koji vec posedujemo :)

dipl.el.inž. za računarsku tehniku, a inače "lovim bandu Zoki"

Za neke dve nedelje se zaposljavam u struci kao gradjevinski inzinjer, samo da diplomiram do tada :D (prokleti diplomski-master, nikad' kraja)

Fizikalac :d :p.
Ne gine ti da se nagutas prasine na gradilistu, dal bio dipl ing ili dizajner :-devil-:.

Fizikalac :d :p.
Ne gine ti da se nagutas prasine na gradilistu, dal bio dipl ing ili dizajner :-devil-:.

Hehe verovao ili ne, radujem se tome. Dosta mi je bre sedenja vise. Uzivao sam na praksi. Vec je dogovoreno da prvih 6 meseci-godinu dana radim na gradilistu da naucim nesto stvarno :D

2001/02 oklopno mehanizovane jedinice Pristinski, korpus Kursumlija, Kopnena Zona Bezbednosti :smoke:

Kako zvuči opasno kada ovo neko izgovori. Pomisliš, e baš smo vojna sila. :D

exStudent Elektrotehnika - Računarska Tehnika
sutdent Mašinstvo - Industrijska informatika
web design / hosting / reInstall Windoza / Mac freak :)

MSc Mechanical Engineering, Tehnolog Zavarivanja & Production Manager LOHR (Francuska) u BT
u slobodno vreme gamer - hardveras - bassista - superheroj na neodredjeno vreme :smoke:

Nazad
Vrh Dno