Grunt je napisao(la):Koliko si ga platio i koliko mozes puta da presnimis jedan disk ?
Amon_Ra je napisao(la):Cini mi se da je bio tu oko 200din, mada je neko rekao da ga je video u Merkatoru za 150. Veruj mi da ne znam koliko puta moze da se pise/brise, ne koristim ga nesto dugo.
Laki je napisao(la):<Smart RW, 12x sertifikovani. 68din>
Gde ima da se kupi?
Swiper je napisao(la):ja imam 4-5 komada Princo 10x 700 MB i rade savrsheno![]()
BokiPK je napisao(la):Jos ih nisam dovoljno izgustirao pa da mogu nesto da tvrdim u vezi njih, ali su stvarno DZABE(cca 28din na stapu).
Naravno da je Verbatim kralj (barem od onoga sto ima kod nas da se uzme) + HiSpeed. Inace lik preko puta ETF-a mi je pominjao da treba da mu stignu 16x diskovi, ali od tog obecanja je proslo vise od mesec dana i nista, a vec su se pojavili 24xGrunt je napisao(la):OK po vasim pricama Verbatim je kralj ali i ostali su super
Inace 28Din za RW diskove je stvarno MALO makar bili i na stapu![]()
Crni je napisao(la):Naravno da je Verbatim kralj (barem od onoga sto ima kod nas da se uzme) + HiSpeed. ...Mislim da 2.5€ nije mnogo za 700MB 10x ...
Ma slazem se da se dileri papreno ugradjuju, narocito sto su svi manje-vise 5-6 ruka, pa kad svako doda po malo.... ctp;BokiPK je napisao(la):A ja ti tvrdim da je to PREVISHE.
Znam i Tajvanske cene, znam i koliko iskoshta dok dodje dovde, i kolko se ko ugradjuje izmedju! Kad su one mini modele prvi put uvezla gospoda iz jedne firme odredili su npr. cenu od 50din. E kad su ukapirali da je to "jeftino" podigli su cenu za cirka 25%.
Aman, izvesna firma u Nishu prodaje 700MB Verbatime po 130 i kusur din. I to sa pristojnom zaradom. Naravno, drugi ih uzimaju po dilerskoj ceni pa prodaju za 160!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari