st.bluesman
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.05.2012
- Poena
- 180
Preko etotalka moraš da platiš poštarinu, za taj Lenovo je 25 dolara air mail (to je najjeftinija varijanta), tako da se ne isplati.
Opet novi status:
28.10.2013 14:34:53 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
28.10.2013 15:23:14 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
29.10.2013 09:42:26 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Sta ovo znaci?
Velika većina na KP koji ne stave broj telefona, od skora su članovi i imaju brdo stvari po nenormalno niskim cenama su prevaranti. KP nema nikakvu prevenciju da se ljudi zaštite od prevaranata i malo malo pa vidim nkog člana kome nalog blokiran.
dhl posiljka je kostala 40dolara, carina nista a pdv 20eura. sve ukupno me izislo tacno 310eur
Moja greška izvini,ne gledajući sta si poručio,povezao sam da je zte976s u pitanju.Sam telefon je oko 250eur, sta ja znam, meni nije mnogo jer mislim da ovaj proizvodjac nije kao ostali kineski modeli. Pogledajte cene npr oppo uredjaja, ili meizu, cak i ovaj novi mi3 od xiaomi je oko 306/7 eura kad se prebaci sa dolara u eure. Medjutim meni bas treba ove velicina ekrana sa top hardverom, ili bar kao nexus 4 kojeg imam.
Sto se tice samog roma, meni se svidja, vise nego originalni android, sam rom ima neke opcije, npr moze da se aktivira root opcija sa samog telefona, ne treba nista fleshovati. Za sada, iako ga nisam jos nesto testiro ( imam neka posla da zavrsim do mraka ) kasnije cu videti vise. Sve u svemu ja sam prezadovoljan. I jos nesto miui mi se svidja jer je minimalisticki, tj sto lici na ios, vec sam piso ranije sto android ima launcher, itd.
U Srbiji sva 3 operatera imaju 3g na 2100Mhz ali su pokriveni samo gradovi i okolina, a samo telenor ima i 4gtelefon ce ti raditi kod nas, ali na 2g, to jest bit ce ti sporiji internet
Mozes li malo pojasniti kako ovo?dhl posiljka je kostala 40dolara, carina nista a pdv 20eura. sve ukupno me izislo tacno 310eur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari