Samo ti meni kazi gde ima da se kupi taj Corsair TX750 😀
Celu Srbiju prevrnuh nigde ga ne nadjoh.
Nikad nemoj da pravis razliku izmedju jednog Corsair-a i drugih napajanja, jedino ako nije Seasonic 😛
Iz ciste radoznalosti sam pitao koliko komada Cors tx750w je bilo tada na lageru u CT i receno mi je da ih je bilo samo 5.
Slaba je potraznja za jacim modelima tj relativno slaba.Problem je sto ono nikad nisu uvezli VX450 koji je prilicno jeftin, i best buy u toj klasi do 60ak eura.Obavestenje: dobio sam ovakav odogovor->
Da, mi smo ’’povremeni’’ uvoznik Corsaira tj. uvozimo ga po potrebi za lager i kolicinu za dilere (ako ima vece potraznje). Trenutno ne planiram novu narudzbinu zbog slabe potraznje za Corsairom
Daj bre nek uvezu bar 5-6 komada ima da odu istog dana!
Slaba je potraznja za jacim modelima tj relativno slaba.Problem je sto ono nikad nisu uvezli VX450 koji je prilicno jeftin, i best buy u toj klasi do 60ak eura.
EDIT: Samo da nagovestim da sam ovu informaciju gore dobio od ALTI-ja a da ComTrade i dalje mi nije nista odgovorio.
Sa cime ces da ga opteretis?SAmo taj 😀
P&C se cuje ko blesav kad ga opteretis, a ja to i hocu. Cekacu jos malo pa ce da vidmio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari