Svakako da necu, ali sa obzirom da kroz 3-4 meseca, cim zavrsim sa ispitima, ulecu q9550 ili neki extreme, jos 3-4 HDD, verovatno x2 karta i jos neke sitnice, mislim da ce ITEKAKO da bude opterecen 😛
Slaba je potraznja za jacim modelima tj relativno slaba.Problem je sto ono nikad nisu uvezli VX450 koji je prilicno jeftin, i best buy u toj klasi do 60ak eura.
Ima tu jedna zackoljica.😀 OCZ ima 34A na 12V, za LC ne znam tacno (oba su malo napumpana po specifikaciji), ali nije vise od toga. VX450 sa druge strane ima 33A sto ce reci da ni OCZ ni LC nisu jaci,a VX450 je ako nista kvalitetniji (i to za klasu).😉Volim i ja svoje napajanje i dobro se sećam kada si mi u temi rekao da skrpim još 20 evra i uzmem ga, ali pored raznih LC Power 6600GP2, OCZ SXS i sličnih ne znam da li bi Corsair bio apsolutni best buy. Bar po snazi. Jeste da je Seasonic guaranteed i da je neverovatno tiho, ali kada su veliki potrošači u pitanju, zna da zafali vati (mada mogu da se kladim da može da potera GTX260 bez problema sa OC-ovanim procesorom Core 2 generacije).
Ok, ajde onda sta kupiti za 60e? LC 6600 ili OCZ 500? Vec sam lepo objasnio da iako "po nalepnici" deluje da su jaci, nisu, a jos su slabijeg kvaliteta.Naprotiv, ali je prosto neverovatno da se nešto kupljeno pre godinu i po danas preporučuje sada kao best buy i to za skoro isti cenovni rang (ja sam ga platio 70-ak €, garson sada pominje 60€, što i nije neka preterana razlika). Nemam ništa protiv toga, ali mi je čudno s obzirom na ostale komponente za koje sam puk'o pare za koje može sad da se kupi zverina.
Na monitorima, napajanjima, zvučnicima pa i kućištima ne treba štedeti mnogo. Sve ostalo je manje-više prolazno.
Nisam ni rekao da ga cekaju, samo bi bilo lepo kad bi ih bilo na nasem trzistu pogotovu, VX450 i TX650 modela.Garsone pusti glas razuma i reci ljudima da ne chekaju Cosair i da kupe neshto pametno. 🙂
Izgleda da ima TX650 u Gigatronu. Cijena prava sitnica - 10.361 din.garson je napisao(la):Nisam ni rekao da ga cekaju, samo bi bilo lepo kad bi ih bilo na nasem trzistu pogotovu, VX450 i TX650 modela.
Kad pogledas cenovnik Gigatrona izgleda kao da sve imaju.😀Izgleda da ima TX650 u Gigatronu. Cijena prava sitnica - 10.361 din.
Kad pogledas cenovnik Gigatrona izgleda kao da sve imaju.😀
Iiiiiiiiiiiiiiiii imam informaciju da Corsair stize kroz mesec dana u Srbiju :d
Pre godinu i po dana sam se dvoumio da li da puknem 100+ Ojra za HX520.
Sad kad procitam ovo sve ... vidim da nisam pogresio ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari