Šta je novo?

China brand phones (gde, kako i šta kupiti, reklamacije, modeli i utisci, sve drugo)

I meni je fon bio skoro tri nedelje kod njih tako da i feel your pain :D

Kako to?
Pazi sada. Teta mi je rekla da carina ima pravo da mi zadrži paket naj duže 4D (96h) i ako dotle ne odradi carinjenje, mora da ga prosledi dalje tj. meni.
Ko će ga znati.

Dobro *****m malo, 5 dana od kad je dosao na carinu je stiglo pismo od njih. Pa onda me zakacio vikend kad sam slao i stigao je naredni petak cini mi se. 12-13 dana sve ukupno.

E, čuj mene, TETA, *** a ja imam 41 punu :d a mlađa je od mene :d :d :d

Molim poštene tumače da mi rastumače novi status pošiljke:
CARINA.jpg

Hvala.

Otpremili su posiljku ka tvojoj posti. Ja mislim da je sutra kod tebe fon osim ako nisi iz Krusevca jer ce oni onda morati da proslede lokajnoj posti pa gubis jedan dan. U tom slucaju utorak.

Poslednja izmena:
Otpremili su posiljku ka tvojoj posti. Ja mislim da je sutra kod tebe fon osim ako nisi iz Krusevca jer ce oni onda morati da proslede lokajnoj posti pa gubis jedan dan. U tom slucaju utorak.

Iz samog centra sam.
Značiiii, bitće sjutra tu.
Javljam kada preuzmem.

THX

Kakvi sutra, da li znas koji su dani uopste, racunaj utorak ili sreda.

Stigao KitKat na xiaomi mi2/2s

Prilozi

• Screenshot_2013-11-08-17-25-36[1].png
    Screenshot_2013-11-08-17-25-36[1].png
    141.2 KB · Pregleda: 123
  • Screenshot_2013-11-08-17-25-46[1].jpg
    Screenshot_2013-11-08-17-25-46[1].jpg
    70.9 KB · Pregleda: 114
  • Screenshot_2013-11-08-17-25-56[1].png
    Screenshot_2013-11-08-17-25-56[1].png
    905.6 KB · Pregleda: 117
  • Screenshot_2013-11-08-17-43-43[1].png
    Screenshot_2013-11-08-17-43-43[1].png
    506.5 KB · Pregleda: 109
Svaka cast za podrsku

xiaomi je pristao da svoj kernel bude open source, i sad imamo ovakve novosti. Neki developeri kazu da je sve skoro pa isto kao i na nexus4, da se najverovatnije moze koristiti i kernel od nexus4

"Sredjen" kitkat ili zvanicni neki update ?

Nije zvanicni, ali je sredjen, developer kaze da automatski dobijamo ota updejt cim google izbaci, tako da je skoro kao zvanicni

Ono sto je Seizmos hteo da ti kaze je da Postar u 99,9 % destinacija u Srbiji ne nosi pakete Subotom . Kod mene nikada ne dolazi ni sa obicnim pismima, mada ima nekih lokacija gde postar radi i Subotom. Mala je sansa da je to bas kod tebe, pa ako ne radi Subotom, ne radi ni Nedeljom, a Ponedeljak, je Drzavni praznik, kada opet postar ne radi, i zato si dobio odgovor da racunas na Utorak.

Ono sto je Seizmos hteo da ti kaze je da Postar u 99,9 % destinacija u Srbiji ne nosi pakete Subotom . Kod mene nikada ne dolazi ni sa obicnim pismima, mada ima nekih lokacija gde postar radi i Subotom. Mala je sansa da je to bas kod tebe, pa ako ne radi Subotom, ne radi ni Nedeljom, a Ponedeljak, je Drzavni praznik, kada opet postar ne radi, i zato si dobio odgovor da racunas na Utorak.

Kod nas PostExpress dolazi i subotom (provereno) osim ako nešto ne skarabudže.
Videćemo.
Javljam.

Nije postexpress, obicna posta. Odes odma ujutru i podignes licno, tako sam i ja.

:( :( :(

Fon stiže običnom preporučenom poštom koju će poštar doneti tek u utoraaaaaaaaaaaaak.
Gubim kosu :d

Zar ne mozes da odes u postu danasi da uzmes, ako je stigao

Evo konačnog statusa mog telefona:
Screenshot_3.jpg
ali avaj kada poštari danas ne rade (a ni u ponedeljak)...

Bas su ***** uterali materi.

Evo nekoliko slicica sa kemerom 4.4 kit kat
i screen on baterija ( bilo je malo screen off ) wifi, 3G, browsing, muzika, igrica, navigacija, viber, i svasta nesto
screenshot2013-11-09-16-.png

screenshot2013-11-09-16-.png

Poslednja izmena:
Upravo me je zvao poštar i reče da ima pošiljku da mi donese i da treba za nju da platim 1900,00 RSD što znači da mi nisu opalili carinu, zar ne?
Javljam kada preuzmem fon :)

zapravo jesu i carinu, ali na mnogo malu vrednost. posto vole okrugle cifre, verovatno se radi o 80$.

Stigo fon!!!
Extra je zaista za te pare!
Carinu i PDV sam platio zajedno sa poštarinom ili čime već, 1996,00 RSD.

Treba mi pomoć.
Naime ima 2 slota za SIM karticu.
Na slotu SIM1 piše G/W ana SIM2 slotu piše samo G.
U koji da"gurnem" :d glavnu karticu???
thx

P.S. Detaljnije utiske izneću kasnije ili sutra jer radim od svitanja do sumraka :(

U Sim1 stavljas, ajd u zdravlju da te sluzi :)

Nazad
Vrh Dno