Definishi dobro placjen IT posao ?
Ima li nekoga ovde bez skole a da se bavi dobro placenim IT poslom?
Ili da se drzim ja svojih kombija i kamiona???
![]()
Ima li nekoga ovde bez skole a da se bavi dobro placenim IT poslom?
Ili da se drzim ja svojih kombija i kamiona???
![]()
Sta radite da bi ste zaradili svoj hleb?
Uh, drug mi radi na kruzeru, kaze da ima poslica za koje je potrebno malo it znanje (npr rad u netcafe), a placeno je zesce...On kao konobar dodje do nekih 5-6K dolara mesecnoal` kaze da se zesce radi...
... a planiram da:
napravim neku genijalnu ideju na netu, od koje ce mi kinta sipati u dzepove, ja cu da se bavim hedonizmom, i akcionom arheologijom. ako mi prodje prijava, idem ovo leto na krstaricu, 6 meseci za nevidjene pare, da radim na brodu + da muvam matore koke za kesha....
Kao i mladji kolega, studiram ETF - Odsek za SI. Trenutno sam na drugoj godini. U slobodno vreme sredjujem kompove drugovima za "hvala brate" i caletovim prijateljima za poneku kintu. :wall:Studiram ETF (Odsek za SI). A radim sta stignem. Tj. ne libim se nijednog posla. Bilo da je plakatiranje, sankerisanje, fizikalisanje, ili reinstalacija sistema...
Kao i mladji kolega, studiram ETF - Odsek za SI. Trenutno sam na drugoj godini. U slobodno vreme sredjujem kompove drugovima za "hvala brate" i caletovim prijateljima za poneku kintu. :wall:
System Administrator za Itec (J.Africka i Britanska kompanija)...
Uh, ja sam radio kratko vreme kao sys admin - zlo od posla. a najgore je kad tvoje firma ima klijente firme, ti odgovorish na poziv, dodjesh u firmu, a dumb sekretarici se izvuko mish uz USB-a, jer ga je vukla ... :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari