NHF ali ti izgleda imas bas dosta slobodnog vremena :beat:kUdtiHaEX je napisao(la):700 Din - Windows + sav softver
Ako traze neki jaci tweak (recimo XP da podesim samo zbog igranja) onda oko 1000 din
Crni je napisao(la):...
NHF ali ti izgleda imas bas dosta slobodnog vremena :beat:
BTW koliko to izadje tvoj sat :?:
Ma cak i da je neka turbo masina u pitanju treba dosta vremena da se sve to lepo instalira, podesi, optimizuje...DS9 je napisao(la):...
Pa izgleda da covek nikad nije (za lovu) instalirao 98icu i npr. officexp +
sav ostali potreban softver (corel, photoshop...) - na 486ici sa 32 MB RAM-a
Izgleda da su se u nekim firmama uplasili za svoje prstice, pa prodaju konfiguracije sa totalno praznim diskovima tako da kupac nije u stanju cak ni da proveri na licu mesta ispravnost iste ctp;silverglider je napisao(la):'Renomirane firme' bi mogle uskoro da dobiju po prstima za instalaciju nelegalnih stvari; po cemu se oni onda razlikuju od onih tezgi ispred SKC-a?
NHF ali ti izgleda imas bas dosta slobodnog vremena :beat:
BTW koliko to izadje tvoj sat :?:
I meni je bilo interesantno u pocetku, ali posle xxx treninga pocnes da gubis interesovanje, pa ti i kondicija oslabikUdtiHaEX je napisao(la):...
Meni to nije tesko... a posto sam to vec xxx puta uradio ne treba mi ni mnogo vremena.
I meni je bilo interesantno u pocetku, ali posle xxx treninga pocnes da gubis interesovanje, pa ti i kondicija oslabinarocito kad su u pitanju super brze masine iz proslog veka ctp;
Apsolutno si u pravu, a onaj kome kompjuter treba za posao (od njega zivi), a uz to se ne razume mnogo u isti (ne zeli ili jednostavno nema vremena da se zainteresuje za tu materiju) ce platiti bez pogovora koliko treba, jer mu zbog toga posao trpi (stoji)...silverglider je napisao(la):Pa ako posmatras u sirem kontekstu, onda moras da gledas i znacenje racunara za korisnika. I sam sam x puta video vlasnika racunara koji automehanicaru daje xx para za opravke i bespogovorno slusa sve savete i objasnjenja. A za racunarski savet ili rad ce uvek da se cenjka, da ga potceni i slicno? Zasto? Zato sto bez auta ne moze, a bez racunara moze. Druga razlog je zato sto se u kola (satro) razume, a oko racunara nema pojma, pa zato i ne moze da proceni kvantitet i kvalitet rada na racunaru. Oni ljudi, kojima racunar znaci iole vise od kalkulatora u dzepu, i sami vec znaju dovoljno da urade barem osnovne stvari.
MaNiAcK je napisao(la):Zato sto ne moze, razlikuju se komponente. Kao kad bi uzeo svoj hard i ustekao ga kod ortaka u masinu. Puko bi ti Win ko zvecka.
Losa/nikakva instalacija/optimizacija moze nekad da ubije zwer od masine koja onda radi brzinom ranjenog puza, a i kad pogasis sminku koja god masina da je u pitanju oseti se da je manje/vise zivnula...DS9 je napisao(la):cesto mi se ucini da je toj masini ponegde primetno brzi odziv nego nekim masinama koje imaju neuporedivo brze procesore i kvalitetnije komponente
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari